|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Copatki oz. zoknčki
4.1.2011 13:36:27   
divans1
Zanima me, kako ste obule svoje user posted image , ko so se enkrat začeli dvigovati ob opori? Kdaj je čas za prve copatke, jst ga mam zdj še v zoknčkih, tistih, ki ne drsijo.. pa kateri copatki so v redu, ko user posted image začne delati enkrat prve korake?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Copatki oz. zoknčki
4.1.2011 13:39:51   
Najaa
Dokler ne hodi je lahko komot v nogavičkah, ki ne drsijo. Pa tudi za prve korake je lahko še v nogavičkah ali kakšnih mehkih copatkah ala Robeez ipd.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2011 13:47:07   
Katy78
Nam se nogavičke z bremzami, ki kao naj ne bi drsele, niso obnesle, so se pa tisti mehki usnjeni copatki, kot je že Najaa rekla - ala Robeez. Naš jih še zdaj nosi.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2011 13:48:46   
Čebel@
mi smo tudi pri prvih korakih imeli ponaredke od Robeez in jih še sedaj nosiuser posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2011 14:19:28   
divans1
A majo te copatke v baby centru?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2011 14:41:01   
zaspancek1
Robeez imajo v BC, podobni, a cenejši pa so tile

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2011 14:45:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1

Robeez imajo v BC, podobni, a cenejši pa so tile

Ja, mi smo jih tudi tule kupovali oz. jih še vedno ... sploh za pozimi so mi tile podloženi super. Jaz sem zelo zadovoljna z njimi.

(odgovor članu zaspancek1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2011 14:53:14   
divans1
Jejjj, so luštkani.... sm pa gledala zdj na spletni strani baby centra, kak majo drage take copatke, čez 30 eur...user posted image !!! Pa so tile isto ok na netu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2011 14:58:53   
zaspancek1
Sicer pa je naš starejši shodil v teh, ker ga v zgoraj omenjene nikakor nismo mogli obuti (ima res široko in visoko nogo, kjer tudi zamenjava elastike ni pomagala). Imajo pa ti tudi to varianto z usnjenim podplatom ker imaš še vedno okence, da res vidiš, ali je velikost ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2011 15:00:43   
katy83
mi imamo tudi nekaj takegauser posted image , jih pa tu kupujem
http://www.mucamaca.si/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=1&Itemid=1

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2011 15:04:24   
zaspancek1
Ja, meni se zdijo ok (res pa jih mulček ni nosil), so jih pa kolegice pohvalile. Pri nas ta še nerabljeni par čaka mlajšega, ki ima precej ožjo nogo, samo ne vem, če mu bodo takrat še sploh prav - ker bomo zgleda rabili plavutke user posted image user posted image Eh, mulce očitno ne znamo delat po jusu oz. eurokodu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2011 15:17:53   
divans1
Ali se da to zamenjati, če naročiš po netu in mu slučajn niso prav?

Neposredna povezava do sporočila: 12
4.1.2011 15:29:23   
zaspancek1
Ja, seveda lahko vrneš - preberi si pogoje poslovanja posamezne trgovine. Pri nas velja tole:
Potrošnik ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico, da v 14-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v 30-ih dneh po sporočilu o odstopu.

Jaz zaenkrat tudi z vračili v tujino nisem imela nobenih težav. Seveda pa plačaš poštnino.
Sicer pa imajo npr. copati 6-12 mesecev (jinwood) velikost podplata 12,7 cm.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.1.2011 15:55:39   
Najaa
Divans, zmeri malemu podplat za vsak slučaj. Za zdej mu bodo ziher prav tisti od 6-12.
zaspanček hvala za link, teli so mi fuuul všeč, sploh ker so podloženi in res poceni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2011 18:20:25   
Oren
Te od Jinwood je ceneje naročiti direkt iz Kanade-http://stores.ebay.com/Littleoneshoes. Te ki jih vidite se samo preprodajajo iz ebaya. Če jih v Kanadi naročiš te pridejo eni okrog 9 eurov z poštnino...če pa trojne naročiš pa te pridejo eni še ceneje. našla sem ene iz Anglije ki so še ceneješi pa mislim da je usnje kvalitetnejše tisti pa so mislim da dvojni za 12 eurov pa so zelo lepi nimajo pa tako velike izbire kot od Jinwooda.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2011 23:29:05   
Anonimen
Jaz jih naročam pri male-nogice.si pa so mi zakon, plus ugodni pa šenhitro mi jih dostavijo. user posted image

(odgovor članu Oren)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2011 12:56:16   
smuki
Mi smo imeli našo (zdaj 11-mesečnico) do sedaj skoz v nogavičkah z bremzami. Drugega tudi ni obstalo na nogah, saj tudi, če ji obujemo čeveljčke za ven, da ji ni hladno, jih v parih brcah sezuje.
Zdaj pa smo začele hoditi v vrtec in tam opažam, da jih ima večina obute cicibanove copatke s trdim podplatom. So pa stari že okoli leta in pol (eni manj, drugi več).
Pa naša tudi že hodi, tako da res ne vem kaj naj...
Jaz sem jo imela namen pustit v nogavičkah še nekaj časa, vendar jo bo potrebno počasi navajat tudi na kakšne copatke, da bodo potem spomladi sploh kakšni čeveljčki obstali na njenih nogah.

Zdaj gledam te copatke http://copatki.si/index.php?categoryID=556&category_slug=copatki-jinwood

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.1.2011 12:58:50   
divans1
SMUKI, in kako je kej v vrtcu? user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.1.2011 14:15:14   
smuki
Za enkrat imava še uvajanje - danes je bila 3. dan.
Do sedaj je vse potekalo brez problema. Danes sem jo že pustila za uro in pol samo ... in mama, kaj sploh hodiš po mene tako hitro....
Ful se je uživela v družbo, tako da za enkrat kr trkam, da če bo šlo tako naprej oz. je vzgojiteljica rekla, da bi v ponedeljek štartali že kar za cel dan.
Je pa toliko bolj navdušena, ker je v mešani skupini in so stari od enega leta do štirih let (9 jih je vse skupaj) in ji je zeeeeelo  zanimivo kaj delajo tavelike punce.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.1.2011 17:22:00   
divans1
Iiiiii, lepo je to slišat. Upam, da bo tudi pri nas tako. user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?