Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 8:24:27
|
|
|
|
ajataja
|
rešeno
|
|
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 8:25:04
|
|
|
|
thaiss
|
rešeno
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 8:29:56
|
|
|
|
Nika v službi
|
Rešeno. Še opombica: notri je kar nekaj slovničnih napak. Pa brez zamere. Srečno!
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 9:19:18
|
|
|
|
j_anja
|
hvala vsem za že rešene ankete in hvala za opozorilo o napakah. bom popravila :)
|
|
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 9:24:52
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
rešila
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 9:30:03
|
|
|
|
alda
|
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 9:31:12
|
|
|
|
juhica
|
Sem rešila, ampak igleda kot da se sploh ne gibljemo v naši družini, če se ne ukvarjamo s kakšnim določenim športom. Mi se pač v nedogled sprehajamo, otroci se lovijo in norijo z kolesi in poganjalci
|
|
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 9:48:56
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: juhica Sem rešila, ampak igleda kot da se sploh ne gibljemo v naši družini, če se ne ukvarjamo s kakšnim določenim športom. Mi se pač v nedogled sprehajamo, otroci se lovijo in norijo z kolesi in poganjalci Ja, to je tudi mene prešinilo. Pri nas tudi sprehodi rulajo.
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 10:34:01
|
|
|
|
*alja*
|
rešeno
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 10:43:37
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: juhica Sem rešila, ampak igleda kot da se sploh ne gibljemo v naši družini, če se ne ukvarjamo s kakšnim določenim športom. Mi se pač v nedogled sprehajamo, otroci se lovijo in norijo z kolesi in poganjalci Ja, to je tudi mene prešinilo. Pri nas tudi sprehodi rulajo. To je zame ukvarjanje s športom - naš je nonstop na kolesu, teče, poganjalcu, smučah, rolarjih,... To JE šport!
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 12:40:17
|
|
|
|
divans1
|
Rešeno.
|
|
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 15:04:53
|
|
|
|
matkica
|
rešeno
|
|
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 19:55:49
|
|
|
|
luka jan
|
rešeno
|
|
|
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 27.1.2011 22:17:56
|
|
|
|
josephine27
|
rešeno
|
RE: vse mamice prosim za pomoč, da odgovorijo... 28.1.2011 9:34:05
|
|
|
|
j_anja
|
tudi če se sprehajat, če otroci veliko rolajo spada pod rekreativni šport. če se skoraj vsak dan sprehajate ste naredile 100% več zase kot da se ne bi :) najlepša hvala vsem ki ste že ipolnile anketo in le pogumno vsem tistim ki jo še niste :) Janja
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?