|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prehlad
19.1.2011 13:58:18   
Šnofla
Torej ker imam zadnje čase tako blazno srečo sem se uspela še prehladit. Moji prehladi so običajno prehladi samo kak dan potem pa napredujejo ali v angino ali v pljučnico. Zadnja leta sem jih večino uspešno zatrla z Ekolostrumom, propolisom, kakšnim lekadolom in protibolečinsko ter pod toplo idejo in prespanim večjim delom dneva. Zdajle me pa malo skrbi - kaj sploh lahko vzamem? V propolisu je alkohol, protibolečinske in lekadol so spet eno umetno sranje, ekolostrom naj bi bil povsem naraven ampak spet kemija. Samo čajček in kuhanje v postelji pa bosta prehlad kvečjemu prestavila ne pa pozdravila. Sem v 13. tednu user posted image in nimam pojma s čim si naj še pomagam. Če zbolim bom 14 dni na antibiotikih kar pa spet ni fajn user posted image Zna katera pomagat? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prehlad
19.1.2011 14:20:31   
Anonimen
Bila sem na istem,pa so mi odsvetovali celo lekadol plus c,tega bi smela le v primeru vrocine!Smela em le granobil za oblazitev bolecin v grlu,sem pa pila ogromno caja s limono in medom in s pocitkom sem bila v tednu dni zdrava!V primeru,da bi morala vzeti antibiotik po 13.tednu plodu ne skodi(po pisanju dr.Pusenjaka)!

(odgovor članu Šnofla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2011 14:30:21   
PC Baby
Jst sem na istem pa so mi danes svetovali Lekadol + C ali Daleron. so rekli, da je večja škoda, če mučiš organizem s prehladom, kot pa če vzameš katero od teh dveh.

... pa seveda ful čaja z limono in medom....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2011 15:01:09   
kristinaj
vzemi propolis za otroke :))), pa matični mleček kupi, dobiš v ampulah od medexa gelee royale super...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Šnofla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2011 16:31:53   
Šnofla
kristinaj hvala za idejo! Ma sploh nisem vedela da se prav za otroke dobi, imam doma pač enega domače izdelave, ki je z alkoholom in sem mislila da je to to. Matični mleček bom pa tudi probala. Poleg tega se je moja zlata mami spomnila da je spomladi naredila ful smrekovega sirupa user posted image tako da zvečer dobim vse nakup in se "nadoziram", prespim in bom, upam, ok.

Pa v splošnem ste me pomirile s temi zdravili. Boljše da se nahitro pozdravim in mir.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Diastaza
kokos4 RR

Ali ste imele po porodu tezave z diastazo recti?

Da (56%)

Ne (44%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!