Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 18.1.2011 18:15:41
|
|
|
|
divans1
|
Super, samo da je vse v redu. Nč hudega, če se ti še ne pozna, boš videla, kar naenkrat boš hodila s svojo okroglo žogico naokrog...hehehe...
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 18.1.2011 18:32:42
|
|
|
|
coris
|
monci2... ne sekiraj se meni se trebuh pozna komaj 3 tedne pa sem ze v 23 tednu nosečnosti. prej pa nisem imela čisto nič trebuha..res čisto nič. sedaj pa je v 3 tednih zrasel in nadoknadil vse za nazaj sem kot balonček nič se sekirat, vse bo ok...raje si reci.....A ni super ker spadam v krog tistih ki nosečnost super prenašajo in obdobje moje nosečnosti je najlepše obdobje počutim se super in sigurno se tudi dojenček počuti zelo dobro
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 18.1.2011 19:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
monci2 kako si opravila nuhalno?SRECNO
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 19.1.2011 10:32:48
|
|
|
|
monci2
|
drug teden jo imam ( petek ) :))) javim!!
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 28.1.2011 12:50:19
|
|
|
|
monci2
|
Eiii punce!! Kako ste?? Dans imela nuhalno - rezultati več kot supr!! Jeeejjj... Trebuščija še kr ni, mi je rekel, da je glavno, da otrokec raste kot mora, naj se ne sekiram z malenkostmi :))) Lep dan usem!
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 12.2.2011 12:54:14
|
|
|
|
RedButterfly
|
pozdravljene! sm nova tukaj, zate se še ne znajdem dobro. Samo to temo sem našla da bi ustrezala mojemu vprašanju, zato bom vprašala kar tukaj. Zanima me do kakšne mere so lahko znaki samo psihični? imam boleče prsi, vrtoglavico, pogosto uriniranje, včeraj pa se mi je pojavil blag krvavi izcedek. najprej sem mislila da sem predčasno dobila menstruacijo vendar pa je ta v prvem dnevu zelo močna, pa tudi izcedek je minil po 5 min.. bi morala dobiti v teh dneh, verjetno v roku 2 dni. Odločila sem se da bom v pon delala test, bi takrat že moralo pokazati?
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 12.2.2011 17:15:24
|
|
|
|
monci2
|
hei :)) hmmm...ma jaz mislim, da zna psiha kr lepo ponagajat, še posebej, če si res želiš ... Meni se je 2 x zgodilo isto, ko pa sm bila res noseča, pa sm čutila ( znakov ni bilo, preprosto čutiš - vsi znaki so pr meni prišli komaj 7. teden ) in se mi s testom ni mudilo- nardila sm ga, čeprav sm bila 100%, da sem nosečka.. .. počakaj še 2-3 dni in pol naredi testek, držim pesti za ..ne pozabi javit rezultata...
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 12.2.2011 17:16:52
|
|
|
|
monci2
|
p.s. test ponavadi pokaže takoj po izostanku m..
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 13.2.2011 18:07:03
|
|
|
|
RedButterfly
|
spet jaz danes se mi je spet pojavil izcedek-tokrat bolj rjavkast. Najprej sem mislila da se je pojavila vendar je use izginilo se pa pojavi vsakič ko grem na wc malo tega rjavkastega. Drugače nič. kaj naj bi to pomenilo? jutri kupim test. Pa hvala vam da držive pesti vendar si otroka še ne želim, ne pri svojih 20letih
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 14.2.2011 13:58:34
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: RedButterfly spet jaz danes se mi je spet pojavil izcedek-tokrat bolj rjavkast. Najprej sem mislila da se je pojavila vendar je use izginilo se pa pojavi vsakič ko grem na wc malo tega rjavkastega. Drugače nič. kaj naj bi to pomenilo? jutri kupim test. Pa hvala vam da držive pesti vendar si otroka še ne želim, ne pri svojih 20letih ja boš pa mende ja mela kontracepcijo (pa magari dvojno), če nočeš met otroka, ne pa da boš ugibala, če si noseča in si kupvala teste.
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 15.2.2011 7:51:05
|
|
|
|
RedButterfly
|
ja se zavedam svojih napak. Bom seveda dala vnaprej več pozornosti kontracepciji Hvala za tvojo skrb mam pa še eno vprašanje. A verjamete da se da karkoli narediti da vplivaš na otrokov spol? Nekje sem našla celo nek koledarček, kjer napišeš datum spočetja in tvoj datum pa ti napove sicer se na to nebi zanašala, ampak ali je le možno? drugače pa se mi je normalizirala, tako da niti testa nisem kupovala. Ampak še vedno nevem kaj naj bi ihzcedki pomenili, ker jih nikoli nimam pred menstruacijo. Ali to pomeni da je prišlo do oploditve, vendar ni bila uspešna ugnezditev? nekje sem prebrala da je nekaj na tem če slučajno katera ve
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 15.2.2011 9:21:41
|
|
|
|
monci2
|
hmmm..mislim, da ni prišlo do oploditve ( strah in glava sta ti nardila preglavice in mogoče zakasnitev- ne bi rekla, da karkoli druga:)) ... če lahko vplivaš na spol?:) Jaz mislim, da ženska čuti, kaj nosi v buščijo ( punčko ali fantka )... to pa je tudi vse
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 15.2.2011 13:43:06
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: monci2 hmmm..mislim, da ni prišlo do oploditve ( strah in glava sta ti nardila preglavice in mogoče zakasnitev- ne bi rekla, da karkoli druga:)) ... če lahko vplivaš na spol?:) Jaz mislim, da ženska čuti, kaj nosi v buščijo ( punčko ali fantka )... to pa je tudi vse ja ja, jst sm tud slutila, da bo fantek, včeri se je pa izakazalo, da bo verjetno punčka pa razni kitajski koledarji so mi skoz napovedovali fantka, vedno je bil fantek, kamor koli sm vpisala podatke. larifari itak, ampak vseen zabavno
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 15.2.2011 19:35:47
|
|
|
|
monci2
|
hahah:))) ja... meni tudi po vseh koledarjih fantek..ok..jaz imam fulll občutek, da bo punčka :) 2.3. bom skoraj zagotovo vedela, pa bomo videli, koliko gre zaupat notranjem instinktu javim!
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 16.2.2011 17:30:39
|
|
|
|
coris
|
no meni so pa vsi znaki (slabosti, mozolji ki jih še puberteti nisem imela, oblika trebuščka, ) in vsi koledarji govorili da bo punčka in res bo punčka nama je bilo pa vseeno za spol
|
|
|
|
RE: izginili vsi znaki nosečnosti 17.2.2011 17:38:04
|
|
|
|
monci2
|
jaz zvem čez slaba 2 tedna..javim..:)) ampak bolj stavim na svoje občutke, kot koledarče:))
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?