Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Freestyle 3XL Comfort vs. Quinny Speedy SX -... 10.8.2005 8:30:41
|
|
|
|
_helena
|
Pozdravljene, vem da je bilo na to temo že kar veliko napisanega, pa vendar me zanima vaše mnenje glede širine športnega dela vozička pri Freestyle 3XL Comfort. Govorim o sedežu, naslonjalu ... . Meni se zdi nekam ozek, je definitivno ožji kot pri Freestyle 3XL ali kot pri Quinny Speedy SX. Zdi se mi, da moja beba v njem ne bo imela nikakršnega placa. Ker sem decemberka, bo oblečen še v en kup zimskih cunj, pol pa sploh ne bo nobenega placa ... . Do katerega leta pa naj bi ga sploh lahko uporablajli? Prosim za vaše iskušnje, mnenja ... Zaradi teh pomislekov izbiram med Freestyle 3XL Comfort + zimska vreča, ali pa Quinny Speedy SX + košara. Cenovno pride približno enako, zdi pa se mi, da Quinny Speedy SX lahko dlje uporabljam, torej tudi ko je otrok že nekoliko večji. Pa še nekaj, včeraj mi je v BC rekla, da ne glede na to, da je Freestyle 3XL Comfort kao primeren za novorojenča, nima čisto ravnega dna in da je otroka prav tako potrebno podlagat?! Še enkrat prosim za vaše izkušnje ...
|
|
|
|
Freestyle 3XL Comfort vs. Quinny Speedy SX -... 10.8.2005 9:03:26
|
|
|
|
bobek05
|
Mi imamo Speedy-ja SX, košaro in lupinico in smo ful zadovoljni!!! Samo ti moram povedat, da to meni ni jasno s to košaro, ki bi naj bla do 6. meseca :zmeden::zmeden: Naš je star 7 tednov (še niti 2. meseca nima), pa že komaj notri paše.. (pri 4. tednih je imel 57 cm) :zmeden: Za kakšen mesec še mogoče bo.. Potem pa ne vem kaj naj??!! Ker mislim, da ga v normalni voziček še ne morem dat - dokler ne sedi sam.. Razmišljam, da bi ga kar v lupinico, pa to tud ni dobro, ker otrok naj ne bi bil v lupinici dlje kot 2 uri skupaj.. Razmišljam tudi o kengurujčku.. Samo potem smo brezveze dali za voziček 140 jurjev..!!! Pa tudi to mi ni jasno, da kako ful poudarjajo, da mora biti ravno dno.. ja, zakaj pa potem mora biti posteljca pod naklonom???? :zmeden: V glavnem, ne vem kaj naj ti svetujem.. Mi smo z Speedy-jem zadovoljni, pa verjetno nam Freestyle niti v avto ne bi šel, še pri Speedy-ju moramo stranska kolesa dol jemat (imamo Škodo Fabio), Freestyle je pa še večji.. Glede širine pa tole... Zdaj se ti mogoče ne zdi pomembno, ampak ti le preveri te širine.. V marsikateri trgovini (razen kakšnem Sparu ipd.) je še kako pomembno kako širok je voziček - včasih ga komaj kje obrnem, ker je prehod med policami tako ozek, pa tudi v restavracijah imamo včasih probleme... :zmeden2: Je za razmislit.. Bobek
|
|
|
|
Freestyle 3XL Comfort vs. Quinny Speedy SX -... 10.8.2005 9:06:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz ti lahko samo odgovorim na to, ali je Freestyle Comfort primeren za novorojenca. Naša pedriatinja je rekla, da JA. Sploh, če otroček kej poliva (bruha) je fino, da ima zgornji del malo višji. Sicer pa (iz lastnih izkušenj) ti povem, da ta naklon ni velik, pravzaprav je precej majhen. Vtipkaj v iskalnik Freestyle Comfort ali pa samo Quinny, pa ti bo ven vrglo en kup debat...ali pa pojdi pogledat na Oprema za otroka.... Moj predlog: definitivno Freestyle Comfort 3XL :bravo:
|
|
|
|
Freestyle 3XL Comfort vs. Quinny Speedy SX -... 10.8.2005 10:05:04
|
|
|
|
sky
|
Moja izkušnja: imamo 3XL Comforta in košaro, v kateri tudi spi včasih čez dan v dnevni sobi. Za Comforta sem se odločila, ker se sedalo obrača v obe smeri in v času, ko bo jesen in zima (mraz in veter), bo mala stara ravno za sportni del, ki pa se pri Comfortu obrača v obe smeri. Čeprav sem se tudi sama odločala med obema, sem izbrala tega ravno zaradi tega. Tako je otrok bolj zavarovan, če ni obrnjen proti smeri vožnje. Glede na to, da boš rodila decembra, pa bi se jaz odločila za Speedya in košaro, saj je poleti toplo, pa še naslednjo zimo boš lahko otroka fino zavila, pa bo. LP,Saša
|
|
|
|
Freestyle 3XL Comfort vs. Quinny Speedy SX -... 10.8.2005 10:30:27
|
|
|
|
_helena
|
Najprej hvala vsem za odgovore, Sedaj pa vprašanje Saši (sky), me zanima, kaj misliš s "pa še naslednjo zimo boš lahko otroka fino zavila", a je kakšen poseben razlog, da si to posebej povdarila? Glede na to, da si lastnica 3XL Comforta me zanima, kol časa pa predvidevaš, da ga boš loh uporabljala? A se ti ne zdi malo tesen po širini? Hvala in LP, Helena
|
|
|
|
Freestyle 3XL Comfort vs. Quinny Speedy SX -... 10.8.2005 11:03:57
|
|
|
|
sky
|
Ja, ker je Speedy dosti širok v sedalnem delu, boš enoletnega otroka, ki je že kar velik, lažje toplo "pripravila" (v zimski vreči ali z odejicami) za sprehod po mrazu, ko bo ves čas obrnjen v smer vožnje. Glede uporabe pa: sigurno to zimo in naslednje poletje. V jeseni bomo pa videli, kako bo velika in ali ji bo pasala vožnja. Še vedno lahko gremo potem v menjavo za npr. Speedya. Za letos se mi pa ni zdel prava izbira. Vsekakor se ti splača (za prvo zimo) nabaviti košaro. Jaz sem kupila rabljeno in jo bom prodala, ko jo bo prerasla, tako da ni nek strošek, ampak bolj naložba. LP,Saša
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?