|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina že 4 dni
18.1.2011 14:32:17   
klara2007
vročino že imamo od sobote.zraven kiha,kašlja.bili smo pri dežurnem že v soboto in nedeljo,pa ni bilo videti nič (pljuča vredu, ušesa tudi, pravtako grlo). dva dni jo je bolel tudi trebušček, no danes še ni nič rekla da bi jo.vročine je imela že preko 40. danes zjutraj je bilo 37,4, sedaj pa je imela že spet 38,3.
ne vem če naj še počakam ali naj jo preljem jutri k svojemu zdravniku?kako dolgo pa traja povprečno vročina?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina že 4 dni
18.1.2011 14:38:20   
end1
jaz moje vedno peljem k zdravniku po treh dneh vročine, mogoče se je pa šedaj šele fanj skuhalo; upam, pa da bo čimprej padla, vsekakor bi šla ponovno k zdravniku.

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2011 14:41:59   
Luns
Naš je imel prejšni teden gripo, enaki znaki kot pri vas in visoka vročina traja kr sedem dni pri nas je bla štiri dni okrog 39 potem tri dni 38, potem je pa popustila. sem ga tud jaz peljala h dežurnemu ki je ocenil viroza in pa kontrolo pri svojem zdravniku čez dva dni. Njegova zdravnica pa mu je dala kri pogledat in samo tako se je videlo da je gripa. Ni pa nobenih zdravil zbijaš vročino in čakaš da popusti.

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2011 16:02:17   
Precious
če je viroza lahko traja vročina tudi po 7 dni in več.user posted image

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2011 17:53:20   
2.2.
isto je bilo pri nas prejšnji teden pod 39 ji nismo mogli zbit. vse je bilo vredu srce, pljuča, ušesa, grlo laborazorij. cse bp. skoraj dehidrirala poleg veliko tekočine, bila brez apetita.... no v glavnem na koncu dobili antibiotik Amonoksiklav in je bistveno boljše. je pa tudi kašljala in smrkala grdo in en dan jo je trebušček bolel..
vseeno je dobro da zd. pregleda otroka....

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.1.2011 18:25:17   
kajajaka
enako je pri nas... user posted image
Danes sem govorila z zdravnico in pravi, da če ni drugega kot vročina (in še to večinoma čez noč, podnevi ima največ 38), čez dan je, se idra, vse normalno... ne rabimo hodit, ker bo samo še kaj hujšega v čakalnici fasala. Če do četrtka ne bo bolje, gremo pa spet na odvzem krvi. Prvi odvzem pred 1 tednom je pokazal le virozo, ki pa je očitno ni in ni konec. Pediatrinja tudi pravi, da tako dolgo jemanje (6 dni)  paracetamola nima nobenih negativnih učinkov.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2011 13:22:40   
hedviga
Hm ja. Naša dva ravno prihajata k sebi od nečesa podobnega. Visoka vročina cel teden, kašelj in smrkanje v mejah normale.Kao viroza.
Po tednu dnu smo dali kri in sta imela oba mejno povišan crp (bakterije v krvi??!!??) in dobila sta antibiotik. Vročina je pdala takoj naslednji dan.
kri je kar dobro dat špri tako iraziti vročini.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.