|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rahlo špikanje v 7. tednu
9.8.2005 9:41:09   
Lorena
Lep dan vsem :nosecka: in njihovim :duda:

Pravkar me je recimo v minuti parkrat zašpikalo v levem jajčniku... Toliko da sem občutila,nič hujšega...

So takšne ''bolečine'' v začetku nosečnosti običajne?

Kako naj vem,da te bolečine niso povezane z IMN?
(pa ne mi prosim rečt naj grem na pregled,ker me prej noče vzet,dokler ni kao nujno...)
Tiste,ki ste šle zaradi bolečin urgentno v bolnišnico: so bile vaše bolečine hude,ali kakšne?

Ne zamerite moji radovednosti, zelo se bojim za svojo :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.8.2005 9:53:21   
simonas
Mislim, da ni nič hujšega. Tudi mene je od začetka precej špikalo samo v levem jajčniku, pa sem šla do G in je bila samo cista, ki je sedaj ni več.

Drugače pa me tudi sedaj špika včasih levo, včasih desno, včasih bolj, včasih manj. Verjetno so le maternične vezi.

Skrbeti te mora le, če bo bolečina res huda, če boš opazila krvave izcedke ali boš imela močne krče. Takrat pa le pojdi do G.

Simona

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2005 9:53:27   
Udb
Pomiri se - špikanje vseh vrst je čisto normalno! Seveda če je bolečina v mejah vzdržnega in če ni prisotna kakšna krvavitev!

Pri izvenmaternični nosečnosti so prisotne nevzdržne bolečine in krvavitev!

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2005 9:55:25   
Nyah*
Te bom jaz potolazila: take bolecine so normalne, ker se celo telo prilagaja nosecnosti.:bravo::bravo: Tudi mene je bolelo in spikalo, pa to niso jajcniki, ki sedaj, ko si :nosecka:, spijo, kot je rekel moj G, ampak se razteguje maternica, itd.

Ne skrbi, ce ne krvavis in ce bolecine ne trajajo recimo 3 dni neprestano, nimas kaj skrbet!

Sprosti se in uzivaj v 9nebesa.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2005 9:58:50   
Lorena
Hvala vam vsem za lepe besede!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?