|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SAMO ZANIMA ME....
10.8.2005 14:42:16   
hugolina
Mogoče boste rekle, da sem mal smešna, ampak sem zdele razmišljala....

Veliko je bilo že debat o tem, da med porodom ne dajo za piti (no ne povsod), zaradi tega, če pride do kakšnih komplikacij in samega poteka poroda itd.....

No, ampak, kaj pa če si ravno po obilnem kosilu (se fino naješ in napiješ), pa te recimo čez kakšne dve uri prime in moraš počasi v porodnišnico. O.K., pustimo da lahko traja ure in ure. Recimo, da se začne kar dosti hitro odvijat vse skup. Pa prideš tja s polnim želodcem :zmeden2:

Kaj pa potem?:zmeden2::zmeden:
Pri napenjanju in vsem kar paše pač zraven ne more bit lih najoblj fino al kako? Kdaj te bo pa prijelo rodit, pa tudi ne moreš vedet.

No, mal sem zafilozofirala, ampak take traparije mi grejo po glavi :ups:
V bistvu me zanima, če ima katera izkušnje s tem, saj vse pa tudi niste šle ponoči rodit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   SAMO ZANIMA ME....
10.8.2005 14:56:31   
CatJa
Nisi smesna, tudi jaz sem o tem razmisljala. Je pa tud res, da sem sla ponoci rodit in nisem bla ne lacna ne zejna.
Kar se pa napenjanja in tega tice, zato pa dobis klistir.

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   SAMO ZANIMA ME....
10.8.2005 14:59:13   
Erdbeere
jest sem šla pa rodit zjutraj...nazadnje jedla okrog 18 prejšnji dan...dobila klistir se eno uro pa pol klistrirala pa je bilo zgleda da še premal 9nebesa

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
10.8.2005 15:09:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu hugolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   SAMO ZANIMA ME....
10.8.2005 15:35:50   
CatJa
Jaz sem se ze doma scistla, tako, da nisem rabla klistirja.

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   SAMO ZANIMA ME....
10.8.2005 15:45:09   
piščanc
vse kar je v črevesju gre ven s klistirjem, pa tud vse kar je v želodcu gre ven, jaz sem vedno izbruhala vse, kar je še slučajno ostalo, med popadki

ne se bat, narava je poskrbela za vse, babce so pa tud vajene

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   SAMO ZANIMA ME....
10.8.2005 20:01:07   
Anonimen
Jaz sem normalno jedla čez dan, potem pa šla rodit. Itak je mati narava poskrbela za vse, cel večer sem prečepela na školjki, da me še klistirali niso :)-

(odgovor članu hugolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   SAMO ZANIMA ME....
10.8.2005 22:15:59   
malika
Za pit dobiš vodo, ki jo lahko piješ počasi po požirkih.

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   SAMO ZANIMA ME....
10.8.2005 22:26:14   
Anonimen
Ne vem, kako potem delajo CR, če se trako zelo mudi. Saj to mora biti res redko. Meni od ponedeljka zjutraj do srede popoldne, ko so mi končno naredili CR, niso dali nič za jest.:)

(odgovor članu hugolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?