|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško
2.2.2011 12:25:54   
TomTaylor
Rada bi si dala peskat zobe + odstranit zobni kamen in glede na to, da sem pri moji zobarci na vrsti šele čez 6 mesecev in je storitev v vsakem primeru plačljiva, mi je čisto vseeno, če jo plačam pri "zasebniku", ki me vzame čimprej. Kam mi priporočate, da grem?

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zobozdravnik na gorenjskem - samoplačniško
2.2.2011 12:45:11   
naja17
A nimate na Bledu unega zobozdravnika, k je ful dober kao? Drgač pa v Radovljici v ZD prideš po moje hit na vrsto samoplačniško? Dr. Grčar mam jaz, je pa še tam en... Hhhh... Ne vem, pozabla - zlata ribica - sorry... Uglavnem, tud kao en dober...

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2011 13:05:55   
drifty
naja17: si morda mislila Čelesnika?
http://www.dentalnicenter.com/

njega pohvalijo in mislim da je vse pri njem samoplačniško. Prideš pa takoj na vrsto.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2011 14:43:32   
Ira_
Bled - dr.Grošeljeva. V zdravstvenem domu.

Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2011 14:55:45   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Ira_

Bled - dr.Grošeljeva. V zdravstvenem domu.

Ona je moja bivša zobozdravnica. Bivša z razlogom user posted image Tako, da k njej raje ne bi šla, ampak hvala vseeno.

(odgovor članu Ira_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2011 15:15:12   
Ira_
Ni za kaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2011 15:52:21   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: drifty

naja17: si morda mislila Čelesnika?
http://www.dentalnicenter.com/

njega pohvalijo in mislim da je vse pri njem samoplačniško. Prideš pa takoj na vrsto.

Meni so zakon.Priporočam.

(odgovor članu drifty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2011 16:01:37   
tintin
David Bizjak v ZD Kranj (ne na zobni polikliniki ampak prav v novem delu zd), privat s koncesijo. Ful dober zobar.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2011 19:05:42   
hubi
Jaz sem bila s Čelesnikovo zelo nezadovoljna. Drugače imaš pa še v Besnici dr. Zdravca.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2011 21:13:34   
urška
ne morem se spomit priimka ampak ena je bila v tržiču. je pa imela ordinacijo tudi na bledu. in je bila zelo pohvaljena.

drugače pa dr. naglič v tržiču (mislim, da je koncesionar) in dr. starman v Žireh.

< Sporočilo je popravil urška -- 2.2.2011 21:16:43 >

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2011 23:00:45   
Tanja55
Dr Kokosinek, Jesenice. Zame je najboljsi, sem ze 10 let pri njem, prej bla v Radovljici pri dr. Grcar..ni primerjave.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2011 5:50:05   
TomTaylor
hvala vsem!

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.2.2011 8:08:09   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

Dr Kokosinek, Jesenice. Zame je najboljsi, sem ze 10 let pri njem, prej bla v Radovljici pri dr. Grcar..ni primerjave.

A res? Zakaj pa, če smem vprašat? Ker meni je dr. Grčar taka prjazna, jest sem pa pač rabla tako zobozdravnico user posted image ...

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2011 13:17:13   
pika74
Na Brdu pri Kranju je en fletn pa zelo kvalitetn user posted image . Ce rabis, poslji zs, pa ti dam kontakte.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.2.2011 17:00:57   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

A res? Zakaj pa, če smem vprašat? Ker meni je dr. Grčar taka prjazna, jest sem pa pač rabla tako zobozdravnico user posted image ...

Seveda lahko vprasas ...je zelo prijazna, krasno materinska, ampak vse njene plombe so mi padle ven (torej, te male, zalivke). Hodila k njej veckrat letno, popravljat isti zob. Sori, ampak vsakic mi je slo se mal zdravega zoba. Zdej mam precejsnjo luknjo pri tem zobu prav zarad tega, pri dr. Kokosinku nikoli nobena plomba ne pade ven, nobenih tezav sploh, grem 1x letno, postimava vse, vkljucno z zobnim kamnom, placam kolikor ze je (prej pac nasparam za to, ceprav ma koncesijo, samo jst se spomnim enega lepega dne in bi mela v 14 dneh vse urejeno :)) in imam ves cas mir pa krasno urejene zobe. Zame je to zelo pomembno in veliko potujem, ne morem si privoscit da mi sredi Sirije ven pade plomba na prvem zobu. Jaz sm res zadovoljna, ga ne menjam. Aja, pa sploh nobenih novih plombic, kot prej skoz neki...tuki se postima in to drzi...pa sem redno hodila tudi ze k njej, ampak skoz je blo neki. Ampak ljudje smo razlicni in zobje so razlicni...tako da lahko da je zate super, ker prijazna je pa res. No, sej je dr. Kokosinek tud user posted image .

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.2.2011 17:31:45   
TomTaylor
Tanja55, moj je ravno tako imel Grčarjevo, pa je zamenjal iz istih razlogov kakor ti. Poleg tega ga je na preventivnih pregledih stalno hvalila, kako čudovite zobe ima (pa sicer ima na prvi pogled res čudovite zobe), druga zobozdravnica pa se je za glavo prijela ko je videla, kakšen poraz ima v ustih (karies pod plombo, stare zalivke,..). Zdaj imava obadva dr. Zugwitzevo (sosednja vrata), oba sva super zadovoljna z njo, samo ima pa čakalne vrste ubitačne.

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 3.2.2011 17:33:08 >

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.2.2011 18:58:17   
naja17
Khm... Sej mata kr prov, sam si jest mogoč nočem priznat tega....

Neposredna povezava do sporočila: 17
10.2.2011 13:14:28   
MUNAN
Malo sem pozna, ampak ti vseeno "moram" priporočat.

Je sicer v Ljubljani in samoplačniško, ampak... Jaz se tudi iz drugega konca Slo vozim k njej, ker je prijazna in dobra. Ampak res dobra. Nada Puharič, ambulanto ima pa v Ljubljani v stavbi Smelt.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.12.2013 9:06:12   
Nataša 17
Zobodravnico kot je dr Irma Škoro na Bledu si lahko samo želiš. Ordinacijo pa ima v prostorih OŠ na Bledu

(odgovor članu MUNAN)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.12.2013 21:50:42   
TomTaylor

IZVIRNO SPOROČILO: Nataša 17

Zobodravnico kot je dr Irma Škoro na Bledu si lahko samo želiš. Ordinacijo pa ima v prostorih OŠ na Bledu

Otroke je pa OBVEZNO treba peljat k njej. Top of the top!

(odgovor članu Nataša 17)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?