meeryana
|
RR-jevke: Pozdravljene punce po doooolgem času se javljam.....sicer berem vsak dan po malem, ampak je ogromno tega in včasih se malo čudim, nasmejem ali pa zjočem..... Rada bi vam nekaj povedala, oziroma pač delila z vami svoje razmišljanje. Včasih je že prav smešno (beri žalostno), kar preberem tukaj....žalostno, da ste res svoje življenje, ta trenutek (ene za par mesecev, druge za par let) posvetile temu, da "naredite" novo življenje. Je lepo, krasno, čudež,...ampak, ali ima smisel? Ali ima smisel cel čas posvetit temu? Opazovat najmanjše spremembe, znakce, ki so običajno psihološkega izvora, takoj pos lužbi ali celo vmes laufat po dohtariji, spraševat, se mučit....in hkrati pozabit nase, na svojega partnerja, na pravi smisel vajine veze. O.k. razumem tiste, ki jim že lep čas ne rata, ki ne zanosijo po par let, ampak drage moje, tukaj je ogromno takih, ki se že prvi mesec, ko ne zanosi ubada s vprašanji neplodnosti, in takoj daje največji pomen svojim trdim joškam, ki so običajno takaltak začetek M..... Nočem težit ali pametovat, ampak mi je žal in škoda, da se že takoj začnete obremenjevat. Mogoče bi bilo prej, če nebi same sebe nekatere že po treh mesecih "obsodile" na to, da nekaj ni vredu in da bo treba na preiskave,.... Sama sem začela o težavah razmišljat po enem letu nezaščitenih spolnih odnosov......sedaj po dveh letih, sem pa začela razmišljati drugače. Nekateri dobijo pikico prej, nekateri kasneje. Živite svoje življenje in prineslo vam bo vse, kar vam je namenilo. Uživajte v objemu svojega dragega in se ne obremenujte preveč.....sploh pa ne z čisto vsakim izcedkom v vašem življenju! Ales RR: Glede odpiranja novih tem bi pa rada rekla to, da če najdeš eno temo, kjer je napisano nekaj, kar bi sam rad povedal ali vprašal, in če jo najdeš na 175. strani in v njo nekaj napišeš, tam tudi ostane,.....in noben ti več nebo odgovoril, ker noben ne gleda starih tem.... če bi tema, ki jo obudiš prišla na prvo mesto, bi to bilo mogoče, tako da mislim, da je tukaj največji problem, da se nenehno odpirajo nove teme..... P.S. Upam, da nisem zatežila, saj nisem napisala vsega kar mislim, ampak tak čisto malo za orientacijo in nek začetek pogovora. :) Vsem želim lep dan in čimveč lepih novic! LP M :kava:
|