Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vodice h. Imperial ali Šibenik h. Andrija 22.1.2011 10:27:53
|
|
|
|
Maleal
|
Solaris zakupli francozi,vse dejavnosti lahko koristijo le oni-lokostrelstvo,balinanje,otroški disco,aerobika,hrana slaba,se skoz ponavlja,pa nismo nekaj izbirčni,Vodice vredu,hrana zelo okusna,1x tedensko dalmatinska večerja,plaža zelo polna,voda mrzla,mesto zelo lepo,polno štantov,priporočam bolj Vodice.
< Sporočilo je popravil MarcelAlina -- 22.1.2011 10:29:00 >
|
|
RE: Vodice h. Imperial ali Šibenik h. Andrija 22.1.2011 10:58:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Šibenik mi je bil obupen in ne bi šla nikoli tja na dopust.
|
|
|
|
RE: Vodice h. Imperial ali Šibenik h. Andrija 22.1.2011 13:25:40
|
|
|
|
sonce21
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Solaris zakupli francozi,vse dejavnosti lahko koristijo le oni-lokostrelstvo,balinanje,otroški disco,aerobika,hrana slaba,se skoz ponavlja,pa nismo nekaj izbirčni,Vodice vredu,hrana zelo okusna,1x tedensko dalmatinska večerja,plaža zelo polna,voda mrzla,mesto zelo lepo,polno štantov,priporočam bolj Vodice. Tega sem se najbolj bala, da bom plačala veliko denarja za teh 14 dni, ki si jih privoščimo 1 x na leto, pol bom pa tretjerazredni turist . To pomeni, da otrok ne morem poslat v otroški disko, ker sem slovenka in ne francoz .A pol ga zakupijo vsako leto, ali kako je to, ker pri nekaterih agencijah ga letos nimajo niti v katalogu.
|
|
|
|
RE: Vodice h. Imperial ali Šibenik h. Andrija 24.1.2011 11:05:32
|
|
|
|
Maleal
|
Mislim,da je zakupljen za par let,ne samo eno sezono,otroci lahko plešejo zraven,a kaj ko te že čudno gledajo ,ker nisi njihov. Joj 14 dni je dolgo in predrago za to kaj nudijo s katero agencijo bi šli in kolk vas stane?
< Sporočilo je popravil MarcelAlina -- 24.1.2011 11:06:37 >
|
|
RE: Vodice h. Imperial ali Šibenik h. Andrija 27.1.2011 14:29:18
|
|
|
|
dps1
|
mi smo bili v vodicah - ponavadi je baje morje tam cca 21 stopinj, tisto leto ko smo bili mi, smo imeli srečo, je bila voda zelo topla. če bi takrat vedela, da je morje tako mrzlo, se niti ne bi odločila za vodice. pač takratna sreča. v šibeniku pa smo bili v h.jure - solaris se mi zdi enkraten.
|
|
|
|
RE: Vodice h. Imperial ali Šibenik h. Andrija 13.2.2011 11:05:34
|
|
|
|
sonce21
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Mislim,da je zakupljen za par let,ne samo eno sezono,otroci lahko plešejo zraven,a kaj ko te že čudno gledajo ,ker nisi njihov. Joj 14 dni je dolgo in predrago za to kaj nudijo s katero agencijo bi šli in kolk vas stane? Smo se na koncu odločili za h.Donat Zadar, kjer smo bili že lani, tudi ful tadovoljni. 14 dni, zadnja dva tedna junija 1230€ . Smo prišparali, gremo na znano lokacijo, pa še eni prijatli bodo za en teden tam, tako da bo tudi družba .
|
|
|
|
RE: Vodice h. Imperial ali Šibenik h. Andrija 13.2.2011 11:11:51
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonce21 IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Mislim,da je zakupljen za par let,ne samo eno sezono,otroci lahko plešejo zraven,a kaj ko te že čudno gledajo ,ker nisi njihov. Joj 14 dni je dolgo in predrago za to kaj nudijo s katero agencijo bi šli in kolk vas stane? Smo se na koncu odločili za h.Donat Zadar, kjer smo bili že lani, tudi ful tadovoljni. 14 dni, zadnja dva tedna junija 1230€ . Smo prišparali, gremo na znano lokacijo, pa še eni prijatli bodo za en teden tam, tako da bo tudi družba . jaz sem tudi gledala hotel donat! za koliko ljudi pa je takšna cena?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?