|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 7:45:37   
meeryana
RR-jevke:

Pozdravljene punce po doooolgem času se javljam.....sicer berem vsak dan po malem, ampak je ogromno tega in včasih se malo čudim, nasmejem ali pa zjočem.....
Rada bi vam nekaj povedala, oziroma pač delila z vami svoje razmišljanje.
Včasih je že prav smešno (beri žalostno), kar preberem tukaj....žalostno, da ste res svoje življenje, ta trenutek (ene za par mesecev, druge za par let) posvetile temu, da "naredite" novo življenje. Je lepo, krasno, čudež,...ampak, ali ima smisel? Ali ima smisel cel čas posvetit temu? Opazovat najmanjše spremembe, znakce, ki so običajno psihološkega izvora, takoj pos lužbi ali celo vmes laufat po dohtariji, spraševat, se mučit....in hkrati pozabit nase, na svojega partnerja, na pravi smisel vajine veze.
O.k. razumem tiste, ki jim že lep čas ne rata, ki ne zanosijo po par let, ampak drage moje, tukaj je ogromno takih, ki se že prvi mesec, ko ne zanosi ubada s vprašanji neplodnosti, in takoj daje največji pomen svojim trdim joškam, ki so običajno takaltak začetek M.....
Nočem težit ali pametovat, ampak mi je žal in škoda, da se že takoj začnete obremenjevat. Mogoče bi bilo prej, če nebi same sebe nekatere že po treh mesecih "obsodile" na to, da nekaj ni vredu in da bo treba na preiskave,....
Sama sem začela o težavah razmišljat po enem letu nezaščitenih spolnih odnosov......sedaj po dveh letih, sem pa začela razmišljati drugače. Nekateri dobijo pikico prej, nekateri kasneje. Živite svoje življenje in prineslo vam bo vse, kar vam je namenilo. Uživajte v objemu svojega dragega in se ne obremenujte preveč.....sploh pa ne z čisto vsakim izcedkom v vašem življenju!

Ales RR:
Glede odpiranja novih tem bi pa rada rekla to, da če najdeš eno temo, kjer je napisano nekaj, kar bi sam rad povedal ali vprašal, in če jo najdeš na 175. strani in v njo nekaj napišeš, tam tudi ostane,.....in noben ti več nebo odgovoril, ker noben ne gleda starih tem.... če bi tema, ki jo obudiš prišla na prvo mesto, bi to bilo mogoče, tako da mislim, da je tukaj največji problem, da se nenehno odpirajo nove teme.....

P.S. Upam, da nisem zatežila, saj nisem napisala vsega kar mislim, ampak tak čisto malo za orientacijo in nek začetek pogovora. :) Vsem želim lep dan in čimveč lepih novic!

LP
M :kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 8:09:14   
Bety
Pozdravljena!

Glede AlešaRR in novih tem, se strinjam s teboj... naj pusti sistem tak kot je ali pa omogoči odpiranje tem, kot ga imajo na Med.over.net...tam vtipkaš besedo in se ti izpišejo vsa vprašanja in odgovori v zadnjih 5.letih...

///////////

Kar se pa tiče "obremenjenosti z zanositvijo", pa mogoče še ne razumeš...to ni kos pohištva, ki ga iščeš in če ga ni v PO je mogoče v LJ...to je stvar, ki ima svoj rok trajanja in ženske to nagonsko čutimo...naenkrat ti je 10let zelo prekratka doba, da bi zamudil en mesec...

Upam, da boš ti imela več sreče kot mi..

:rozica:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 8:17:37   
meeryana
Uh, draga Bety :) zgleda da ti nisi razumela, kar sem želela povedat, mogoče ne znam povedat točno tako kot mislim.....kakorkoli!

Veliiiiko sreče vsem nam in pestke za vse, ki se trudimo dobiti majhno štručko! :miska::miska::miska:
LP
M:racka:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 8:25:17   
emaa
meeryana o puncah, ki se po prvem neuspelem poskusu obremenjujejo, da je kaj, je blo že govora, na žalost je pa tako, da mi drugih ne moremo spremenit, je od njih odvisno ali bodo dobronamerne besede poslušale in sprejele.
Glede novih tem pa se tudi jaz strinjam s tem, da bi bila tema z zadnjim odgovorom na vrhu.

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 8:38:07   
bebi
Se popolnoma strinjam s tabo meeryana, meni to jamranje o izcedkih, špikanjih,....in še drugih tisočerih znakcih po 1. mescecu poskušanja že tudi malo preseda. Samo, kot je že napisala emamair, ne moreš jih spremenit. Bi bilo pa vsekakor dobrodošlo, če bi se te teme vsaj malo zreducirale.

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 8:49:39   
Neža81
Jutro!

Tudi jaz sem na začetku že po dveh mesecih pisala o izcedku, špikanju.... o vsem živem.... ampak to zaradi tega, ker pač nisem vedela, da je to tak. Ko pa sem dobla odgovora od punc in ko so se ti znaki ponavljaji iz meseca v mesec (sedaj že eno leto) pa sem prenehala s tem. In do tega ste mi pomagale ve punce z svojimi odgovori, izkušnjami, svetovanji ..... tak da jaz te "začetnice" povsem razumem. jaz sem na začetku tudi o vsem mogočem spraševala ... no, še en mesec in prestopim med fosilke. :(:(:(:(

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 9:02:30   
Maša26
Pozdravljene,

tudi jaz moram nekaj napisat na to. Meeryana, 100% te razumem in podpiram in bi se rada kaj naučila od tebe ;) oz. začela razmišljat podobno kot ti. Zase vem, da je šlo oz. gre precej mesecev življenja mimo mene, ker sem se vsak dan obremenjevala s tem, a zdaj pa bo in zakaj in da tako me pa še ni špikalo in da imam neke slutnje in blablabla. In če zdaj, po 15 mesecih pogledam nazaj, je bilo večino časa obremenjevanje sebe in :love: brez smisla in namesto, da bi UŽIVALA življenje, sem trpela. In še zdaj trpim, vendar se poskusim spravit k sebi in sprejeti, da bo, ko bo. Saj je normalno, da če si želiš :duda: pa ne rata, 1.,2.,3.,4.,5....10.,...... da se sekiraš, ampak tudi jaz poskušam zaživet manj obremenjeno.

Pa še moje sanje pred par dnevi: končno sem rodila dojenčka, občutki ob tem pa so bili, zakaj sem se toliko presekirala zaradi tega, itak je prišel, ko je prišel.

Težko je čakat, včasih peklensko težko, ampak poskusimo uživat v ljubezni z :love: in se veselit neskončno srugih stvari..

:rozica::rozica:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 9:09:28   
meeryana
Hvala Maša! Točno to sem želela povedat!

LP
M

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 9:25:42   
Anonimen
Mene je začelo metat z raznimi znaki in upanjem in take zadeve šele v zadnjih 3 mesecih, od kar delava na otročku. Mi pa to ni edina preokupacija, saj moram tudi kakšno drugo stvar narediti, a ne.

(odgovor članu meeryana)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 10:24:47   
Sulfinija
Pozdravljene!!!!!

Najprej vsem skupaj en lep sončen pozdravček.Meeryane tebe pa sem že pošteno pogrešala.
Se tudi jaz pofočkam pod to temo,ki mi je zelo zanimiva in se pridružej tvojemu mnenju.Tiste,ki se trudijo le še malo mesecev in se začnejo obremenjevati,kaj šele bo po temn.
Sama se že trudima 27.mesecev in zadnjič sem se celo od tega foroma poslovila kajti včasih je res psihično zelo nezdravo vendar kaj čemo.
Tudi sama sem delala tako,trde joške,nič izcedka pred M,velike povečane joške in na koncu ugotovim,da je blo vse skupaj od hormov s katerimi me zdravijo.
Sem 99%,da mi pri dveh IUI ni ratalo samo zaradi moje psihe in opazovanja teh znakov.zato sem tudi zadnjič napisala na forum,da se poslovim vendar kaj ko brez vas drage moje punce ne morem.
Ostajam ghor vendar sem se vseeno odločila,da bom sedaj delala drugače,kajti zadnjič sem bla v MB in sem še dobila 2 posisusa IUI kajti pri tretjem se je nekaj dogajalo vendar žal se je nesrečno končalo.
Sedaj pa takole ti dve IUI brez obremenjevanja,brez znakov in delala bom čisto po svoje,počivala kot sem pri tretji vendar se ne bom več mni opazovala,če rata pa naj rata bi bla zelo vesela in srečna.Kajti,če ne rata imam takoj pred vrati meseca novembra priprave in hormone za IVF in,če se bom obremenjevala mi lahko škodi tudi za v naprej.In zelo sem vesela,da mi je moja zdravnica šla na roko in mi ponudila in predlagala še dve IUI kajti resnično misli,da lahko rata tudi pri tem nama kajti jaz sem v bistvuz zdrava in ravno zato sem se sedaj tako odločila.V kratkem se vam spet kaj oglasim,ko bo čas in vas vse skupaj prav lepo pozdrvaljam.
Javim vam le,ko bo rezultat od prvega IUI znan,prej o tem ne bom pisala nič in spet znova in znoiva opisovala kake znake.

Vsem skupaj še enkrat lep pozdrav in hvala vam da ste tako prijazne do mene.
Meeryane oglasi se kaj na privat.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 10:33:12   
dadica
ko sem pred časom pisala puncam, da naj se malo sporostijo in pozabijo na razne izcedke in znake sem nato na privat dobila grdo sporočil,češ da se to mene ne tiče, pa sem samo želela pomagat!

Sama vem kako je s temioznaki,vsak mesec sem jih videla in iskala.potem pa sem imela prvi ivi in sem čez 12 ur odpotovala na morje za 3 dni, ko sva prišla domov sem vse pokosila naseldnji dan smo imeli še piknik,enostavno sem popzabla na postopek.samo nekaj dni pred M pa mi je občutek govoril da je ratalo.naredila sem test in pokazalo seje :roza: resnično poskusute od O dalje pozabit in se posvetite partnerju in :sloncek::sloncek::sloncek:
iz užitka in ne obveze!

lp dadica in :duda:

P.S:
Pa brez zamere če sem katrei spet na žulj stopla!

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 11:00:05   
Katjusa
Punce sama se trudim ze vec k dve leti pa sem se vedno v krizi par dni pred M ker jo ze zacutim da pride:( Pa kaj.... Vsak se uci na svojih napakah.... Kolikokrat so vam mame rekle da ne cesa delat pa ste pocele dokler niste ugotovile da res ni prav? Hocem rect da smo vsi bli na zacetku in vsi smo vidl neke "znake"! Dokler se ne trudis zanost se ne ukvarjas s vojim telesom tako poglobljeno pol pa naenkrat zacnes prisluskovati tvojemu telesu in se mores naucit da se neke stvari dogajajo vsak mesec nekatere samo tu pa tam:) V glavnem sama sem mnenja da je zadnje case vse prevec cirkusa okol teh znakov ze po enem mesecu truda ampak kot sem rekla pustimo jim nej se ukvarjajo, ce jim lahko pomagamo jim dejmo drgac pa nej se same naucijo da je to pac cist obicajen ciklus.... Me k se trudmo ze dlje casa smo ze spoznale da tako vec ne gre da so druge stvari prav tako pomembne v zivljenju pa smo za to potrebovale kr neki casa.... Tko da strpnost pa bo vse ok! Ce kateri pac ni vsec da se ena novinka pofocka z nekimi cudnimi znaki (za nas ze zdavnaj predelani) ali ji nej pove da je to cist normalno al pa nej ignorira....

Lepo se mejte mejte se rade in spostujte mnejna drugih, nic ni vazno vazno je samo to da bomo vse slej ko prej :nosecka:

Tudi ti nekoč
bos mamica postala,
tudi ti nekoč
ob zibelki boš stala....

Lep pozdrav :rozica:
Katja

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RR-jevke in Ales RR
10.8.2005 11:46:27   
meeryana
Katjusa,...se strinjam......to je bilo samo dobronamerno! Noben nobenega ne krega al pa kaj!

No, ene so razumele kaj sem hotela napisat in povedat druge spet ne,......smo si različni!

Samo 1x še, to ni PROTI RR-jevkam, ampak ZA RR-jevke :)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Zaupate medicini?
willma

popolnoma (31%)

delno (60%)

ne (9%)

Število vseh glasov: 136

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!