|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamašen nosek
10.8.2005 7:36:12   
špelin@
Naša mala pika ima zamašen nosek in je bila ponoči res uboga :(

"Muck" v nosku se sicer ne vidi, zato ji ne znam pomagati drugače, kot da ji dajem v nosek kapljice fiziološke. Kar pa bolj malo pomaga.

Ji lahko še kako drugače pomagam?

Itak imam namen popoldne iti do zdravnice, ker gremo v soboto na dopust in moram vedeti, pri čem smo.

:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zamašen nosek
10.8.2005 8:01:37   
Marogica
Mi smo imeli pri obeh pumpico za čiščenje noskov, kar je resnično pomagalo. Mnogim mamicam se zdi pumpica grozna, nam se pač ti ni zdelo, ker je bila fiziološka enostavno premalo, ker se samo z njo nosek ne more dobro očistiti. Vedno sem si predstavljala kako bi to zgledalo pri odraslem. Kot da bi si nasprejala v nos, potem pa se ne bi useknila.
Pri ta starejšme smo imeli "ročno" pumpico, ki smo jo kupili v lekarni, pri ta mlajšem imamo pumpico, ki se nastavi na sesalec. Je seveda tako prirejena, da ne vleče s 1400W.Smo nesli pediatrinji pokazat in je bila navdušena. SEveda pa sem najprej preizkusila na sebi, da sem se prepričala, kako močno je.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zamašen nosek
10.8.2005 8:05:12   
MINEJA
Operil za otroke, 1 kapljica 3x na dan. Piše sicer od enega leta a nam je pediater dal že prej in je rekel da pred spanjem lahko mirne duše damo. Drugače pa tudi mi prakticiramo Aqua maris in pumpico iz lekarne, ki je zakon.
Poskusi!

LP!:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zamašen nosek
10.8.2005 8:10:25   
špelin@
Poskusili smo tudi s pumpico, pa očitno ne gre za tekoč smrkelj, ampak za prisušene oz. strjene "mucke", zato s pumpico nič ne naredim :zmeden: Fiziološka pa zgleda tudi ne omehča zadeve dovolj, čeprav sem ji včeraj nonstop kapala zadevo v nosek :ups:

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zamašen nosek
10.8.2005 9:50:56   
lenč@
Jaz sem naši :duda: tud najprej po kapljicah fiziološko kapljala v nosek pa ni nič pomagalo, potem pa sva pristali na infekcijski kliniki, tam pa so ji kar s kapalko vlivali v nos fiziološko. (takrat smo bili stari 2 mes.)So mi rekli, da je treba nosek sprat. Res, da ji je potem ta tekočina prišla v usta, vendar sen ji potem dala malo čaja za popit. Pa je bilo potem res bolje.
Sedaj pa uporabljamo Sterimar, ki se dobi v lekarni in je super.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zamašen nosek
10.8.2005 10:21:34   
špelin@
Imaš prav, očitno ji bom morala v nosek spravit večje količine fiziološke :bravo:

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Zamašen nosek
10.8.2005 13:28:27   
Suzi*
Naš je imel tudi pri kakšnem mesecu in pol zelo zamašen nosek. Pri pediatru smo dobili samo fiziološko raztopino. So mu pa emkrat sčistili nosek s pumpico. Mini doma namreč ni šlo nič ven. :ups::zmeden: So pa to naredili tako, da so eno nosnico zatisnili in iz druge "pumpali" smrkeljček ven. Mali se je drl kot nor, ven je člo pa gromozanske količine smrkeljčka. Potem smo to delali tudi doma večkrat na dan po uporabi fiziološke. Sicer sva se oba z :duda: ful namučila pri teh obredih, ampak si sploh ne moreš mislit koliko je šlo zadeve ven. Ubožček! Skratka bistvo je, da pri uporabi pumpice zapreš drugo nosnico. Jaz pač tega prej nisem vedela. :ups:

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Zamašen nosek
10.8.2005 13:45:42   
snežinka *
Kolko pa stane taka pumpica?
Ali so različne?

LP......S

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Zamašen nosek
10.8.2005 19:23:47   
špelin@
Evo, pri zdravnici sva dobili Operil za hudo silo, drugače pa moram "nalivati" nosek s fiziološko.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Zamašen nosek
11.8.2005 0:17:55   
Suzi*
Snežinka*, je več teh pumpic. Pač od različnih proizvajalcev. Mislim pa, da so nekje med 1000 in 2000 sit, če se še prav spomnim. :zmeden2: Je pa bolje da vzameš tako, ki ima bolj zaobljeno na vrhu.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?