|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V katerem sektorju se še splača delat?
5.1.2011 18:42:30   
Poka
Firbec - ker skoraj ne poznam koga s službo več... Me zanima kje delate tiste, s plačo vsaj 800 EUR, kateri sektor. Jaz se kot pijanec plota držim šolstva, čeprav imamo firmo, ki je pa vezana na gradbeni sektor in sicer deluje s pozitivno bilanco, sam se ne upam. Nihče nam ni dolžen in mi nismo nikomur user posted image user posted image . Sam ne delamo z velikimi firmami imamo pa na srečo nekega zanesljivega investitorja iz tujine...

Me pa zanima - moji so vsi že brez službe, staršem niti niso plačevali prispevkov, tako rekoč se bodo dobesedno znašči v revščini, če nekaj ne naredijo... In tudi sama se želim zavarovat in zdaj, ko še lahko, dobit kako dodatno znanje.

Trenutno ti visoka izobrazba nič ne pomeni, ker je gospodarstvo na psu... Razmišljam v tej smeri tudi (moja druga izobrazba), da hočem nekaj ustvarit, sam trenutno ni finančnih sredstev. Razmišljam, da bi se še izšolalaza kak poklic npr. frizer... user posted image  Pa resno... Imam že masažni tečaj in sem se včasih s tem odlično preživela... Frizerji se še bolj rabijo, pa če ima kdo še kako idejo...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: V katerem sektorju se še splača delat?
5.1.2011 18:51:55   
Putka
Mojstrov je vedno premalo - keramičarjev, vodovodarjev, mizarjev... vem, ker po korakih stanovanje obnavljamo, pa celo premoženje plačamo, do zdaj še nič ni bilo 100 % tako kot treba narejeno... Tako da - zanesljivih majstrov manjka.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2011 19:33:30   
lukec
Tudi sama sem v šolstvu, sej se kr da, a ne?user posted image
Sicer pa je ura dela avtomehanika npr. tam 30 - 40 €.

< Sporočilo je popravil lukec -- 5.1.2011 19:40:07 >

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2011 19:41:53   
Felicita
delat se ne splača... narediš se dovolj bogega pa te drugi živijo, če maš seveda vest in živce.

sicer pa računalništvo - programerstvo, servisi, vzdrževanje... programiranje je že na študentu po 10€/uro, tapravi majo pa krepko več... aja pa če ti disk crkne ga nesi k računalničarju pa vidiš kok računa user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2011 20:55:49   
Assja
tako je kot pravi Felicita. IT sektor je kriza najmanj prizadela, dela je ogromno. Plača proporcionalna z izkušnjami ( sveži diplomanti s faksa izkušenj nimajo, tako da je za visoko plačo potrebno ogromno samoiniciative) Partner in polovica ožjih sorodnikov so v tej branži, naše družine krize sploh ne občutimo user posted image Pravzaprav, konkretno za naju, imava vsako leto več denarja, priložnosti, prihodnost je lepa user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2011 8:06:53   
miapia
V sektorju "tatovi, kradljivci, tajkuni, ", skratka tam, kjer jim 3000 eur neto na mesec ni dovolj za preživetje.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Assja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2011 8:23:46   
pikica*
Tudi pri nas sva oba v IT-ju in zaenkrat kakšne krize ne občutimo. 

(odgovor članu Assja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2011 8:24:50   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

aja pa če ti disk crkne ga nesi k računalničarju pa vidiš kok računa user posted image

Tukaj ne plačaš dela kot takega, temveč dodano vrednost - koliko ti pomenijo podatki  na tem disku?user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2011 8:40:03   
nananaja
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

aja pa če ti disk crkne ga nesi k računalničarju pa vidiš kok računa user posted image

Tukaj ne plačaš dela kot takega, temveč dodano vrednost - koliko ti pomenijo podatki  na tem disku?user posted image

Če ti pa podatki ne pomenijo veliko in disk odneseš na odpad, pa pride na svoj račun tisti sektor, ki brska po odpadu, najde tvoj zavržen disk in te izsiljuje user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2011 9:28:55   
Kerensa*
Splača se delati tam, kamor greš z veseljem delat' in kjer ni fiksne plače. Ni namreč boljše motivacije, kot to, da prideš v službo z veseljem in da veš, da če boš delal/naredil dobro, bo posledica tudi dobra količina €.

Za primer ti bom dala taxi - kolega je v Novoletni noči zaslužil 1.100€ (v 12-ih urah).

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2011 10:38:48   
mišk
Po moje res kakšno računalništvo in strojništvo.
No, moj mož je dipl. inž. lesarstva, pa je zaenkrat kar zadovoljen. Sicer je imela firma, kjer je zaposlen v lanskem letu nekaj težav, pa tudi plačo so jim malo zmanjšali, a gre na bolje. Najboljš je pa to, ker lahko še doma dela (ima dopolnilno dejavnost) in dela mu nikoli ne zmanjka - ponavadi časa. Sploh ker jaz še nimam službe.

Mislim da je najboljši poklic tisti, kjer znaš tudi doma poleg službe ustvarit kak postranski zaslužek.user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2011 13:33:13   
majčica1508
najbolj se ti splača računovodstvo......meni moja vedno zmanjša TRR za 70€ za cca 1,5h dela

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.1.2011 20:48:01   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

najbolj se ti splača računovodstvo......meni moja vedno zmanjša TRR za 70€ za cca 1,5h dela

V tem primeru se ga lahko lotiš samauser posted image .

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.