|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najavljen CR
1.2.2011 17:45:45   
Anonimen
tiste ki ste iz kakršnih koli vzrokov imele najavljen CR, se pravi z datumom, kako to zgleda? prideš v bolnišnico in? imaš popadke ali greš kar "pod nož" ?

hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: najavljen CR
1.2.2011 18:06:05   
*pepelka*
Najprej itak opraviš pregled pri gin, pa pri internistu, nato dobiš datum, ki je ponavadi en teden pred pdp. Na ta dan prideš v porodnišnico in opraviš vse potrebno od klestiranja, britja..., nato pa pod nož, seveda brez popadkov ali česarkoli.
V kolikor pa se ti znaki za porod pojavijo že prej, popadki, ali ti odteče voda, pa itak greš takoj v porodnišnico in ti cr naredijo takoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2011 18:17:19   
Anonimen
hvala.

povejte, pravijo da je carski hujšik kot porod? oz  po carskem da je težje, je res?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2011 18:20:06   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hvala.

povejte, pravijo da je carski hujšik kot porod? oz  po carskem da je težje, je res?

Carsi rez je operacija. Porod je nekaj normalnega. Če med porodom nisi prerezana, si že takoj "kot nova". Pri carskem se mora pa rana zacelit.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2011 18:56:37   
hubi
Jaz sem bila tudi po napovedanem cr drugi dan "kot nova". Brez vsakršne bolečine.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2011 19:16:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

tiste ki ste iz kakršnih koli vzrokov imele najavljen CR, se pravi z datumom, kako to zgleda? prideš v bolnišnico in? imaš popadke ali greš kar "pod nož" ?

hvala

Postopki se od porodnišnice do porodnišnice razlikujejo, tako da je najbolje, če vprašaš, kaki je postopek v točno določeni porodnišnici. Ponekod je klistir, drugje ne ipd. Popadkov pa seveda ni.

Okrevanje je spet različno, ne bi posploševala. Jaz sem po CR nekaj časa okrevala, ni me bolelo, sem pa bila slabotna in slabokrvna; ampak vseeno mi je bilo boljše tako, kot pa da bi par tednov ''okrevala'' od šivov tam spodaj, poznam nekatere, ki niti sedet niso mogle, tako da je vse relativno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.2.2011 12:06:55   
ljupka
Okrevanje je različno od ženske do ženske!
Jaz osebno sem se ga zelo bala pa sem ga preživela marca bo že eno leto od tega!
Jaz sem po 6 urah po operaciji že vsala in šla na WC,po tem sem vedno vstajala in šla mal gor pa dol po sobi!Teško je vstat in se obrn,ampak nekih bolečin nisem čutila,saj dobiš inekcijo proti bolečinam ,mislim da tri dni potem pa vzameš tableto po potrebi!Jaz jih nisem jemala ,ker je bilo za potrpet.Pa manj me je bolelo če sem bila čim več pokonc,samo noge pol natečejo.

Moji cimri je bilo pa bolj hudo,vstala je šele čez dva dni dobivala dvojno dozo proti bolečinam in pojela je še moje tablete proti bolečini.Ljudje imamo različen prag bolečine.Sama zase nisem vedela da bom tako dobro prenesla.
Tako da brez strahu ljudje smo si različni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.2.2011 13:45:45   
Binny
prvi cr sem imela nujen po 8 urah matranja v porodni, drugi cr pa je bil na datum. Po drugem sem bistveno hitrje okrevala in sem drugi dan bila kot pravijo predhodnice "kot nova", s tem, da moraš pazit na šive. Nas so še isti dan nagnali pod tuš in sem si zmočila rano, ki pa se je potem dlje celila kot prvič.

aja če imaš pa prej popadke kot je datum, ti pa takrat naredijo cr. Ja drugače pa greš pod nož.

< Sporočilo je popravil Binny -- 2.2.2011 13:49:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

plavanje
tjaShiika

Ali ste obiskovali katere od programov plavanja z dojenčki???

da (12%)

ne (85%)

imam namen (2%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!