Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sprememba bivališča, ločeno gospodinjstvo 19.1.2011 13:19:17
|
|
|
|
zmajaz
|
Na upravni enoti to urediš takoj in brez vsakršnih stroškov, rabiš pa pisno privoljenje lastnika hiše (kdorkoli že to je) - to samo na en list napiše, da se strinja, da ti prijaviš na njihovem naslovu stalno prebivališče in se podpiše, pa je to to. Svoje gospodinjstvo lahko tudi prijavita če želita, samo od tega ne bosta imela neke posebne koristi, ker njegovi starši se pri OD ipd. tako ali tako ne upoštevajo - upoštevali bi se samo, če bi kdo želel prejemati socialno pomoč - tam se pa res gledajo vsi člani gospodinjstva. Za otroški dodatek se pa v vsakem primeru štejete kot družina samo vidva in vajini otroci. Midva z možem imava tudi v hiši njegovih staršev povsem ločeni stanovanje, pa nimava prijavljenega ločenega gospodnijstva in nikoli nikjer še ni bilo treba zaradi tega vpisovati njegovih staršev na nobene vloge.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 19.1.2011 13:20:43 >
|
|
RE: sprememba bivališča, ločeno gospodinjstvo 19.1.2011 13:24:35
|
|
|
|
*mačka*
|
Kaj pa če me partner vpiše kot vzdrževanega člana, se tut samo najini dohodki štejejo??
|
|
|
|
RE: sprememba bivališča, ločeno gospodinjstvo 19.1.2011 13:26:42
|
|
|
|
zmajaz
|
Seveda - samo vidva z otroci sta družina v vsakem primeru. Razen, kot sem že rekla, pri socialni pomoči. Za vzdrževanega druž. člana pa sploh niso pomembne nobene druge osebe, ampak samo to, da ti v času, ko bi te uveljavljal, nimaš svojih dohodkov.
|
|
RE: sprememba bivališča, ločeno gospodinjstvo 19.1.2011 13:37:29
|
|
|
|
*pepelka*
|
Jz bi si na tvojem mestu uredila tudi ločeno gospodinjstvo, pa imaš potem mir s tem in nimaš dvojne poti, če bi to hotela urejati kasneje. Mi smo to tudi uredili istočasno in tko je tudi ostalo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?