|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krvomočnica
23.1.2011 17:47:39   
majjči36
Pozdrav ,ta mesec sem začela piti čaj Krvomočnice,kajti slišala sem ,da naj bi bila učinkovita ,pri nekaterih vrstah neplodnosti. Z možem se trudiva že od marca 2010 in sedaj sem drugi mesec tudi na Klomifenu,stara sem 35let in ginekolog mi je postavil diagnozo sekundarna neplodnost.Prosim,če ima katera slučajno pozitivne izkušnje z pitjem Krvomočnice ali je kateri uspelo z tem čajem zanositi ,pać informativno me zanima njegova učinkovitost in,pa kako dolgo naj bi se ga pilo,preden postane učinkovit??  hvala

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 23.1.2011 18:36:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRVOMOČNICA
23.1.2011 18:26:19   
krisv
Pod forumom Želimo si novega člana je tema "Z naravo do uspešne zanositve in nosečnosti", kjer je veliko zapisano o krvomočnici in o drugih bolj in manj naravnih zadevah. Pa veliko sreče in čim prej user posted image .

(odgovor članu majjči36)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2011 7:38:34   
butt3rfly
evo, jst sm ga pila. 3 mesece sma poskušala brez pomagal, nato pa sm krvomočnico začela piti in ratalo je v 2 mescih. nevem, al prav zarad tega čaja, ampak uspeh je tu. pila sem ga ves čas, tudi med menstruacijo.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2011 20:35:04   
cokla
Tudi sama sem že slišala za ta čaj. Kje se ga pa kupi?

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2011 22:19:37   
butt3rfly
jst sm ga kupla v Biotopicu

(odgovor članu cokla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2011 13:37:25   
majjči36
Hvala vam vsem,ki ste mi odgovorile,pač tako sem že razočarana, nad neuspehom,da nevem več kaj naj še probam.Hvala,ali je slučajno še kakšna druga naravna metoda,ali čaj itd... za kaero velja,da je v pomoč pri neplodnosti in,da pomaga pri zanositvi???

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2011 17:04:29   
smeška83
Nekatere punce prakiticirajo še matični mleček, pa rmanov in plahtičin čajček - meni zaenkrat ni še nič pomagalouser posted image

(odgovor članu majjči36)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?