|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pižamice - pajac ali hlačke?
9.8.2005 21:04:23   
tia&silvija
Naši Tii moram kupit pižamico, pa me zanima ali se pozimi bolj obnese pajac (zaprte nogice) + žakelj ali dvodelna pižamica (majčka in hlačke brez nogic) + žakelj?

Ker sem od kolegice dobila nekaj dvodelnih pižamic, mi prosim povejte ali pikicam obujete še nogavičke ali pustite nogice frej? Naša namreč nogavičke vse zbrca dol.

LP, Silvija&Tia
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.8.2005 21:05:55   
Anonimen
Jaz prisegam na bose nogice. Huraaaa, bose nogice! Se morajo preluftat.

(odgovor članu tia&silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2005 21:11:53   
mehurčica
Jaz sem bolj za dvodelne pižamice. Pozimi ima preko še spalno vrečo. Brez nogavičk.

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2005 21:17:39   
ANAJURIJ
Dvodelna pizamica pa brez nogavick. Brez nogavic spi tudi stirimesecni Jurij.

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2005 21:33:41   
taška30
Jaz ne vem al sem tolk za luno, ampak pri nas sploh še nismo uvedli pižamice. Spi pač v tistem kar pride (glede na temperaturo), v bistvu je oblečena v enake stvari kot čez dan, recimo bodi+hlačke, bodi+žabice, samo bodi...
Kdaj ste začele s pižamami in zakaj?
Matr sem čudna najbrž...
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2005 21:39:21   
Marogica
Mi damo našega v "vrečo". Poleti ima bodi z dolgimi rokavi+ vreča, pozimi pa pižamico (hlače+majčka)+vreča. Nikakor mu ne damo nogavičk.
Sem ugotovila, da kadar spi v vreči, se ne odkriva toliko, pa tudi se ne obrne v postleji čisto kontra, ker ne more toliko brcat.
Še to: vreča je ca 30 cm daljša od njega, da lahko miga z nogicami.

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2005 21:40:24   
Anonimen
Kar kmalu, težko pa rečem kdaj. Zakaj? Ker je lepo, da je otrok lepo umit, dišeč in v posebnih oblačilcih za noč. Meni se to zdi lepo.

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.8.2005 21:40:35   
Marogica
Taška 30, nisi čudna, saj tvoja je še tako mala, da tega ne rabi, po moje.

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2005 22:12:31   
Anja167
Taška30, še malo, pa boš vedela. Ko bo na vrsti gosta hrana pa plazenje in podobno, ti bo čisto jasno.

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.8.2005 22:13:55   
žabec
Mi smo našega :duda: že prvi dan, ko smo prišli iz porodnišnice, oblekli v pižamico. Prva je bila v bistvu pajac s stopalci, potem pa pajac brez stopalcev. Zdaj poleti ima pa pižamico z kratkimi rokavi in hlačkami. Še nikoli ni noči prespal v istih oblačilih, kot jih je imel čez dan. Tko, da zdaj ni problema, ko gre v pižamico, je čas za spanje :).

Lahko nočko9nebesa.

Neposredna povezava do sporočila: 10
9.8.2005 22:24:31   
Skaana
hmmmm, kaj pa vem zakaj. Zdi se mi nek tak ritual, po umivanju v pijamico (pri nas obvezno pajac z dolgimi rokavi in s stopali, zapet spredaj daleč po nogah) že od rojstva naprej. Vedno sem jo tako spravljala spat in tudi zjutraj se mi zdi, da je tisto poležavanje in cartanje v postelji in v pijami... Kaj pa vem, ima svoj čar. 9nebesa Sicer pa vedno pazim, da je pijama nekoliko večja. Moja mami pravi, da otrok v spanju raste...

Smo se tako navadili - in mislim, da mala tudi, da bomo vsaj še nekaj let tako prakticirali.9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 11
9.8.2005 22:50:30   
jacinta
Oj,
moj 10m :duda: tud v pajacku s stopalci. Podarili so mi tud dvodelne pižamice a se nekako ne morem odločit...se mi zdi, da ga bi zeblo v nogice....aja pa pa še v tankem žaklju je.

nočko:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 12
9.8.2005 22:58:20   
pika**
Tisto, kar je uradno pižamica (zg.del+hlačke) se pri nama ful obnese za čez dan. Nikakor se ne morem odločit, kaj bo uradno pižamica.
Ker gospodič pridno brcka in je že not prinesel tiste 3 tedne od prezgodnjega poroda, mu je že ratal zbrcat kovtrček čez glavo. Imel smo paniko 1. stopnje in sem urgent nabavla mini vrečo - tenko in z rokavčki ( H&M ). Ni glih 30 cm daljša od :duda:, se mu pa zelo dopade brckat v njej. Kot da bi vedel - ziza+vreča+pravljice=ajanje.:zaspan:

Neposredna povezava do sporočila: 13
10.8.2005 0:35:55   
Annny
Pri nas imamo že od začetka pižamice- najraje bombažne pajacke z zaprtimi stopalci, pa tudi dve dvodelni pižamici. Pajacki so pri nas zakon še pri 10 mesecih - potem pa jo dam še v spalko in to je to.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 14
10.8.2005 7:51:09   
Anonimen
pozim pa k je bla še manjša je bil obvezen pajac s stopalci.
zdej ma pa pajace brez stopalc. se mi zdijo boljši kot dvodelne pižame, ker tako ne more vn gledat hrbet pono, niti nič ne tiši okol pasu, tako da je res nič ne veže in špona in se lahko maksimalno spočije

lp, lara

Neposredna povezava do sporočila: 15
10.8.2005 7:54:39   
Anonimen
Zakaj? Zato, ker se tudi sama zvečer preoblečem v sveže.

In ja, brez stopalc, obvezno, da se tačke luftajo, da ne pridejo glivice, bi rekal naš mali.

Sem pa zadnjič v Beti našla tako lušno pižamico - pajac v bistvu, brez stopalc, v "odpisani" robi za enega celega jurja :)-

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?