|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje za sveže nosečke...........
8.8.2005 19:48:49   
svetlana1
Ali ste par dni pred pričakovano :hudicek: imele kakršen koli izcedek? Ali je res, da če bi bila noseča potem teh par dni pred pričakovano :hudicek: izcedka ne bi bilo.
Prosim, da mi opišete vaše izkušnje....

Hvala pa lepo nosečnost vsem srečnim :nosecka:

Svetlana
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.8.2005 20:33:10   
anajmad
Izcedki so takšni in drugačni.Kaj jst vem:zmeden2:.3x sem bila:nosecka: in zdej četrtič in vsakič je bilo drugače.
en lp:morje:D.

(odgovor članu svetlana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2005 7:22:10   
kajča
svetlana1 jaz sem imela par dni pred pričakovano :hudicek: bel izcedek, pa še sedaj ga imam

(odgovor članu svetlana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ime
Miška2006

Katero ime za punčko vam je lepše:

Leja (9%)

Tara (16%)

Nina (19%)

Teja (10%)

Sara (25%)

Gaja (20%)

Število vseh glasov: 654

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!