|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ciscenje likalnika
1.2.2011 10:30:47   
Freya88
Nekaj casa nazaj je bila tema o ciscenju likalnika... kjer je ena povedala, da v dm-u prodajajo neko cistilo v prahu za ciscenje likalnika...

Kako se ze imenuje to?? Sem zadnic iskala po nasem dm-u panisem nasla... res pa je tudi, da nisem vedela kaj tocno iscem, oz. kako se imenuje:)

LP:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ciscenje likalnika
1.2.2011 11:00:05   
Lantea
Denk mit Schnell-Entkalker se imenuje. Če pa poveš, da iščeš prašek za odstranjevanje vodnega kamna v kuhalniku vode, ti podo pa tud po moje našle prodajalke.
Mimogrede, ne vem, koliko je to sploh pomagalo, ker meni ga je potem en "home made serviser" odprl, pa je šla polovica grelca, pa še vedno je bil zamašen....v glavnem...imam zdaj novegauser posted image . Zdaj vsaj spet še bolj z veseljem likam (za nekaj časa)user posted image .

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2011 18:06:18   
Freya88
Ma sj moj niti ni silno zabasan... ga redno cistim s calc clean funkcijo... ampak rada bi ga uporabla na tascinem likalniku k niti ni najnovejsi model:P

Drugace pa hvala... bom poiskala... mogoce ves priblizno ceno?;)

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2011 22:57:25   
latkica
Moj likalnik se je tako zamašil, da so mi vsi svetovali naj grem raje po novega. V Dm so mi dejali, da tega čistila nimajo več v prodaji, v Mullerju pa so mi prodali Heitmann citronsko kislino proti vodnemu kamnu. Vendar naj povem, da sem to stresla v odprtino za vodo in eno uro čakala, pa nič. Naslednji dan pa spet prižgem likalnik in čez pet minut je para sama začela tako ven špricati, da sem odprla okno in likalnik 10 minut držala zunaj, ker je para uhajala ven.user posted image user posted image user posted image  Potem sem naslednjič, ko sem se odpravila likat opazila, da so luknjice spodaj čist zamašene od kamna, ki je šel s paro ven. Vzela sem zobotrebec (likalnik ugasnila) in sčistila ter ponovno aktivirala, da je šla vsa para ven. Če tega ne bi naredila, bi imela vse cunje rumenkaste! Tako da svetujem previdnost! Deluje pa 100%user posted image  

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2011 17:38:37   
malaMravljica
jaz pa to Heitmann citronsko kislino ne bi notri natresla, bi jo dala v vodo in pol to vodo nalila v likalnik, pol pa delas po navodilih za ciscenje likalnika. Sam jaz pol spustim se vsaj eno do dve rundi vode cez, pac paro vn in pol ko prvic likam zalaufam likalnik na polno in likam s polno paro kaksno krpo oz nekaj, kar mi ni skoda, ce unicim, ker takrat se vedno pride kaj vn.

Je pa kar nekaj razlicic teh anti kalk sredstev.

(odgovor članu latkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.