|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zmedena...
17.1.2011 18:22:27   
ZARA
Ronja, saj te res rada berem, ampak z dolžino posta me ubiješ v pojem. Ko pridem do konca moram spet na zečetek, ker pozabim kako se je vse skupaj začelo.
user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.1.2011 14:36:02   
marsovka2
temu, kar ti, lusika, počneš s sodelavcem, se reče „idealizacija“ user posted image user posted image
kot prvo, ni nič narobe, če se ti človek odpade, saj se ti bo v življenju še kdo, a ti greš preko tega, da je tip simpatičen, premišljuješ o tem, kaj ti lahko ponudi, kar ti tvoj mož ne more…če se ne motim...
jasno je ko beli dan: moža imaš rada, gotovo te je tako metalo tudi, ko si spoznala njega, a leta skupnega življenja, otroci…prinesejo svoje in kot na dlani je, da sta odtujena 100/h.  po moje malo preveč energije vložiš v to, da premišljuješ o sodelavcu in cediš sline, ga idealiziraš, mu prišpisuješ lastnosti, ki jih morda sploh nima, ker ti v službi kaže le „lepo“ stran, ker je med vama le kemija brez spremljajočih „nadlog“ vsakdanjega življenja.
spomni se, kako sta se ti in tvoj mož kazala eden drugemu, kako sta se obnašala eden do drugega na začetku vajine veze ali pa pred otroki…med tistim in vajinim sobivanjem sedaj je zagotovo velik razkorak in ko potem tvojega izmozganega in nezainteresiranega, pa morda še sitnega do otrok al pa kaj vem, kaj za ene lastnosti ti grejo pri njem na živce…primerjaš s tem sodelavcem, ki je tvoj trenutni „vir metuljčkov“ (jaaaaa, to bi rade vse, ves čas, to je občutek, da si živ) in naredi vse prav, pa reče vse prav, pa oh in sploh, verjetno J , je ta razlika pač VELIKa, ane, ampak za to si delno oz. kar pol tudi sama kriva, namreč za odtujenost sta pač potrebna dva in bolj, ko se odtujujeta, bolj je one sodelavec zanimiv…
daj malo več premišljevat o možu, o njegovih dobrih straneh, o tem, v kaj si se zaljubila, poskušaj se malo distancirati od sodelavca, ne sprejemaj povabil nakavo ali kar pač počneta skupaj izven striktno delovnega razmerja, daj se malo disciplinirati, ker sicer bo šlo na slabše!

to zgoraj napisano ni teorija...bila sem točno tam kako leto nazajuser posted image  to je pač več faktorjev, ki se nabirajo, počijo in imajo v tistem trenutku pred sabo še všečnega sodelavcauser posted image

jaz mojega trenutka slabosti nisem konzumirala in sem delala na tem, da ni šlo predaleč, saj, če se bi prepuščali trenutnim vzgibom...bi lahko menjavali partnerje na par let, ko bi se jih kao "najedli"...

pa še to: čisto komot bi bila jaz tista, ki bi v neki drugi firmi zagledala točno tvojega moža  in se "zatreskala" vanj in ga pričela "idealizirati" in bi tvoj mož meni pomenil točno tisto, kar tebi sodelavec...a si lahko to predstavljaš? beauty/attraction...is in the eye of the beholder, se ne reče kar tako brez vezeuser posted image

če hočeš vajino zvezo rešiti, boš morala izpustiti kako aerobiko, se bojimuser posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.2.2011 9:38:03   
didikaa
hei...jaz pa te čist razumem,res te...men se dogaja isto...mislim...zjutraj vstanem ob pol sedmih...tuš, v glavnem jutranja rutina...potem zbudim moža...tamalo,jo oblečem porihtam za vrtec...vzamem stvari in gremo ob pol osmih jo odložima v vrtcu,ob osmih sm na delovnem mestu ( imam tud 40 km do službe)...do štirih delam, grem po moža..ob pol petih poberem tamalo v vrtcu...16.45 sm doma se preoblečem in ob petih sm že dalje na delovnem mestu..potem delam do enajstih..včasih tud dlje...in pridem domov...doma vsi spijo...izmozgana...pojem nekaj,tuš in se spravim spat...naslednji dan spet enako...in kje je potem čas za moža ? ni ga...edin dan ko sma skupaj je nedelja...in takrat smo trije...imamo družinski dan...pač morn veliko delat da lahk potešim vse potrebe ki jih kot družina imamo...ni mi žal...marsikaj si lahk privoščimo, priznam pa da si včasih tud želim da bi prišla popoldne iz službe in mela čas samo za moža in družino...je že res da so takšne stvari bolj pomembne kot denar...ampak a se ne vrti ves svet okrog denarja...ja pa se...ljudje so tud bolj srečni če ni primankljaja...but anyway...čist razumem vse mi je jasno...zato ne bom komentirala kaj in kako naredi...če ti paše skočit s sodelavcom na qukija med malco..go girl...če ti to ne paše in hočeš seksat doma pa vzami dopust..tamalo odpelji v vrtec in uživaj free day z možem...

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu marsovka2)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.2.2011 10:29:32   
sazi
Vem, kako malo energije nam lahko ostane ob dveh malih otrocih, ampak imam občutek, da gre pri vas veliko časa kar "mimo".
Pišeš, da imata službo 50 km od doma. Zakaj ste potem doma šele ob 5ih, če zaključiš s službo ob 3h?
Pa razumem, da zgodaj vstajate in da zato hodiš zgodaj spat, ampak da pa "dol padeš" ob 9ih, ker vstajaš ob 5ih?, s tem, da imaš možnost vsaj eno jutro med vikendom krepko nadoknaditi?

Pri nas vstajamo med 6:30 in 7:00, ampak ne grem spat pred polnočjo, ker rabim večerni čas - za domača opravila, za mirno večerjo, za moža, zase, poleti za tek... Ko gresta otroka spat, mi ostanejo še vsaj 3 ure. Zjutraj bi pa spala še dodatnih 5, če bi mi kdo pustil, pa vseeno kar gre. Pa vstajam po večkrat skoraj vsako noč in nimam kdaj nadoknadit spanja.

To, kako imata organizirane ponedeljke zvečer, se mi zdi super - če je to 1x na teden, max 2x. Torej uspeta zvečer najti vsaj 2 uri - v tem primeru vsak zase, ostalih 5 večerov pa si jih zorganizirajta doma skupaj.

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.2.2011 11:56:43   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: didikaa

hei...jaz pa te čist razumem,res te...men se dogaja isto...mislim...zjutraj vstanem ob pol sedmih...tuš, v glavnem jutranja rutina...potem zbudim moža...tamalo,jo oblečem porihtam za vrtec...vzamem stvari in gremo ob pol osmih jo odložima v vrtcu,ob osmih sm na delovnem mestu ( imam tud 40 km do službe)...do štirih delam, grem po moža..ob pol petih poberem tamalo v vrtcu...16.45 sm doma se preoblečem in ob petih sm že dalje na delovnem mestu..potem delam do enajstih..včasih tud dlje...in pridem domov...doma vsi spijo...izmozgana...pojem nekaj,tuš in se spravim spat...naslednji dan spet enako...in kje je potem čas za moža ? ni ga...edin dan ko sma skupaj je nedelja...in takrat smo trije...imamo družinski dan...pač morn veliko delat da lahk potešim vse potrebe ki jih kot družina imamo...ni mi žal...marsikaj si lahk privoščimo, priznam pa da si včasih tud želim da bi prišla popoldne iz službe in mela čas samo za moža in družino...je že res da so takšne stvari bolj pomembne kot denar...ampak a se ne vrti ves svet okrog denarja...ja pa se...ljudje so tud bolj srečni če ni primankljaja...but anyway...čist razumem vse mi je jasno...zato ne bom komentirala kaj in kako naredi...če ti paše skočit s sodelavcom na qukija med malco..go girl...če ti to ne paše in hočeš seksat doma pa vzami dopust..tamalo odpelji v vrtec in uživaj free day z možem...

Fak...ti pa si si nardila krasen lajf...user posted image
Prvo...potrebe so hrana, pijača, obleka, ljubezen...in zrak...(ok, zadnja dva sta brezplačana) VSE ostalo so naše ŽELJE in ne potrebe. Torej ne delaš zato, ker bi morala, ampak zato, ker to sama tako želiš, ker si si izbrala denar, namesto družine.
In ne, ne vrti se ves svet okrog denarja...je pomemben del našega življenja, ni pa vse. Nekateri celo damo prednost svojim bližnjim pred njim...
In ljudje so res bolj srečni, če ni primankljaja...ampak so istočasno imo čist nesrečni, če nimajo bližine...Torej, če imam na izbiro ves ta luksuz, ki si ga ti privoščiš in svojo družino, potem brez razmišljanja izberem slednje. Ampak na srečo je zaenkrat še tako, da si lahko kdaj pa kdaj tut kej privoščimo in smo še vedno velik skupaj. lahko bi si pa tut velik privoščil, to je res...bi pač mož delal cele dneve...but no, tnx.
Drugo...men tut paše marsikaj...sam se zavedam, da bi z nekaterimi svojimi dejanji lahko prizadela ljudi, ki jih imam rada...torej tega ne grem delat (pa ne govorim o varanju, še o mnogo drugih vsakodnevnih stvareh). Ampak nekaterim je ravno za čustva drugih...
Sam, ko gre pa za njihova lastna čustva in zato, da njih kdo prizadane...pol pa rata cela štala...kaj si ljudje dovolijo, mene prizadet! Dvoličnost? Egoizem?

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.2.2011 12:00:01   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: sazi

Pa razumem, da zgodaj vstajate in da zato hodiš zgodaj spat, ampak da pa "dol padeš" ob 9ih, ker vstajaš ob 5ih?, s tem, da imaš možnost vsaj eno jutro med vikendom krepko nadoknaditi?

Pri nas vstajamo med 6:30 in 7:00, ampak ne grem spat pred polnočjo, ker rabim večerni čas - za domača opravila, za mirno večerjo, za moža, zase, poleti za tek... Ko gresta otroka spat, mi ostanejo še vsaj 3 ure. Zjutraj bi pa spala še dodatnih 5, če bi mi kdo pustil, pa vseeno kar gre. Pa vstajam po večkrat skoraj vsako noč in nimam kdaj nadoknadit spanja.

To, kako imata organizirane ponedeljke zvečer, se mi zdi super - če je to 1x na teden, max 2x. Torej uspeta zvečer najti vsaj 2 uri - v tem primeru vsak zase, ostalih 5 večerov pa si jih zorganizirajta doma skupaj.

Moraš vedet, da smo si ljudje različni...in različen je tut naš nivo energije in potreba po spancu...če ti lahko zdržiš tak tempo, ni rečeno, da ga lahko vsi.

Strinjam pa se z odebeljenim delom...

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.2.2011 14:11:18   
ronja
picola, podpis pod oboje in pod odebeljeni del.
didikaa, ampak kdaj ti sploh uspeš uživat sadove svojega dela - samo ob nedeljah in praznikih? Saj ne rečem, bolje išta nego ništa in svaka ti čast, da ti znese takole... Meni je bilo to čisto sprejemljivo in včasih celo fajn, dokler nisem imela družine - zdaj pa: no go.
sazi, ne rabimo vsi enako spanja: jaz sem danes spala manj kot 3 ure in komot skoncentrirano delam in nisem zaspana, niti kave ne pijem. Ampak nismo vsi enaki. Malo se že da natrenirat organizem, da je več sposoben, ampak v nedogled pa ne gre (been there done thatuser posted image ). Je včasih dobro tudi telo poslušat (vsaj včasih, no;). In nekateri res ne morejo funkcionirat z manj kot dobrimi 8 urami spanja. Meni se zdi to grozno, znorela bi, da se mi to zgodi, ampak če si od otroštva navajen, je verjetno drugače. Če bi pa meni nekdo rekel, da lahko preživim brez jogurtov, bi ga pa tudi nekam poslala - jaz pa tega ne morem - pa pojem precej več kot običajna punca in bi težko preživela z manjuser posted image . Ni enega recepta za vse, skratka. Z odebeljenim delom se pa zelo strinjam tudi jaz.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.2.2011 7:12:07   
lusika
Vidim, da je moja tema spet oživela user posted image

sazi: ob 15h končam, preden se odpravim in pridem do avta (parkiranje v LJ user posted image ), poberem moža, otroka in se prebijem iz Lj je ura dejansko med 16.30 in 17 ko smo doma. Je*iga, morali bi ostati v Lj. In ja, crknjena sem, ker nekako nisem ustvarjena za tako zgodnje ustajanje. Ov večerih pa je tudi še treba včasih tudi kaj za službo naredit. Prejšnji teden sem imela rojstni dan. Naštimala sva si pivo, čips in gledala film. Kao najin večer. In sredi filma oba zaspala na kavču....Ampak pustimo to.

Situacija je še vedno enaka, v službi me razganja, skoz mislim na njega in ne morem ga nehat požirat s pogledi...zaenkrat ostaja pri tem. In ja, včasih ko sva kje sama bi ga najraje....karkoli pač že, ko pa sem doma pa skoz razmišljam da ni vredno...pustimo času čas in upam da me mine...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Politik
Admin

Si želiš, da tvoj otrok, ko odraste, postane politik?

da (14%)

ne (70%)

ne vem (2%)

mi je vseeno (15%)

Število vseh glasov: 115

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!