|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Telekom opozarja! PAZITE!
10.8.2005 7:47:07   
Anonimen
MILIJONSKI ZNESKI NA TELEKOMOVIH RAČUNIH

Telekom opozarja, da so uporabniki, ki nimajo dobre protivirusne zaščite in so bili žrtev medmrežne zlorabe, zanje odgovorni sami.

Previsoke račune, ki se od oktobra lani pojavljajo pri nekaterih uporabnikih spleta s klasičnim ali ISDN-priključkom, morajo zato poravnati sami. S Telekoma so sporočili, da jim lahko nudijo le obročno odplačevanje, saj morajo nastale stroške sami poravnati mednarodnim operaterjem.

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=9&c_id=84727

Zdej so (šele) začeli opozarjat! Punce pazte! Za mene je žal že prepozno, še štiri(!) obroke moram plačat!
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Neposredna povezava do sporočila: 1
10.8.2005 8:00:45   
nikitta
še to mi manjka. Sicer imam Nortona (antivirusni program), a da se to zgodi, si res ne predstavljam npr. kredit in ironijo obročnega odplačevanja.

Prav žal mi je, da se ti je to zgodilo. A si maš kakšen program, zaščito zdej? Pa, prej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2005 8:06:01   
Anonimen
Jo, mam zaščito - vse kable sem ven spulila! Ne upam si več na internet doma. Mam star računalnik in dokler ne bova kupla novga in s tem tudi ADSL prilkjučka in dober antivirusni program, ga ne bom uporabljala. Midva še nisva dobila tak hud račun, "samo" 137.000,00 SIT.:(( Ne veš, kok noči sem jaz takrat prejokala, moj se je bal, da se mi bo zmešal. Brez službe sem bla, pa tko. Kriza! :((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2005 8:16:54   
nikitta
Res kriza. Sam res, nimaš kaj brskat po internetu, če ni zaščite, pa če tam je možnost. Res uf, uf, uf!

Po moje bi jaz brcala kišto da telekoma:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2005 8:25:54   
Anonimen
Je bla ful fora, ko sva dobila račun. Preden sva ga dobila, sem rekla mojemu:love:, da vem, da bo mal večji račun, ker sva šele prvi (!) mesec mela zrihtan internet in sem bla ene 20 ur gor. In sem mu rekla, kolikor pač bo, bo, da se nouš jezil name. Pričakovala sem 10 jurjev s telefonom vred! In po sva glih nekam hotla it, in vidiva položnico v nabiralniku, jo odpreva..... in sva se sam gledala. Nisva vedla, če prav vidiva!:((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2005 9:20:42   
Anonimen
Ja ja:hudicek::hudicek::hudicek::grrr::grrr::grrr:
Nam se je to zgodilo pred leti:hudicek::hudicek:
ko smo imeli še čisto navaden priključek.
Vsota za plačat je bila ogromna,klici so bili nevem kam nekam na drug konec sveta:zmeden2::zmeden2::zmeden2:ki jih nihče od nas ni opravil saj nikogar ne poznamo na tihomorskih otokih:zmeden2:
Sedaj imamo ADSL in ISDN in protivirusno zaščito.
Upam da bo mir.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2005 9:41:58   
piščanc
ampak za to bi moral biti tud telekom odgovoren!! saj je posrednik!

to jim glih odgovarja, da gredo vsi na adsl

mi2 imava preko kabelske, tam vsaj ne more priti do zlorabe, upam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2005 10:01:14   
Anonimen
Telekom ima sigurno neko korist od tega, to mi je jasno. Na računu se je to vidlo kot klici v mednarodnem prometu za 9 ur je blo 130 jurjev. Ko pa sem zahtevala izpisek klicev, je pisla da so to Salamonovi otoki.
V p.m.! Tam majo očitno eno palmo :morje: in en telefon!
In zdej mi veselo še obresti telekom zaračunava, zato ker so tako dobri, da mi dajo na 7 obrokov! Prosila sem pa za 10, ampak bi meli očitno izgubo, če bi mi odobrili. Sem mogla podpisat pogodbo za 7 al pa takoj v 3 dneh vse plačat!
So prijazni, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2005 10:04:53   
Anonimen
:hudicek::hudicek::hudicek:Evo hothine!!čist enako..Salamonovi otoki tudi mi smo dobili ta račun:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.8.2005 10:11:38   
Anonimen
Pa je bil tud tak znesek?:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.8.2005 10:15:28   
Anonimen
Ja mislim da je biltam okoli sto jurjev se ne spomnim točno ker je enih pet let od tega.
Vidiš da se je to dogajlo in se dogaja že leta:grrr:
Blo je hudo,kreganja na telekomu ampak plačat pa smo morali tako kot ti na obroke(kje pa naj človek pobere naenkrat tolk dnarja:grrr:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.8.2005 10:27:30   
niki5
ko bi vsaj telekom dobil konkurenco, me zanima kako bi se potem trudili pomagati svojim uporabnikom!
Me kar zjezi ko vidim kaj se vam zgodilo :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.8.2005 10:30:50   
Anonimen
No, opozarjajo pa šele zdej! Če bi jaz to vedla, se ne bi nikol priključla na net na tak način! Jaz sem cele dneve prejokala, pa še kasko sva mela takrat in je bla ful kriza! Zdej bi pa rada postlo, pa jogije zamenjala, sam mava še štiri obroke po 18 jurjev, tko da vse naenkrat pač ne gre. Bomo vidli. Ampak prekolnem ji pa miljaužntkrat te telekomovce smotane. Pa unga s kokosi tm na Salamonovih otokih, k je od njega telefon!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.8.2005 10:33:36   
Anonimen
Meni so nekateri razložili tako:da se kšan idiot,ki je zaposlen v centrali..tam kjer so vsi priključki lepo naveže(kako ne me vprašat)na našo linijo in ker mu je dolgčas zavrti tisto famozno linijo 099 al neki podobnega-vroče linije:hudicek::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.8.2005 12:14:41   
puncica
Ja smo opazili in smo ful pazljivi na telefonske številke ob prijavi na internet, sicer pa je moja mami imela enkrat 30 jurjev, ker je klicala na cookove otoke in so rekl prav tako kot tukaj:((:((:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.8.2005 12:27:02   
Pia73
Moja prijateljica je dva meseca nazaj dobila račun za 120.000 SIT,... :(( Je tudi klicala na neke otoke, bojda. Pa je pol res poskusila poklicat, pa številka ne obstaja,.. :grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.8.2005 12:30:01   
Wahoo RR
tako se je moji sestri pred leti usedu nekdo na linijo...baje se to da ri tistih starih centralah...

nekje okrog 100 tisoč je bil račun na vroče linije...pa st dokazala da sta bila takrat na morju...pa ni nč palilo...je mogla plačat...

tako da je pol edin blokirala vse 090 številke...in se jih ne da klicat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?