Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: lepa koža v zgodnji nosečnosti 14.1.2011 10:19:29
|
|
|
|
Urshy78
|
jaz nikoli nisem imela lepše kože kot v nosečnosti..celih 9 mesecev se mi ni pojavil niti en mozoljček
|
|
RE: lepa koža v zgodnji nosečnosti 14.1.2011 10:20:18
|
|
|
|
Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miša24 da,prvič sem noseča in me skrbi tisoč in ena stvar A to da imaš lepšo kožo te skrbi . Hormoni so čudni, ja. Za vsako je drugače, vsaka nosečnost tudi. Seveda je vse to normalno, pa kaj vse te še čaka!! Meni je edina stvar, ki se je v vsaki n osečnosti izboljšala, koža.. Pravijo stare babe, da nosiš fanta, če se polepšaš in so mi vsakič napovedali fanta - pa imam dve punci
|
|
|
|
RE: lepa koža v zgodnji nosečnosti 14.1.2011 10:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si septembrka, pridi klepetat k nam.
|
|
|
|
RE: lepa koža v zgodnji nosečnosti 14.1.2011 10:30:16
|
|
|
|
bučkabb
|
si ena srečka nosečka, brez večjih začetniških težav in verjetno kr žariš in kipiš od nosečniške lepote brez sekiranja in takšnih in drugačnih skrbi in bo vse v najlepšem redu
|
|
|
|
RE: lepa koža v zgodnji nosečnosti 14.1.2011 12:04:36
|
|
|
|
miša24
|
hvala za spodbudne besede. v teh tednih sem se kar nekako navadila na to nosečnost in včasih na to kar pozabim. tko no, ne počutim se, da imam nekaj v sebi,ampak tako...no pač normalno, kot sem se prej :) a ma katera podobne izkušnje? moram pa rečt, da je trajal kar nekaj časa, da nama je uspelo. kakšno leto in pol. po končanem jemanju tabletk sem imela čisto zmešane menstrualne cikluse in strašne težave s kožo.. kar je bilo zadnji mesec drugače je to, da sva od oktobra projekt opustila, cel december pa sva potem dvakrat na dan pila krvomočnico. oba. aja,pa oktobra sem bila tudi na akupunkturi. pa mi je en cikel kar preskočilo.
|
|
|
|
RE: lepa koža v zgodnji nosečnosti 14.1.2011 13:29:06
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miša24 grem proti koncu šestega tedna. slabosti je bilo zaenkrat bolj malo, nekaj utrujenosti in enkrat mal bolj zoprna slabost po kosilu. normalno se mi kar delajo mozolji, v zadnjem tednu pa opažam, da se mi je koža neverjetno polepšala. je to sploh normalno? pri meni je blo isto. proti koncu pa so se spet pojavili ampak je blo kmalu bolše. srečno!
|
|
RE: lepa koža v zgodnji nosečnosti 15.1.2011 8:15:27
|
|
|
|
comika
|
Meni se je zgodilo enako. Najprej sem dobila mozoljčke, tam okrog 10.tedna pa so se pojavile slabosti in čudovita koža. Ko bi le vedno imela tako ! Glede fantka in punčke pa je tako, da sem v prvi nosečnosti bila izredno mozoljasta in koža je bila katastrofa, pa sem pričakovala fantka, sedaj pa ko čakamo pupo, pa je moja koža čudovita, tako da to nima nobene veze s spolom. Kar brez skrbi bodi, vse je OK. Jaz sem tudi govorila tam okorg 6.tedna, da se sploh ne počutim nosečo, no potem, pa so se začele slabosti, ki so trajale ves dan. Tako, da uživaj dokler ni toliko nosečnostnih težavic !
|
|
|
|
RE: lepa koža v zgodnji nosečnosti 15.1.2011 8:45:00
|
|
|
|
aprilčica07
|
V obeh nosečnostih sem imela krasno kožo in super truper lepe lase
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?