muca*maca
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka Ima pa mali mal težav pri kakanju. Ne vem... tak se napenja, da kaj spravi ven iz sebe. In ko spravi, mu odleže (itak). Se pa res precej napenja in včasih kar zajoka... Včasih mu uspe šele, ko mu dam pleničko dol in ga začnem umivati. Hja... so pa bile že smešne prigode s tem:):):) Marsikaj se je nam že zgodilo:) Tudi to, da me je ˝popleskal˝:):):) Čao, javlja se oktobrka 2009 in novembrka 2011. Sej ne, da bi hotla težit, al pa se pametno delat, mal sem pokukala k vam, kako vam gre, pa če so že vsi oktobrčki zunaj :) Kar je citirano, pa mi je padlo v oči, ker sem ravno nekaj dni nazaj brala o dojenčkih brez plenic, po moje sicer mal brezveze, ampak sem začela razmišljat, da se je moj tamau doskrat tud jokal, pa napenjal, potem pa pokakal ali polulal, ko sem ga razvila v svetem prepričanju, da je pač polulan oz. pokakan in mu gre na živce. No, šele razvit se je potem polulal. Pokamoka - a misliš, da je kaj možnosti, da tvoj mali noče bit pokakan v plenički in zato joka, pa se napenja, da se NE bi pokakal in potem, ko ga razviješ - se potem pokaka? Kaj pa kolike - punce, ste kdaj razmišljale o tem, da jih mogoče ne črviči, ampak se nočejo polulat in pokakat v pleničko, pa čeprav jih previjemo, takoj ko moremo? Ok, samo moje razmišljanje... Mirno napište, da o to kozlarije, če se vam tko zdi :) Bodite fino fajn, uživajte s štručkami, jaz komaj čakam mojo - še tri tedne! LP
< Sporočilo je popravil muca*maca -- 7.11.2011 15:54:40 >
|