|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   konec opoldanskega spanja?
16.1.2011 16:04:12   
suzanica
Oj. Zanima me kdaj so vaši malčki nehali spati opoldne. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: konec opoldanskega spanja?
16.1.2011 18:56:58   
Aja1
Naša pri treh letih in treh mesecih, ko je dobila sestrico. Je hodila po kosilu iz vrtca. Zdaj bo hodila domov pa po počitku (jaz grem v službo) in ne vem, kako bo. Je šla zdaj pa tudi zvečer že ob 19ih v posteljo in zaspala v minuti.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2011 19:00:12   
Udb
Pri 2 letih.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2011 19:22:02   
ajataja
pri 27 mesecih je bilo kar naenkrat konc spanja.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2011 19:42:09   
Najaa
Pri 26m, ko je dobila sestrico. Če bi bilo po njeno, bi nehala še prej.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2011 19:42:48   
Katy78
Naš fant je star 2 leti in zgleda, da bo počasi nehal spati. Prejšnji teden v varstvu 2 dni ni spal, tudi včeraj ni, danes pa sem se kar precej namatrala da je zaspal. Zgleda, da se ponoči dovolj naspi - ca. 11 ur brez zbujanja pa tudi prav nič ni siten če čez dan ne spi.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2011 19:53:48   
baja*
pri 3,5 letih

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2011 20:06:40   
Natka23
Pri 20 mesecihuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2011 20:50:03   
kajalin*
pri petih letih user posted image ,takrat smo ji ga mi ukinili,da šla zvečer prav čas spat.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
16.1.2011 20:52:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kajalin*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2011 20:52:46   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Naš fant je star 2 leti in zgleda, da bo počasi nehal spati. Prejšnji teden v varstvu 2 dni ni spal, tudi včeraj ni, danes pa sem se kar precej namatrala da je zaspal. Zgleda, da se ponoči dovolj naspi - ca. 11 ur brez zbujanja pa tudi prav nič ni siten če čez dan ne spi.

Tako je tudi z našo tamalo. Zgoraj sem pisala za večjo, ki je stara isto kot Ajina.
Tamala bo zdej 2 leti in že kakih 14 dni ne bi spala doma. V vrtcu še zaspi, doma pa večkrat ne kot ja. Pol je pa ob petih taka tečka, da grozno. user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2011 21:42:28   
end1
pet let ima pa še spi dve urce, res pa da to počne ker tudi mali 2 leti spiuser posted image user posted image user posted image , upam še vsaj eno leto, mam tud jaz pop. počitekuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?