muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Špacka IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: madela Čez teden sicer ne,vendar čez vikende,ko nimam načrtovanih nobenih obiskov ali izhodov iz stanovanja,pa smo vsi radi tud po cel dan v pižamah. Tud kuham v njej,tud jem v njej in vse kar pač počnem tisti dan in se ne oziram na to kaj imam oblečeno,ampak kako se jaz ob tem počutim. To,da pa sem cel dan v pižami pa ne pomeni,da se zvečer ne umijem in preoblečem v svežo piažamo,ker brez tega pač ne gre. točno to. ne vem zakaj eni dogmirajo da pomeni podnevi v pižami bit = ne se skopat, umivat in preoblačit. jaz res ne vidim zakaj bi te tri stvari morale biti nujno povezano z nošnjo pižame čez dan. kdo je to določil - mucek mogoče? Podpis....samo jaz sem čudna, ponoči nimam pižame, zjutraj si jo pa oblečem in sem celo dopoldne v pižami, samo glede na to, da si jo šele zjutraj oblečem, nisem lenuh al kako? Še ena taka. Ponoči nimam pižame, zjutraj pa oblečem hlače, ker so tako mehke, lahke, komot.... nobena trenirka se ne more kosat . Imam jo vse dokler kam ne grem ali kdo ne pride na obisk, v njej kuham, pospravljam.... Lena nisem, glede na to, da se umijem, oblečem pižamo ter delam Ja strinjam se z vsemi, vsak ima svoje navade , ni kaj , če ima nekdo pižamo za podnevi namest trenirke , naj jo ima .... nisem mislil teh. Sicer se pa že na faci vidi kateri je pravi pižamar .... brezvoljnost, ....
|