Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jutri pa spet nazaj v službo:))) 31.1.2011 20:30:53
|
|
|
|
luan
|
Uf ja.Jaz se čez tri tedne vračam v službo po dveh letih odsotnosti.....me tudi grabi panika.Pri nas tudi punce samo jamrajo....res pa da čez šefico ne morejo , saj se jaz šele vračam. Jaz si kar s theto stanje umirjam pa je.
|
|
RE: Jutri pa spet nazaj v službo:))) 31.1.2011 21:07:14
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Služba je privilegij, ne samo zaradi plače, kakršna koli že je, ampak tudi zato, da ohranjaš samospoštovanje in odnos do dela. Če bi bila jaz doma non stop, bi se mi sfecljalo. Zato se poskusi veselit tega, da imaš priložnost, kar se pa šefice tiče, pa vzemi malo z rezervo, ker boš itak sama videla, kako je z zadevo. Folk na splošno čist preveč jamra, mogoče tudi sodelavke mal pretiravajo. Kak odnos boš ti imela z njo in koliko ti bo morebitno teženje prišlo do živega, je predvsem odvisno od tebe.
|
|
RE: Jutri pa spet nazaj v službo:))) 31.1.2011 21:10:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče pa samo jamrajo, ker pač take so. Želim ti dobro jutranjo kavo, potem pa se primi posla . Ima dvojne učinke - rezultat in pomanjkanje časa za psolušanje takih in drugačnih tečnob.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2011 21:14:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jutri pa spet nazaj v službo:))) 3.2.2011 18:29:07
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Služba je privilegij, ne samo zaradi plače, kakršna koli že je, ampak tudi zato, da ohranjaš samospoštovanje in odnos do dela. Če bi bila jaz doma non stop, bi se mi sfecljalo. Zato se poskusi veselit tega, da imaš priložnost, kar se pa šefice tiče, pa vzemi malo z rezervo, ker boš itak sama videla, kako je z zadevo. Folk na splošno čist preveč jamra, mogoče tudi sodelavke mal pretiravajo. Kak odnos boš ti imela z njo in koliko ti bo morebitno teženje prišlo do živega, je predvsem odvisno od tebe.
|
| Stran: [1] |
Kadite?Da. (
28%)
Ne. (
72%)
Število vseh glasov: 11687Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!