Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: načrtovani CR- odtek vode 25.1.2011 13:36:38
|
|
|
|
Putka
|
Hm, v porodni definitivno ne. Sem pa imela CR z epiduralno, pa se niti ne spomnim, kdaj so mehur predrli. Verjetno ko prerežejo vse plasti in maternico, pa potem še plodovni ovoj, da do dojenčka pridejo.. Greš v operacijsko brez popadkov, to je glavno
|
|
|
|
RE: načrtovani CR- odtek vode 25.1.2011 13:38:31
|
|
|
|
Katy78
|
Pred narkozo samo običajne priprave - britje, klistir, CTG.
|
|
|
|
RE: načrtovani CR- odtek vode 25.1.2011 13:40:47
|
|
|
|
PC Baby
|
OK, super. Hvala za info.
|
|
|
|
RE: načrtovani CR- odtek vode 25.1.2011 13:42:13
|
|
|
|
*pepelka*
|
Pred narkozo samo običajne priprave - britje, klistir, CTG. tudi pri meni je blo enako, ostalo pa pod narkozo
|
|
|
|
RE: načrtovani CR- odtek vode 25.1.2011 14:21:53
|
|
|
|
kristinaj
|
nisem imela cr .. ampak mi ni jasno zakaj klistir in britje če greš na cr.???
|
|
RE: načrtovani CR- odtek vode 25.1.2011 15:10:59
|
|
|
|
urška
|
britje zato, ker ti prerežejo trebuh. režejo zelo nizko praktično tam, kjer se ti dlake končajo in seveda je treba obrit prej. klistir pa najverjetneje zato, ker si pač pod narkozo. jaz sem imela elektivni CR, pred operacijo so mi naredili samo to dvoje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Najljubši letni čas?petruskaTvoj letni čas je?Pomlad (
30%)
Poletje (
55%)
Jesen (
5%)
Zima (
9%)
Število vseh glasov: 74Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!