|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obrnjen v 25 tednu
20.1.2011 16:50:47   
trmika
lep pozdrav!!tudi jaz imam eno vprašanje.sem v 25 tednu in se mi je  že obrnal z glavico navzdol.skoz imam zelo močne bolečine v spodnjem delu trebuha in še zmeraj hodim v sluzbo,in sem skoz na nogah ker sem frizerka.ali je imela katera podobne izkušnje in je šla raje v bolniško?zelo me skrbi da nebi bilo kaj narobe.
hvala za odgovore!!lep pozdrav!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obrnjen v 25 tednu
20.1.2011 16:53:42   
Anonimen
In še najmanj 10x se lahko otrok obrne na rit ali pa na glavo. Nuič takega ni kar se tiče lege otroka. Če te boli pojdi k zdravniku ,pa manj delaj.

(odgovor članu trmika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2011 17:08:27   
tanjusi
Glede obračanja se povsem strinjam jaz mam vsak mesec pregled pa sem v 35.tednu in ima čisto zmeraj drugo lego, upaam da bo zdaj vztrajala na glavi... glede bolečin pa res njbolje d greš k zdravniku..

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2011 13:04:13   
_sanja_*
Moj prvi je bil na glavi že na MF in potem vedno, pa sem ga vseeno donosila, tak da to nima veze.

Drugi je pa spet na glavi že celo večnost.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2011 8:02:16   
sayuri
JAz sem bila noseča z dvojčki, pa sta bila vsak teden od 26 tedna naprej drugače obrnjena. Nič takega. V 36. tednu - 2 dni pred porodom,se mi je eden čist kontra obrnil.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2011 20:55:04   
Taddy78
Moj je isto od morfologije naprej bil na glavi...sicer sem v 8.mesecu že bila 1cm odprta, ampak smo se nosili 4dni preko roka, pa tudi porod je bil hiter.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2011 8:26:21   
alenkapia
tudi naš mali je vsaki tedn obrnjen drugače. v 25. tednu je bila glavica spodaj, ta tedn pa zgorajuser posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2011 8:39:00   
vesna_b
naša prva je bila na morfologiji obrnjena na glavo, rodila 3 dni čez rok, sedaj tadrugo dete je pa isto bilo na M že pripravljeno, sam bo še malo počakalo user posted image  upam, ker sem šele v 24. tednu

(odgovor članu alenkapia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2011 15:43:25   
olimia
A lahko jaz tukaj nekaj vprašam. Imela sem uz, otroček je obrnjen glavično1. Mi zna katera razložit, kakšna postavitev je to - je pa trenutno, do poroda bi sigurno še drugače, ker sem ga ravno včeraj čutila, kako se mi je cel obrnila v trebuhu in nimam pojma, kako se je sedaj ustavil.

(odgovor članu trmika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2011 13:17:02   
jakipaki83
Glavična vstava - z glavo proti nožnici. Torej tako, kot si želiš pri porodu. Ampak dojenči se non stop obračajo, ko imajo prostor. Moj prvi se je na glavo postavil šele v 35 tednu. Zdaj pa je  tudi še lepo na ritki user posted image Upam pa, da se obrne do 35 tedna nekje. Moja ginekologinja vedno poudarja, da se ženske preveč kmalu obremenjujemo s tem, kam je obrnjen dojenček in da se lahko vse spremeni.

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2011 15:48:00   
Anonimen
moj je bil tudi ze v 21.tednu obrnjen na glavo,pa je G rekla,da je to vredu,ker je fino ce se cimprej obrne na glavo...

(odgovor članu jakipaki83)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?

Slovenija. (73%)

Srbija. (0%)

Italija. (0%)

Španija. (0%)

Gruzija. (18%)

Nemčija. (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!