|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izračun porodniške
4.1.2011 11:20:44   
Matejusska
Sprašujem za prijateljico, na P gre sredi junija 2011. Zanima jo, ali se ji ta polovična junijska plača še šteje v izračun za porodniško ali ne? Se pravi, ali se za izračun P upoštevajo plače:

- julij 2010 - junij 2011

ali

- junij 2010 - maj 2011

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izračun porodniške
4.1.2011 11:25:03   
Kiya
Kolikor mi je znano se vedno gleda cela mesečna plača in ne le polovica.

Papirje lahko odda 60 dni pred PDP oz. najkasneje par dni pred nastopom porodniške.

Zdej je pa čisto odvisno kdaj bo oddajala, če bo začetek junija (po plači), se ji šteje od
junija 2010 do maja 2011, saj se plačo vedno dobi za prejšnji mesec.

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2011 13:37:34   
Putka
Vpisat je treba obračunano plačo.. Tako da naj odda takrat, da se ji najbolj izide..

Če prav razumem, itak dobiva normalno plačo, samo junija bo dobila pol od službe, pol od države.. Potem naj odda maja, bodo upoštevali povprečje junij-maj.

Ampak itak ne bi smelo biti razlikeuser posted image Jaz sem prejšnji mesec še plačani dopust v službi dobila, pa štiri dni sem že na porodniški. Skupaj za december bi moralo biti potem 100 % plačilo, a neuser posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2011 13:56:36   
zmajaz
Junijska se ji tako ali tako v nobenem primeru ne bo upoštevala, ker se lahko na obračun plač vpišejo samo tiste plače, ki so ŽE IZPLAČANE v trenutku oddaje vloge.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2011 14:36:26   
lananai
Se bom kar tuki priključila... Kaj se zgodi v primeru, da v službi plače niso redno izplačevane? Primer - če bi šla jst na porodniško s februarjem, pa ne bi dobila za nazaj še novembrske in decembrske plače? Kako bi mi potem računali povprečje?

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ime za deklico
teba

Katero ime vam je všeč?

Nina (33%)

Iva Nina (11%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!