|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kocek in sestavljanke
8.1.2011 19:18:06   
seru
Kdaj se začnejo otroci igrati z njimi? Doma imam 20 mesečnika, ki niti ne povoha kock ali sestavljank. Vse kar dela z njimi je to, da jih razmeče. Kdaj jim postanejo zanimive. S čim se še igrajo pri tej starosti? Če greste z njimi naprimer risat.Koliko časa zdržijo pri eni takšni dejavnosti. Mojega sina zanima ena stvar 5 minut potem pa se naveliča in spet moram poiskati drugo aktivnost. Mi pa že zmanjkuje idej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kocek in sestavljanke
8.1.2011 19:24:30   
seru
Hotla sem napisat KOCKE in ne kocek user posted image .

(odgovor članu seru)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2011 20:08:56   
Najaa
Toliko časa kot sem jaz zraven. Ponavadi zdrži kar dolgo, če skupaj kaj delava. Govorim o naši 23m. Če grem pa stran pa kakor kdaj. Včasih takoj neha in pride za mano, včasih se pa še sama zaigra. 

(odgovor članu seru)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2011 21:54:38   
mini86
mi smo stari dobrih 18 mesecev in ga kocke morm rečt kr zanimajo..al jih on kej sestavlja al pa meni nosi, al pa ne vem 4 kocke obračava in delava razne oblikeuser posted image
glede risanja z barvicami, flumastri in pa temperami je pa tako..risal bi lahko tud eno uro-seveda da js narišem živalce on jo pa "pobarva"..edin ko se pa spraviva risat z temperami al pa prstnimi barvami pa tm nekje 20-30 minut pol ga pa že počasi mine in kr pospravim..

pomoje je  to vse odvisno od otroka..

aja še to..sm kupla eno peno na palčki in morm rečt da rajši s tistim "ustvarja" kokr pa s čopičem

< Sporočilo je popravil mini86 -- 8.1.2011 21:55:26 >

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2011 11:23:09   
Katy78
Kock ala Lego sploh ne mara, rad ima pa tiste kao puzzle za ta najmanjše, s tistim se kar dolgo zamoti. Riše ne preveč rad, vsake toliko mu ponudim, pa ni prave volje. Rad pa ima tiste plastične žebljičke - zdajle se z njimi ukvarja že skoraj 1 uro, večinoma sam, vsake toliko pa eden od naju z možem malo poasistira. Rad ima še vedno zelo tiste lončke, ki se zlagajo ali eden v drugega ali en na drugega - to je aktualno že skoraj eno leto in pol. Pa seveda knjigice - obrača liste in potem skupaj ugotavljava kaj je kaj. Knjigice so zakon, ko zjutraj vstane je največkrat najprej knjiga na vrsti. To je pa več ali manj od igrač vse. Aja, pa en tak majhen dojenček, ki ga pokriva in daje spat, pa za pit mu daje pa z enim starim termometrom mu vročino v ušesku meri. user posted image  Ta dojenček je tudi precej zanimiv. Od neigrač pa: lonci, pokrovke, vse možne tube od krem in plastenke od gelov za tuširanje, plastične brizge in plastenka od fiziološke  in potem se igra da si nos čisti ipd. V bistvu so neigrače bolj zanimive od pravih igrač. Star je pa 2 leti.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?