Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Butanje z glavo v zid???? 8.8.2005 14:42:48
|
|
|
|
Tjuša
|
Imam težavo. :( Moj mali (18m) takrat, ko je jezen, glasno protestira. Včasih pa tolče z glavo ob tla (dvakrat, trikrat), ali steno, in potem joka. Si razlagam tako, da to naredi zato, ker ve, da kadar se kaj udari ga potolažim, in tako skuša doseči svoje ozirama pritegniti mojo pozornost.:zmeden: Ko sem opazila njegovo početje, sem v takih trenutkih ostala hladna in ga nisem tolažila, da ne bi tega počel vsakič, ko želi doseči nekaj, kar mu ne dovolim, npr. trenutno je zelo aktualno plezanje na mizo. Kljub vsemu to še vedno včasih počne. Je ignoriranje pravi način ali kaj naj naredim?:((
|
|
|
|
Butanje z glavo v zid???? 8.8.2005 15:07:30
|
|
|
|
ma-ja
|
Res je težko ukrepati v določenih trenutkih. Tudi mi imamo probleme z našim skoraj 6 letnikom. Drugače pa ko sta najbolj histerična, še najbolj pomaga če ju objamem. Vsi bolj agresivni ukrepi so sprožili še večjo histerijo. Določene stvari lahko ignoriraš, če se buta z glavo, pa po moje raje ne. Poskusi ga obrniti v drugo smer. Ali pa ga vzami v naročje in ga odnesi v drug prostor. Drugače pa so to obdobja, ki hitro minejo. Pri nas je vsake toliko časa drugače. Večinoma nisem mogla poslušati joka in dretja in nisem veliko prakticirala ignoriranja, pa sta vseeno prenehala. Potem je pa spet kaj drugega prišlo. Pa saj hitro rastejo in bodo tudi taka obdobja prerasli!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?