|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kam na dopust?
17.1.2011 8:23:15   
Anonimen
Do sedaj smo vedno hodili na Hrvaško, letos bi šli pa nekam z avionom. Zdej pa sploh pojma nimam kamuser posted image .
Kaj priporočate? Smo pa 4 članska družina, en otrok eno leto, drugi 3 leta.
Kaj se to vzame apartma v hotelu? Res nimam pojma pa bi mi vaše izkušnje prav prišle.
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kam na dopust?
17.1.2011 8:42:24   
naja17
Vzameš družinsko sobo, nekateri imajo pač tako velike, nekateri povezane sobe... Družine se zelo zadovoljne vračajo iz Turčije, Tunizija pač trenutno ni priporočljiva user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2011 9:27:26   
Anonimen
Kolk pa to potem dražje pride? Kako je pa z letalom, a mata obadva zastonj al sam tamal?
Bi mi bilo fajn, če bi mi katera priporočala kak hotel, da ne bomo kr nekam šli pa bo potem full bedno.
Kaj pa Kanarski?

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2011 9:41:19   
naja17
No, sej se bo v toku dneva našla kaka z družinco, da ti bo povedala... Jaz ti pišem tko iz tega kar vem... Avio je do 2. leta brez sedeža zastonj, išči hotele kjer ima tudi drugi otrok zastonj, pa najboljše kak all, da se ne boš še s hrano ubadala... Zdej v first minute lahko še dosti poceni prideš, pa imaš do dopusta odplačano. App v tujini se lih ne splača no, edino če bi šla v lastni režiji...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2011 9:45:06   
Anonimen
Ja sej fora je v tem k se sploh ne znajdem na teh straneh od agencij, pa tud raje bi, da mi kdo napiše kje je dobr pa kje ni, pa kje se splača....
Sej neki sm gledala pa povsod je od 2 let naprej za otroka za plačat k dost. Tamala bo pa junija 3, mi bi šli pa konec junijauser posted image .
Hvala ti za te inf. pa upam, da mi še kakšna kej napiše pa priporočauser posted image .
Sej ubistvu mi je vseen, če ni app, bi mela pa ločeni sobi, ker tamala full kmal spat hodta.

(odgovor članu naja17)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2011 10:15:17   
2ursae
mi smo bili lani na otoku Kos, v hotelu Norida Beach. Zelo zadovoljni. tamala dva sta bila stara skoraj 5 in skoraj 3 leta, jaz noseča. Soba je bila mišljena kot 2+2, se pravi dve odrasli in dve otroški postelji, a sta imela v resnici mala2 svojo sobico. Šli smo z agencijo Intelekta, malo poglej za ta hotel na njihovi spletni strani.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2011 10:19:33   
kiss 4 me
mali do 2 leti (1,99 let) so brezplačno, ker nimajo svojega sedeža za letalo, za večjega otroka pa je potrebno plačat vsaj pavšal (kar je dejansko cena letalske karte, čeprav je v hotelu brezplačno).
Hoteli pa odvisno kar vam je pomembno: bazeni, otroški bazen, tobogani, animacija v slovenščini, otroško igrišče, all inclusive, večerni zabavni program, bližina mesta, bližina plaži, peščena plaža, kamenčki na plaži, mirno morje,... še pa še prioritet.
Zato je najbolje, da se oglasiš v kateri od turističnih agencij, kjer ti bodo svetovali (vsako leto imajo ogromno strank, ki iz hotelov pridejo z dobrimi in manj dobrimi izkušnjami). In mislim, da tudi njim ni v interesu da te napi... in prideš jezna in besna nazaj.

no moj predlog za hotel v Turčiji: animacije v slovenščini ne potrebujete, ker so otroci toliko mali, da ne boš samih pustila tam, all inclusive je skoraj obvezen, hotel mora imet min 4 ali 5 *, imet otroško igrišče in mora bit dokaj blizu letališča (transfer največ 1 ura - ker s takima malima 2,5 uri na letalu, pred tem čakanje na letališču, po tem čakanje na prtljago in potem še dolg transfer - se ti sfuzla). Bližina mesta ni važna, ker grejo otroci zvečer spat in ne boste nekaj šetali, pa še na teh bazarjih samo gnjavijo. Fajn je otroški bazen s toboganom. Plaža: mivka ali pesek.
Ne hodite julija in avgusta ker je 40 C.
Pa pozorna bodi, če želite sobo, kjer sta 2 spalnici oz. je ena soba ločena (da otroci v miru spijo) - ker tukaj po vsej verjetnosti ne bo niti eden otrok brezplačno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2011 14:54:17   
Putka
Grčija, jaz sem par katalogov v agencijah poiskala, pa izbrala ponudbe za družino kjer je otrok zastonj. Sem trefnila Karpatos, sicer že več let nazaj, ampak je bilo zakonuser posted image

Letalo smo samo takso plačali.

(odgovor članu kiss 4 me)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2011 8:04:39   
livia
Za mlajšega otroka bo letalo zastonj oz samo letalske pristojbine, za večjega žal ne več. Če misliš leteti kam dlje, razmisli o tem, da more bit mlajši skoz tebi v naročju, ker je brez sedeža.

Sicer imaš poleg Hrvaške, še ogromno destinacij, ki so brez letala. Razen, če prav hočete iti z letalom.
Odvisno kak dopust vam je všeč. Izležavanje na plaži ali aktiven dopust. Mi smo bolj za zadnje in hodimo po Italiji (Lignano, Gardsko jezero, Toskana, Rimini, San marino, Cinque Terre,...), ali pa kak Avstrijski turizem v hribih ob jezeru. Korzika, Sardinija sta noro lepe.

Z letalom sicer še nismo šli, ti pa Turčijo in Tunizijo odsvetujem zaradi higiene, drisk,... Mogoče Grčija, Malta, Sicilija.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2011 8:14:40   
naja17

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Z letalom sicer še nismo šli, ti pa Turčijo in Tunizijo odsvetujem zaradi higiene, drisk,... Mogoče Grčija, Malta, Sicilija.

Oh, tole je pa čist mem usekan... Moj je fejst občutljiv, se mora doma merkat določenih stvari, pa lih v Tuniziji v 3* ni mel problemov, v Turčiji pa sploh ne... Sicer pa itak, če greš z otrokom greš v 4* ali 5*... Tunizijo jest trenutno odsvetujem samo zarad razmer, ki jih imajo, Turčija pa definitivno ful dobra izbira, ker Grčija bo dražja...

No, kokrkol, bo za nino7 najbolje, če gre do agencije, da ji naredijo par izračunov user posted image
...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2011 8:14:58   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore.
Mislim, da bo res najboljša kar Grčija. Morm zdej še mal pogledat kam pa hotele.... Bom kar kataloge naročila pa mal pogledala.

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?