Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Povejte mi kaj jeste!!! 9.8.2005 9:50:57
|
|
|
|
simonas
|
Jaz pojem ogromno sadja in zelenjave. Nad sendviči nisem najbolj navdušena, a če že ješ sendvič si vanj vtakni kaj svežega paradižnika ali kumare ali pa si doma pripravi kakšno solato, jo daj v posodo in imaš lahko malico v službi. Drugače mi na sploh meso ne diši preveč. Raje imam riž, krompir, pa seveda solate... Simona
|
|
|
|
Povejte mi kaj jeste!!! 9.8.2005 9:59:06
|
|
|
|
SaaS
|
Zdaj sem itak na doma na porodniški, prej sem se pa tudi jaz s tem problemom veliko ukvarjala. In spet, ko gram nazaj delat. Ja, sadje, sendviči... Včasih si, kot predlaga simonas, doma pripravim solato in jo nesem v službo. Tudi kaj drugega. Odvisno kakšne možnosti imaš v službi. Jaz si lahko celo kaj pogrejem, tako da včasih tudi kaj takega za pogret odnesem sabo (skoraj pravo kosilo). In nekajkrat smo s sodelavci naročili hrano v pisarno, včasih pico ali pa tudi kaj drugega, saj vse sorte prinesejo.
|
|
|
|
Povejte mi kaj jeste!!! 9.8.2005 10:34:04
|
|
|
|
Kofi
|
To si zvečer delate al zjutraj preden greste v službo. Ker jaz komaj vstanem zjutraj :) Spim do minutke natančno, da si še kako kavico skuham. To pa je vse. Že morem letet. Sem razvajena? Vstajam ob 7:00. :angel:
|
|
|
|
Povejte mi kaj jeste!!! 9.8.2005 11:40:23
|
|
|
|
lenča-1
|
moja sluzba je tudi uboga kar se prehrane tice, v blizini je sicer nekaj gostiln, ki so od 11-16 nabite s studenti. Sedaj med pocitnicami je kar se tega tice boljse, jeseni bom pa spet zacela nositi hrano s seboj. Kaj predlagam - razne testeninske in rizeve solate so kot nalasc, pripravis jih ze zvecer, zapakiras v posodico, das v hladilnik, zjutraj pa samo vzames s seboj. Pa kaksen burek, buckin zavitek, zelenjavne polpete s krompirjevo solato, paradizniki nadevani z rizem, rizev narastek,.... V vrocih dneh lahko pripravis tudi gazpaco - to je taka "surova" ledena zelenjavna juha.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?