|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nemorem se prijavit na zavodu za zaposlovanje
22.1.2011 8:23:28   
bigbunny
Pozdravljene!
Sem brala temo od kajalin.. In sem mogla pristavit svoj piskrc.. Ena ji je napisala da naj išče delo in ne službe... Saj je vse lepo in prav, ampak zgleda da imajo na zavodih raje tiste, ki hodijo samo po podpore.. Jaz sem pred 2 tednoma šla na zavod v želji, da se prijavim kot iskalec zaposlitve. Saj mi 1.3. poteče porodnišk. Službo iščem že od junija ampak do sedaj žal brez uspeha. Ker pač nočem čakat do zadnjega in pol vlečti nadomestilo si iščem službo. No in big bunny se odpravi na zavod kjer dobi hladen tuš. Ja vi pa se nemorete prijavit kot iskalka zaposlitve. Edino če bi namesto porodniške prejemala starševsko nadomestilo pol bi se lahko prijavila user posted image . Eni hočemo delat pa nam ne dajo te možnosti.. 
Zanima me ali katera ve koliko mi pripada nadomestila? Ker zdaj s 1.1. je prišel drug zakonik ven če se ne motim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nemorem se prijavit na zavodu za zaposlov...
22.1.2011 9:37:12   
branka81
Pa si bila prej kje zaposlena-ker meni tudi kmalu poteče porodniška in se mislim prijavit na zavod?

(odgovor članu bigbunny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2011 12:06:43   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: bigbunny
Edino če bi namesto porodniške prejemala starševsko nadomestilo pol bi se lahko prijavila user posted image .

Preden ti lahko sploh kdo kaj konkretno odgovori, povej, kaj ti dejansko sploh prejemaš? Ker "porodniška" je pogovorni izraz, ki ne pove prav dosti oziroma načeloma je porodniška = starševsko nadomestilo - prejemajo ga mamice, ki so bile pred nastopom porodniške zaposlene oz. so imele najmanj 12 mesecev delovne dobe v zadnjih 3 letih. Brezposelne mamice pa prejemajo starševski dodatek.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 22.1.2011 12:09:13 >

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu bigbunny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2011 12:10:02   
katy83
No, jaz dobivam starševski dodatek in so mi rekli, da se na zavod lahko prijavim šele ko mi poteče porodniška. 

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2011 12:48:04   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: bigbunny

Pozdravljene!
Sem brala temo od kajalin.. In sem mogla pristavit svoj piskrc.. Ena ji je napisala da naj išče delo in ne službe... Saj je vse lepo in prav, ampak zgleda da imajo na zavodih raje tiste, ki hodijo samo po podpore.. Jaz sem pred 2 tednoma šla na zavod v želji, da se prijavim kot iskalec zaposlitve. Saj mi 1.3. poteče porodnišk. Službo iščem že od junija ampak do sedaj žal brez uspeha. Ker pač nočem čakat do zadnjega in pol vlečti nadomestilo si iščem službo. No in big bunny se odpravi na zavod kjer dobi hladen tuš. Ja vi pa se nemorete prijavit kot iskalka zaposlitve. Edino če bi namesto porodniške prejemala starševsko nadomestilo pol bi se lahko prijavila user posted image . Eni hočemo delat pa nam ne dajo te možnosti.. 
Zanima me ali katera ve koliko mi pripada nadomestila? Ker zdaj s 1.1. je prišel drug zakonik ven če se ne motim.

Na zavod se lahko prijaviš 1.3., saj to je logično, da se ne moreš prej. Pa tudi....kaj bi ti pa oni zrihtali? Objave prostih mest imaš tako na internetu, zavod samo uradno vodi evidenco brezposelnih, kar pa ti sedaj nisi.

(odgovor članu bigbunny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2011 12:55:51   
Precious
Tako kot pravi Gina. zavod ti ne išče službe,ampak si jo ti sama. In vse je na netu kdo in kaj išče

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2011 15:07:52   
Toja22
Meni je tudi logično, da se pač ne moraš prijaviti predno ti poteče porodniška. Saj se lahko prijaviš tudi šele takrat, ko ostaneš brez službe in ne en mesec prej. Sicer pa tako kot so predhodnice rekle, iščeš si jo sama, zavod pa objavla prosta mesta.

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2011 14:42:10   
josephine27
Meni je tudi logično, da se pač ne moraš prijaviti predno ti poteče porodniška. Saj se lahko prijaviš tudi šele takrat, ko ostaneš brez službe in ne en mesec prej.
IZVIRNO SPOROČILO: Toja22

ma sjt sem ravno zadnjič po radiju slišala da so z novim letom neke novosti in se lahko na zavod prijaviš dejansko preden ti poteče pogodba o zaposlitvi ( če si zaposlen za določen čas), ne moreš pa seveda prejemat nadomestil dokler si zaposlen. imajo pa te v nekakšni bazi.

(odgovor članu Toja22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.