|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 21:15:50   
Anonimen
Jedilnik za jutrišnji ŠKROBNI DAN (iz knjige):

Z: 3 marelice ali na koleščke narezana banana (banano se navadite jesti z vilico, vsak kolešček posebej)

K: segedinova juha (če katero zanima, piši privat, dobiš recept)

V: enako kot kosilo, le polovico manj

Če vam ta ne ustreza, je v knjigi napisan še rezervni jedilnik:

K,V: soja z rižem in zelenjavo

Moji predlogi, malo bolj domači pa so:

:pujs: pečen mlad krompirček, zelena solata
:pujs: krompirjev golaž
:pujs: riž z zelenjavo
:pujs: pasulj brez mesa
:pujs: fižolova solata ali fižolova enolončnica brez mesa
:pujs: jaz sem večkrat jedla pire krompir in pohane šampinjone (ja, saj vem, ni prav, a pri meni je delovalo:)-:)-:)-:)-)

Jutri pa bom jaz jedla pečen krompirček in solato ledenko. Komaj čakam.

Se pravzaprav kar dobro počutim, čeprav še sploh nisem imela večerje.:)

Najboljše bi bilo, da se beremo vsak dan o naših jedilnikih in se vzpodbujamo. Enkrat na teden, npr. v ponedeljek pa vsaka napiše, koliko je izgubila, da naredim nove sezname. Se strinjate??

Moram reči, da imam veliko več volje za vse skupaj, ko vem, da imam vse vas okoli sebe, s katerimi se lahko pogovarjam o tem.

Bom vsak dan odprla novo temo ali pa katera od vas, da bomo na koncu imele odprtih točno 90 tem, kot je 90 dni za hujšanje!

Držite se, bejbe!:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 21:21:42   
tjaga
Blacky, sem videla, da se ful trudiš z jedilniki in da se pogovarjaš sama s sabo. Ampak te zvesto berem. Jaz sem danes segedin zamenjala za dva kosa mesa na žaru in sataraš, ter kos kruha. Ker sem kosila šele ob 17.00, sem na večerjo pozabila in nisem prav nič lačna.
Za jutri pa si bom pripravila v foliji pečen krompir in bučke. Krompir najprej malo pokuham, potem pa ga dam v alu folijo, priložim bučke in vse skupaj fliknem na žar. Njamsi. Seveda brez malenkosti soli ne gre. Pa malo paradižnika narezanega.

Aja pa stehtat se še moram. :kava::kuza::kava::kuza:
Btw. koliko kalorij se zgublja z likanjem :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 21:51:54   
polona2
Ni me bilo za računalnikom, sem pa sedaj pridno vse prebrala za nazaj, Blacky, super, da si tako organizirala in zastavila zadevo, tudi meni osebno veliko pomeni, da v tem nisem sama,
jutri bom pa za kosilo sigurno rižoto, najbrž kar s kakšnimi stročnicami in zeljem, mnjami, mnjami...
Lahko noč vsem9nebesa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 21:58:30   
Anonimen
Tjaga, nimam te še na seznamu. Povej, koliko kg mora izginiti??

Ja, saj vem, da me berete, jaz pač z veseljem pišem.:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 22:01:39   
tjaga
8

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 22:20:41   
Skabi
Jaz bi se vam tudi rada pridružila. Ampak ne vem, če lahko, ker tamalega (skoraj 8m) dojim vsaj trikrat na dan in ponoči. A se ne med hujšanjem sproščajo eni strupi, ki potem preidejo v mleko?
Zgubit pa moram enih 5 kil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 22:33:33   
Anonimen
Skabi, jaz mislim, da ni težav, saj v 4 zaporednih dneh pridobiš vse vitamine, ki jih telo potrebuje. Se mi zdi še bolj disciplinirano, kot če ne bi jedle po tej dieti. Potem ješ zelo malo vitaminov, pa več sladkarij itd.

Naj še druge povedo svoje mnenje.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   3md - začetek danes!!
8.8.2005 23:30:01   
Mitalata
Oj Skabi !
Ne skrbi, jaz tudi hujšam in dojim 10-mesečnika.
Danes je moj 28. dan in nekaj se že pozna... :)
Predvsem se pa bolje počutim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   3md - začetek danes!!
9.8.2005 6:23:07   
Anonimen
O, Blackyuper, da si tako zagnana. Kar tako naprej, ja, pa pište vsak dan za naprej, kaj boste jedle, da se šlepam za vami. Meni je to prvič, pa sem kot tele :zmeden2: No, to tako in tako, bi rekla ena, čigar ime se začne na črko Z :)-

Danes torej rižota z grahom in korenjem - je to v redu pa solata zraven ali pa samo narezana zelenjava. Ampak še vedno ne vem točno, kaj je s to juho? Je obvezna po kosilu ali je dovolj voda?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   3md - začetek danes!!
9.8.2005 8:55:12   
a&m
Dobro jutro,še ena nova med vami.Sem že včeri neki brala, dons pa sem začela.

Rada bi izgubila 8 kg.

Upam, da bo ta zadeva palila.

Zanima pa me , ker sem veliik kofetar, če lahko pijem kavo tut vmes??

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   3md - začetek danes!!
9.8.2005 9:43:32   
mammika
ja babe jest sm tud zravn ...
mammika- 5 kg

včeraj sem bla res lačna ane sam sem tud bl mal jedla..no bo danes boljše-

a@m - tud jaz velikoooo kave popijem ampak mislim da ne more kej preveč škodit...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   3md - začetek danes!!
9.8.2005 10:39:34   
Anonimen
Odprta nova tema:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=52096&idk=101

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?