marsovka2
|
temu, kar ti, lusika, počneš s sodelavcem, se reče „idealizacija“ kot prvo, ni nič narobe, če se ti človek odpade, saj se ti bo v življenju še kdo, a ti greš preko tega, da je tip simpatičen, premišljuješ o tem, kaj ti lahko ponudi, kar ti tvoj mož ne more…če se ne motim... jasno je ko beli dan: moža imaš rada, gotovo te je tako metalo tudi, ko si spoznala njega, a leta skupnega življenja, otroci…prinesejo svoje in kot na dlani je, da sta odtujena 100/h. po moje malo preveč energije vložiš v to, da premišljuješ o sodelavcu in cediš sline, ga idealiziraš, mu prišpisuješ lastnosti, ki jih morda sploh nima, ker ti v službi kaže le „lepo“ stran, ker je med vama le kemija brez spremljajočih „nadlog“ vsakdanjega življenja. spomni se, kako sta se ti in tvoj mož kazala eden drugemu, kako sta se obnašala eden do drugega na začetku vajine veze ali pa pred otroki…med tistim in vajinim sobivanjem sedaj je zagotovo velik razkorak in ko potem tvojega izmozganega in nezainteresiranega, pa morda še sitnega do otrok al pa kaj vem, kaj za ene lastnosti ti grejo pri njem na živce…primerjaš s tem sodelavcem, ki je tvoj trenutni „vir metuljčkov“ (jaaaaa, to bi rade vse, ves čas, to je občutek, da si živ) in naredi vse prav, pa reče vse prav, pa oh in sploh, verjetno J , je ta razlika pač VELIKa, ane, ampak za to si delno oz. kar pol tudi sama kriva, namreč za odtujenost sta pač potrebna dva in bolj, ko se odtujujeta, bolj je one sodelavec zanimiv… daj malo več premišljevat o možu, o njegovih dobrih straneh, o tem, v kaj si se zaljubila, poskušaj se malo distancirati od sodelavca, ne sprejemaj povabil nakavo ali kar pač počneta skupaj izven striktno delovnega razmerja, daj se malo disciplinirati, ker sicer bo šlo na slabše! to zgoraj napisano ni teorija...bila sem točno tam kako leto nazaj to je pač več faktorjev, ki se nabirajo, počijo in imajo v tistem trenutku pred sabo še všečnega sodelavca jaz mojega trenutka slabosti nisem konzumirala in sem delala na tem, da ni šlo predaleč, saj, če se bi prepuščali trenutnim vzgibom...bi lahko menjavali partnerje na par let, ko bi se jih kao "najedli"... pa še to: čisto komot bi bila jaz tista, ki bi v neki drugi firmi zagledala točno tvojega moža in se "zatreskala" vanj in ga pričela "idealizirati" in bi tvoj mož meni pomenil točno tisto, kar tebi sodelavec...a si lahko to predstavljaš? beauty/attraction...is in the eye of the beholder, se ne reče kar tako brez veze če hočeš vajino zvezo rešiti, boš morala izpustiti kako aerobiko, se bojim
|