Alisa
|
Najprej pozdravček Najbolj da začnem kar na začetku :-) 1 Novembra me pokliče šef v pisarno in pove da me ne rabjo več, in da nista več zadovoljna z mano ( strežem kot natakarica), pravi da glede postrežbe nima pripomb in od strank tud ne, sm ostalo ne ( čiščenje wc, ....) 2. reče da odpovedni rok lahko začne tečt takoj, da ni problem z drugo nadomestitev 3. no uglavnem naj začnem iskat službo 4. in jaz rečem ok ( nekak probam bit močna) in pravim, da se bom dogovorila še doma in mu nato povem 5. po parih dneh povem da sem se odločila da naj me da na zavod, tako bi vsaj še 3 mesece prejemala nadomestilo in bi lahko mogoče končno šla v uno smer k me veseli ( delovne dobe imam 10 let, vendar skoz v lokalih in nekaj let v trgovini) 6. od novebra ko mi je rekel to do zdaj nisem še nič zvedela kako in kaj, 2x sem ga vprašala in mi je rekel sm da mi odpravnine ne dasta in da me tako tud na zavod ne moreta dat Zdaj pa kaj naredit; 1. če dam jaz odpoved ostanem brez vsega na zavodu, kajti poznej sem se mislila prijavit v skupino za samozaposlitev, (par mesecev bi mi pa ta nadomestilo vsaj kredit pokrival) , potem bi pa že nekak 2. če me bi pa on dal bi pa prejemala to nadomestilo, vender noče Pri vsem tem me pa moti to, da se me izogiba, ne pride nič naokrog, ne pove nič glede tega, ne odgovarja na sms uglavnem ignorira me. Vse študetke ki pa so še tam, pa pride. Boli me to da sem šla na roke mu že od začetka zaposlila sem se za 4 h, 4 pa na roke, samo da bi njem bilo lažje, kajti začel je iz nule. Skoz se tuhtala in gledala, da sem bila skoz v službi, uglavnem ne vem več kaj naj naredim :-) Ali če se prijavi na inšpekcijo glede mojega urnika 4 h na pogodbo, 4 h na roke, a tud jaz dobim kazen? hvala za vašo pomoč.