Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vnetje ušesa - MAXITROL kapljice 4.1.2011 19:19:13
|
|
|
|
Felicita
|
ja, se uporabljajo za to. mene zdravnik vedno (ok 2x do zdej) opozori, da piše gor za oko, ampak da naj jih uporabim za ušesa.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: vnetje ušesa - MAXITROL kapljice 4.1.2011 19:23:02
|
|
|
|
kajajaka
|
Felicita najlepša hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: vnetje ušesa - MAXITROL kapljice 4.1.2011 19:24:58
|
|
|
|
TDTP
|
mi smo jih imeli večkrat v letu in pol in kar brez skrbi! Pa upam, da bo kmalu vnetje mimo!
|
|
|
|
RE: vnetje ušesa - MAXITROL kapljice 4.1.2011 20:01:18
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita ja, se uporabljajo za to. mene zdravnik vedno (ok 2x do zdej) opozori, da piše gor za oko, ampak da naj jih uporabim za ušesa. A se lahko ta reč uporablja tudi za nos, a katera ve? So najbolj podobne nekdanjemu deksametazonu neomicinu in nekaj takega bi rabila za nos, pa mi še nikdar noben ni predpisal, samo fliksonazeje in podobna sranja, ki jih ne prenašam.
|
|
|
|
RE: vnetje ušesa - MAXITROL kapljice 4.1.2011 20:07:19
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: Felicita ja, se uporabljajo za to. mene zdravnik vedno (ok 2x do zdej) opozori, da piše gor za oko, ampak da naj jih uporabim za ušesa. A se lahko ta reč uporablja tudi za nos, a katera ve? So najbolj podobne nekdanjemu deksametazonu neomicinu in nekaj takega bi rabila za nos, pa mi še nikdar noben ni predpisal, samo fliksonazeje in podobna sranja, ki jih ne prenašam. verjetno bi lahko (nism še slišala drugač), ampak zakaj bi pa rabila AB za v nos? mislm za sinusitis se obično sistemski AB predpisujejo za tanšanje sluznice (lažje dihanje) je pa AB, ki je zmešan z deksometazonom preprosto škoda oz. ga je nevarno/popolnoma nepotrebno uporabljat.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: vnetje ušesa - MAXITROL kapljice 4.1.2011 20:15:01
|
|
|
|
mišk
|
Evo, naša jih je prejšnji teden dobila za v nos, tak da lahko!
|
|
|
|
RE: vnetje ušesa - MAXITROL kapljice 4.1.2011 21:14:04
|
|
|
|
pupika
|
Vse te kapljice kot so maxitrol, tobrex,.. so za nos, oči in ušesa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?