Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2011 20:19:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2011 20:33:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 5.1.2011 20:40:17
|
|
|
|
pigor
|
Hm, resno? Ker vseskozi imam v glavi da se da? Kolikor gledam slike so enkrat naprej mala, enkrat pa velika kolesa?
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 5.1.2011 20:44:32
|
|
|
|
naja17
|
www.hoco.at
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2011 20:45:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 5.1.2011 20:46:08
|
|
|
|
emina83
|
Za bugaboo frog vem, da se je dalročaj prestavit, za cameleon pa nisem ravno prepričana. Drugače pa še Hoco champ s ima to možnost, Teutonia Mistral S, od firme Mutsy mislim da Slider. No to je iz glave, za kej več si je pa treba že cajt vzet... Od naštetih je moj favorit Teutonia Mistral s v fashion izvedbi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2011 20:47:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 5.1.2011 21:06:59
|
|
|
|
gaya24
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška čakaj malo..katermo bugabooju se pa da obrni ročaj med vožnjo? cameleonu se ne da.. Da se, da!
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 5.1.2011 21:16:53
|
|
|
|
lukec
|
Naš Hauck ga je imel, po moje je še tako ...
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 5.1.2011 21:25:11
|
|
|
|
lukec
|
Jp, še vedno je tako, s tem, da ima Hauck še nekaj dobrih lastnosti. Kolesa sicer res niso napihljiva pa se vseeno dobro vozi, je zelo vodljiv, ima trd naslon pa še naslon se poravna v 180°.
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 5.1.2011 22:53:38
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Pri Cameleonu se da. Samo punce, ne si predstavljat, da voziček teče enako gladko, če so sprednja kolesa velika ali mala - namreč če so spredaj velika, voziček ni tako okreten (ker se le-ta ne vrtijo). Tako da to prestavljanje ročaja brez da obračaš košaro je bolj mišljeno, če zapelješ recimo iz asvalta na grob pesek - v tem primeru samo obrneš ročaj in nadaljuješ z vožnjo. Ali pa mogoče, če se za kratek čas obrne sonce. Za enostavno krmiljenje po "gladkem" terenu bojo pa vedno mala koleščka spredaj. Tako da ni pomembno samo to, da se lahko obrne ročaj brez prestavljanja košare, ampak tudi to, da lahko obrneš košaro v poljubno smer.
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 6.1.2011 0:08:29
|
|
|
|
nusi
|
PP Uno
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 6.1.2011 9:33:14
|
|
|
|
ribica.
|
večina Hoco vozičkov ima to funkcijo, razen marel.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 12.1.2011 15:28:44
|
|
|
|
antoninap
|
Mothercare Spin (slike in video) Nor voziček, ampak za naš teren smo potem izbrali Mothercare My3, drugače bi tega.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 17.1.2011 10:38:09
|
|
|
|
zachary
|
Gledamo vozičke Neonato, športne dele teh vozičkov je vse možno obračat v obe smeri
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 25.1.2011 18:20:29
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariy IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Tule poglej: http://www.kika.com/at/katalog/m/baby-kind/baby-on-tour/hartan/ Hvala sm že pogledala. A mogoče veš, če ga lahko kupiš samo preko spleta ali imajo to trgovino v Avstriji, kjer bi si ga lahko ogledala? Jaz hodim v Villach, vem da je tud v Celovcu in predvidevam, da tud v Grazu... Edino to je, da znajo bit cene dražje ob nakupu v trgovini.
|
|
|
|
RE: Vprašanje glede vozičkov 25.1.2011 19:03:33
|
|
|
|
mariy
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 IZVIRNO SPOROČILO: mariy IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Tule poglej: http://www.kika.com/at/katalog/m/baby-kind/baby-on-tour/hartan/ Hvala sm že pogledala. A mogoče veš, če ga lahko kupiš samo preko spleta ali imajo to trgovino v Avstriji, kjer bi si ga lahko ogledala? Jaz hodim v Villach, vem da je tud v Celovcu in predvidevam, da tud v Grazu... Edino to je, da znajo bit cene dražje ob nakupu v trgovini. Samo neki me še zanima, a mogče veš, če je ta cena na spletu samo za športni del ali za cel komplet?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.