Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa po IUI na IVF 12.1.2011 14:25:26
|
|
|
|
loremi
|
Biba mislim, da tako hitro ne bo šlo, ker je najprej potrebno zbrati papirje in jih poslati na konzilij, le ta odobri postopek v roku enega meseca. Po tistem se dobi napotnico in se ob ciklu začne s postopkom. V kolikor so kakšne težave (npr PCO, endometrioza, ...), se bo dr. verjetno odločil za laparoskopijo ali pa diagnostično histeroskopijo, v kolikor kaj od tega še nisi imela opravljenega. To pa vse za kakšne 3 mesece potem zavleče.
|
|
RE: koliko časa po IUI na IVF 12.1.2011 14:38:35
|
|
|
|
biba13
|
Za IVF fenruarja sem že naročena (že sporočila 1. dan menstruacije, dali so mi datum za prevzem zdravil in postopek naj bi začela 2. dan menstruacije v februarju). V preteklosti sem že bila na dveh IVF postopkih tako da zadevo poznam. Zgodba je precej komplicirana. Na kratko gre se za to, da poskušava dva različni stvari na dveh različnih centrih bolj ali manj hkrati. Torej ta mesec grem na IUI in če ne rata naslednji mesec na IVF. Zadeva me zanima zgolj iz vidika dveh zaporednih (sicer različno močnih) stimulacij, če si lahko sledita 2 meseca zaporedoma? Namreč brala sem, da so nekatere, ko so bile že v čakalni vrsti za IVF hodile še na IUIje, ker so jim tako zdravniki predpisali. Zanima pa me, če je katera od njih bila na IUI 1 mesec pred IVF ali so jo opozorili da mora vseeno med njima miniti kak mesec brez ničesar? Uf sem zakomplicirala ... :D En velik + čim prej vsem ki upate in čakate.
|
|
|
|
RE: koliko časa po IUI na IVF 12.1.2011 14:49:42
|
|
|
|
loremi
|
Aha ok, no nisem vedela, da že imaš za sabo tudi IVf postopke. Kar se tiče samih IVF-ov, sem iz ust zdravnika dobila informacijo, da je med postopkoma najbolje počakati 2-3 mesece, da se v tem času telo malo očisti hormonov in tudi dekleta na forumu so povečini takega mnenja in nasvetov, kar se pa tiče iz IUI-ja v IVF, bi pa jaz rekla, da v kolikor je IUI stimuliran, bi blo tudi fajn kak kratek čas počakati. Ampak to je le moje laično mnenje, ti želim, da pridobiš še kakšnega in seveda da bi uspelo!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Izbor imencrno_belaKatero ime bi izbrali?Tadej (
36%)
Dominik (
23%)
Aleksander (
41%)
Število vseh glasov: 181Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!