Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nemorem se prijavit na zavodu za zaposlov... 22.1.2011 9:37:12
|
|
|
|
branka81
|
Pa si bila prej kje zaposlena-ker meni tudi kmalu poteče porodniška in se mislim prijavit na zavod?
|
|
|
|
RE: Nemorem se prijavit na zavodu za zaposlov... 22.1.2011 12:06:43
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: bigbunny Edino če bi namesto porodniške prejemala starševsko nadomestilo pol bi se lahko prijavila . Preden ti lahko sploh kdo kaj konkretno odgovori, povej, kaj ti dejansko sploh prejemaš? Ker "porodniška" je pogovorni izraz, ki ne pove prav dosti oziroma načeloma je porodniška = starševsko nadomestilo - prejemajo ga mamice, ki so bile pred nastopom porodniške zaposlene oz. so imele najmanj 12 mesecev delovne dobe v zadnjih 3 letih. Brezposelne mamice pa prejemajo starševski dodatek.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 22.1.2011 12:09:13 >
|
|
RE: Nemorem se prijavit na zavodu za zaposlov... 22.1.2011 12:10:02
|
|
|
|
katy83
|
No, jaz dobivam starševski dodatek in so mi rekli, da se na zavod lahko prijavim šele ko mi poteče porodniška.
|
|
|
|
RE: Nemorem se prijavit na zavodu za zaposlov... 22.1.2011 12:48:04
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: bigbunny Pozdravljene! Sem brala temo od kajalin.. In sem mogla pristavit svoj piskrc.. Ena ji je napisala da naj išče delo in ne službe... Saj je vse lepo in prav, ampak zgleda da imajo na zavodih raje tiste, ki hodijo samo po podpore.. Jaz sem pred 2 tednoma šla na zavod v želji, da se prijavim kot iskalec zaposlitve. Saj mi 1.3. poteče porodnišk. Službo iščem že od junija ampak do sedaj žal brez uspeha. Ker pač nočem čakat do zadnjega in pol vlečti nadomestilo si iščem službo. No in big bunny se odpravi na zavod kjer dobi hladen tuš. Ja vi pa se nemorete prijavit kot iskalka zaposlitve. Edino če bi namesto porodniške prejemala starševsko nadomestilo pol bi se lahko prijavila . Eni hočemo delat pa nam ne dajo te možnosti.. Zanima me ali katera ve koliko mi pripada nadomestila? Ker zdaj s 1.1. je prišel drug zakonik ven če se ne motim. Na zavod se lahko prijaviš 1.3., saj to je logično, da se ne moreš prej. Pa tudi....kaj bi ti pa oni zrihtali? Objave prostih mest imaš tako na internetu, zavod samo uradno vodi evidenco brezposelnih, kar pa ti sedaj nisi.
|
|
|
|
RE: Nemorem se prijavit na zavodu za zaposlov... 22.1.2011 12:55:51
|
|
|
|
Precious
|
Tako kot pravi Gina. zavod ti ne išče službe,ampak si jo ti sama. In vse je na netu kdo in kaj išče
|
|
|
|
RE: Nemorem se prijavit na zavodu za zaposlov... 22.1.2011 15:07:52
|
|
|
|
Toja22
|
Meni je tudi logično, da se pač ne moraš prijaviti predno ti poteče porodniška. Saj se lahko prijaviš tudi šele takrat, ko ostaneš brez službe in ne en mesec prej. Sicer pa tako kot so predhodnice rekle, iščeš si jo sama, zavod pa objavla prosta mesta.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.