Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: MIRENA IN KRVAV SLUZAST IZCEDEK 5.1.2011 21:04:00
|
|
|
|
blaža
|
glede izcedka, ti težko rečem, bo najbrž res potreben pregled. Drugače je pa meni rekel ginekolog, da če nimam dve menstruaciji popolnoma nobenega izcedka oz krvavitve, da naj test nardim. No v dveh letih bi najbrž ja vedla, če si noseča. sory, sem se malo pohecala. da nimaš kako vnetje, glede na to, da te tudi trebuh boli?. Jaz bi še malo positnarla pri G, da te fulll boli, da ne moreš počakat, da te naj prej naroči. No, če je res tako hudo.
|
|
RE: MIRENA IN KRVAV SLUZAST IZCEDEK 5.1.2011 21:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, vnetja po mojem nimam, ker sem ga že tudi imela, ampak je bilo čisto drugače. Za nosečnost sem 99%, za tisti 1% grem pa tako jutri po test!
|
|
|
|
RE: MIRENA IN KRVAV SLUZAST IZCEDEK 5.1.2011 21:23:25
|
|
|
|
blaža
|
ja , po moje tudi najboljše, da nardiš najprej test. Pol pa na pregled. Srečno.
|
|
RE: MIRENA IN KRVAV SLUZAST IZCEDEK 6.1.2011 9:22:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Test negativen, zdaj me pa še pregled čaka!
|
|
|
|
RE: MIRENA IN KRVAV SLUZAST IZCEDEK 27.1.2011 0:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, kako si rešla?? Zanima me namreč, ker imam tudi sama mireno in težave s temi sluzastimi izcedki. So se mi pojavljali že prejšnji mesec, ampak kak dan,dva, ta mesec pa sem po kar nonstop nekaj krvava... v bistvu imam tak nagravžen rjavo rdeč sluzast izcedek, ki pa ne smrdi, kar bi po moje mogel, če bi šlo za kako vnetje. Zraven tega pa me še trebuh boli, da komaj 2,5 leti starega sinka zdignem. Je pa res, da so mi aprila odkrili cisto, za katero pa ne vem kaka je bila, niti če je zginla...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.