Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
odstranitev mirene in ... 1.2.2011 10:21:11
|
|
|
|
Anonimen
|
...ŠOK Sicer ne vem, ali ta tema paše sem, ampak glede na to ta se tukaj pojavljate tiste, ki si želite bebice, se je morda znašla katera v podobni situaciji... Torej, v petek 28.1. sem si po 2h letih uporabe dala odstranit mireno, ker sem imela en kup nevšečnosti. Tisti dan začuda nisem niti malo zakrvavela, kar sem sicer pričakovala, ker mi je vzel tudi bris in takrat ponavadi malo zakrvavim. Potem pa v soboto ŠOK - začela sem krvaveti, tako da si nisem uspela menjavat vložkov, ko sem šla na wc sem malo posedela, da se mi je izlilo ven... Skratka, z mene teče kot iz škafa, luščijo se neki veliki kosi in to zdaj traja 4dni. V bistvu mi ni jasno kaj za ena krvavitev je to, ko pa sem menstruacijo ta mesec že imela (13.1). Čeprav sem kot najstnica imela zelo močne in boleče menstruacije, je ta krvavitev vseeno tako obilna, da ne vem kaj naj in nič ne kaže na to da bi ponehala, ker kar uliva... Ob menstruaciji so me ponavadi bolele noge, jajčniki... Zdaj me ne boli popolnoma nič, le teče v nedogled. To izgubo krvi čutim na počutju, opažam da sem slabotnejša, zato stalno žvečem nekaj sladkega. zato se obračam na vas- zanimajo me vaše izkušnje, kako ste prebrodile odstranitev mirene?!?
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in ... 1.2.2011 10:28:05
|
|
|
|
eva1
|
Jaz nisem dobila niti 1 menstruacije, ker je 14 dni po odstranitvi bil test nosečnosti že pozitiven! Ampak v tvojem primeru bi 100% obiskala G, ker če je res M tako močna in ne pojenja, potem nekaj ni ok!!!
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in ... 1.2.2011 10:32:04
|
|
|
|
zajko
|
Tudi jaz sem si dala odstraniti mireno v mesecu oktobru.Po odstranitvi sem krvavela cele tri tedne(obilno!),vmes sem bila pri g.,in je rekla da to ni nič posebnega.Tako da če ni nekih bolečin mislim da komot počakaš še kašen dan.
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in ... 1.2.2011 20:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem zelo močno krvavela po odstranitvi. Trajalo je 6 dni in sem se tudi sama slabše počutila.Želim ti, da čim prej mine!
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in ... 2.2.2011 0:35:31
|
|
|
|
DragonLady
|
Jst pa sploh nisem imela , ko sem imela Mireno...povzročila mi je konkretne zdr, težave...hormonsko neravnovesje, nenormalne bolečine v trebuhu, vnetja, ciste na jajčnikih, itd...Ginekolog mi je povedal, da par dni po odstranitvi Mirene ženska dobi menstruacijo in običajno telo rabi par mesecev, da spet dosežemo hormonsko ravnovesje...Sem bila prav vesela prve menstruacije, pa čeprav je bila kar močna. Sem se pa na splošno počutila precej bolje, kot z Mireno. Aja, po odstranitvi Mirene sem zanosila v roku meseca oz. dveh...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2011 8:49:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in ... 2.2.2011 11:16:20
|
|
|
|
sashy
|
Mireno sem si dala odstraniti sredi novembra, ker si želiva še enega , krvavitev je bila le simbolična. Prvo M pa sem dobila 1.12., vendar je bila zelo šibka in je trajala samo tri dni. drugo M sem dobila 32. dan ciklusa in je prav tako trajala samo tri dni. No ta ciklus je pa popolnoma zmešan, cel čas sem imela ene krvave izcedke pa rjavkaste izcedke. Jutri je 32. dan in naj bi spet dobla M, čeprav upam, da je ne bo kljub vsem napovedim, da se bo pravkar vlila.
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2011 11:26:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: odstranitev mirene in ... 2.2.2011 11:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja jaz sem jo imela... V bistvu sem slutila, da je za to kriva mirena, ker mi enostavno kljub nevem kakih akrobacij mojega ni in ni bilo nekega filinga... Da mi je sploh zapasalo se je moral pošteno namatrat, pa še to je hitro všlo nekam med oblake. Čeprav sem si jo odstranla šele v petek (beri prvi post) in sedaj še krvavim, zato ne vem kak je , so občutki ko se približa vratu, kot da sem se na novo zatrapala. Ne vem, to je čisto nekaj druga. In ko sem mojemu povedala, da prej sploh nisem imela neke želje in da me nič kaj ni niti vzburjalo, je rekel le, da mi je ves čas pravo, da je to čisto brezveze
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.