|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cotike številka 68
27.1.2011 17:28:00   
pikachu
Pozdravljene mamice!
Ker bom čez mesec tudi sama postala mamica, in sedaj urejam cotike za našo punčko me zanima kdaj ste ve svojim dojenčkom oblekle to številko in kako dolgo so jo lahko nosli.
Hvala in lep pozdrav.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cotike številka 68
27.1.2011 17:59:35   
Urshy78
naš je star skoraj 3 mesece. zaenkrat nosi št. 62, ampak bo kmalu treba kupiti št. 68.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2011 18:11:42   
nusi
pri 3 mesecih, pa še to le kratek čas, se mi zdi, da smo to št. skoraj preskočili in prešaltali kar na naslednjo

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2011 18:14:51   
Hope2
pri cca 4 mesecih se mi zdi

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2011 18:52:07   
nusi
še to sem pozabila dodati, pa je za oblačila kar pomembno user posted image , da smo imeli cca 2m široko povijanje, zato smo malo drugače kombinirali te številke

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2011 20:04:42   
cepetavka
Zanimivo vprašanje :D To je pa res čisto odvisno od velikosti otroka ob rojstvo, od rasti v prvih mesecih... in seveda od modelov oblačil. Jaz opažam, da ima vsaka trgovina drugačne modele-velikosti. Zakaj pa se pravzaprav 'obremenjuješ' zdaj s tem?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2011 20:53:01   
miya84
naš je star 2,5m in nosi številko 68 user posted image

(odgovor članu cepetavka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2011 21:06:22   
pikachu
Saj se ne obremenjujem, samo nevem če naj že te cotike operem in dam v omaro. 

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu cepetavka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2011 21:20:07   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

Saj se ne obremenjujem, samo nevem če naj že te cotike operem in dam v omaro. 

Ne, pomoje ni treba tega še prat. Jaz sem pred nosečnostjo  oprala 56 in 62, potem pa se nam je zgodil še nedonošenček v 35. tednu, tako da smo zdaj pri 7. tednih šele počasi na 56 prešaltali. Pomoje je brezveze, da se prah nabira na 68.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2011 21:20:41   
tjasaoasis
Načeloma so št. oblačil enake dolžini/višini otroka v cm, vendar pa tudi sama opažam, da je veliko odvisno tudi od modelov. Hčerka je korigirano stara skoraj 4 mesece in trenutno meri v dolžino 62cm. Doma imam par oblačil št. 62 od katerih so ji nekatera lepo prav, nekatera pa so ji postala premajhna že kakšne tri tedne nazaj, tako da sem nakupila že nekaj št. 68. Tudi če so oblačila malo prevelika, se dajo še vedno prilagoditi.

(odgovor članu miya84)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2011 21:39:54   
mamicaaa
Naša je stara skoraj 9 mesecev pa nekatere cotike nosi še vedno 68 (pa ni glih drobižek, ima 10kg), nekatere pa že 80. Ful je odvisno od modela. 

Sara 2010
Hana 2012

(odgovor članu tjasaoasis)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2011 21:51:54   
Anonimen
Najprej sem oprala in pripravila 56 in 62. 56 je nosil kar precej dolgo, čeprav uporabljava pralne plenice in je s tem stalno bolj poln pri oblačilih. Je pa naenkrat preskočil iz 56 na 68. S tem, da tako kot so nekatere napisale, so mu nekatere 68 že premajhne, nekatere pa še prevelike. user posted image

Čisto odvisno od otroka in proizvajalcev.

(odgovor članu mamicaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.1.2011 18:31:47   
Taddy78
Če so oblačila od H&M, ji lahko pospraviš še za kar nekaj časa. Naš je recimo rastel ful počasi in smo 56-ko nosili še pri 2.mesecih (govorim torej za H&M oblačila, ki so realne velikosti, oz. še malo večja).
Pri 4.mesecih pa je nosil 68-ko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.1.2011 22:15:57   
birdy
Jst sem mela 2x napovedanega velikega otroka pa sem oprala samo 56 in 62. Zdej je mali star 2 meseca in nosi 62številko. Bo pa kmal prišla na vrsto 68, ampak naš je bil rojen z 56cm.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.1.2011 14:37:41   
honey
Naš je star 1 mesec in ima 54,5 cm. Pa opažam, da so mu nekatera oblačila št. 56 že premajhna, nekaj jih je pa ravno za pri piki. Sem pa tudi sama oprala samo 56 in 62 pred rojstvom. S št. 68 se še zdaj ne obremenjujem. Jih imam sicer pripravljene v omari, ampak jih bom oprala tik pred zdajci.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.1.2011 14:41:12   
mišk
Pri nas sta obe to številko nosili med 3. in 5. mesecem.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?