Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
močnejša menstruacija po porodu in ponovna za... 26.1.2011 13:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Skoraj 1,5 leta po porodu sem dobila prvo (ko sem nehala dojiti). Sedaj imam že tretjo po vrsti in opažam, da je vsaka močnejša. Veliko močnejša kot pred porodom. Sicer še ni tako strašno, da bi morala kar naprej menjati vložke, je pa vseeno neprijetno - predvsem, ker tega nisem vajena. Želim si tudi ponovno zanositi. Zanima me kakšne so vaše izkušnje z po porodu, ali se s časom stanje "normalizira" in ali ima jakost kakšno vezo z zanositvijo. Nekje sem prebrala, da šibka lahko pomeni, tanko sluznico in posledično težave pri vgnezditvi. Ali lahko potemtakem sklepam kontra, da je močnejša dober znak za ponovno zanositev. Upam, da kmalu zanosim in se je ponovno znebim za kakšni dve leti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Gosta hranaMichonne RRKdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?Pred 4. mesecem (
5%)
Med 4. - 6. mesecem (
70%)
Po 6. mesecih (
24%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!