|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   STONZ škorenjčki
15.1.2011 23:10:43   
samado
Ima katera izkušnje s temi škorenjčki?

http://www.minisvet.si/stonz-skorenjcki-hibiscus-pink-p-1173.php
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: STONZ škorenjčki
16.1.2011 9:09:21   
K_a_t_i
Kaj te zanima?

No, bom kar napisala....
Meni se zdijo škorenjčki super, sploh za otročke, ki še ne hodijo. S tisto dodatno ovčko tudi zelo topli. Res tudi ne padajo dol. Mi smo jih kupili za prvorojenca, ko je že hodil - smo jih mislili imeti namesto ski buck. Ampak nekako sem imela občutek, da je podplat pretanek, da bi otrok z njimi hodil po snegu. Čez čevelj št. 25 pa takrat niso več šli (največja številka je bila malo premajhna). Je pa sicer tamal normalno hodil v njih. Ni mi pa padlo na pamet, da bi jih lahko imel tudi za v dež user posted image (butasta mama).

No, zdaj imamo drugorojenca in so škorenjčki (okrog 25 cifra) že v uporabi (nogo ima 19-20 user posted image ) - ko je bilo zelo mrzlo, je imel v vozičku fino tople nogice. Marca gremo na smučanje, predvidevam, da se bo že postavljal na noge, jih bomo obuli čez navadne čevlje (da ne kupujem ski bucov za 1 teden). Pa tudi sicer, za na sanke ipd. bojo super.

No, velik minus je cena user posted image .

Spletni trgovini, ki si jo pripela, pa sama pohvala - gospod me je poklical in mi jih pripeljal v službo (še isti dan). Ker nisem imela denarja, mu tudi ni bilo problema, da sem mu le-tega naknadno nakazala.


< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 16.1.2011 9:21:03 >


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu samado)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: STONZ škorenjčki
16.1.2011 9:44:34   
samado
O najlepša hvala za hiter odgovor user posted image Ravno zaradi cene sprašujem, da ne bom kupila, potem pa ugotovila, da niso ok.

Lep pozdrav

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: STONZ škorenjčki
21.1.2011 21:58:06   
evangelie
Jaz sem jih pa vrnila. Mali mi je ravno začel hodit in samo v tistem ni šlo, mora imeti spodaj čeveljčke, vse skupaj pa pride precej nerodno....Verjetno kakor komu ustreza...So pa po moje super za manjše, ki še ne hodijo (za v voziček,za na sanke ipd.)


(odgovor članu samado)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: STONZ škorenjčki
21.1.2011 22:34:56   
tinula
Za hodit res niso OK - so pa zelo uporabne  pri npr. nošnji v nahrbtniku, ker super prekrije presledek med robom čevlja in hlačami, ki v takem položaju rade zlezejo visoko gor..

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: STONZ škorenjčki
22.1.2011 15:55:22   
agataema
Za hojo niso bile uporabne, so bile pa super za v nahrbtnik, saj je imel v vseh ostalih čevljih takoj mrzle noge, tukaj pa v kombinaciji z ovčko vedno tople. Fajn so bile tudi za v voziček.

(odgovor članu tinula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: STONZ škorenjčki
30.1.2011 15:37:29   
ksenjaka
mi smo jih imeli. odlična zadeva do takrat ko shodijo. potem popolnoma neuporabni.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: STONZ škorenjčki
31.1.2011 20:25:07   
polma
Jaz sem pa kupila največjo številko, ko je imel pol leta in je bila zima. Imel jih je v vozičku (bili so mu fuuul preveliki, skor do ritke
user posted image ) celo zimo, pa pomlad. Potem je shodil in sva jih imela za po lužah skakat, ker so flisaste zadržijo toploto, pa jaz nimam teh dodatnih vložkov. Imeli smo jih tut v kempu poleti,za po pesku, sploh mu ni bilo vroče v njih,pa za zvečer...potem pa seveda vedno manj, kot so že napisale nekatere., pa je lepo hodil v njih, tekel-zaradi RA smo pozno kupili čevlje, pa še te čist mehke in je imel robeez copatke, pa stonz. Ampak vseeno jih imamše zdaj vedno s seboj-kot rezervno obutev, al pa če bi hotel skakat po lužah, v bistvu so prektične za čez vse leto, so mu še prav, pa ima 2.5 let. In lahko jih imaš v torbici, ker so mehki in ne vzamejo veliko prostora.

< Sporočilo je popravil polma -- 31.1.2011 20:29:35 >


_____________________________

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu ksenjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?