Talči
|
Bravo Teya, jih je treba malo vzpodbudit! :bravo: Jaz pa, če sem čisto odkrita, sem že kar malo žalostna, ker se vse tako vleče in samo čakam. Vsak dan znova si mislim, da zdaj pa bo, pa potem spet ni nič. Prejšnji teden iz nedelje na ponedeljek me je 5x fajn stisnilo, sem mislila, vau, zdaj se bo nadaljevalo in bomo samo 2 dni čez rok. Pa je vse skupaj šlo mimo. To noč me je tudi malo zašraufalo, kot da bom dobila M, pa se ni zgodilo nič. Na pregledu, ki sem ga imela na rok (v soboto), pa potem spet v sredo in zdaj v nedeljo, so mi delali CTG in UZ, posteljica zrela, plodovnice dovolj, popadkov NIČ. Spodnja črta (popadki) je bila skoraj ravna. Zdaj imam pregled spet v sredo in potem, če ne bo nič, grem v soboto rodit pa če se zgodi ne vem kaj. Takrat bo 14 dni po roku. Na trenutke me tako prime, sem zafrustrirana, da se kar zjočem. Pa tudi vsi okoli mene kar naprej sprašujejo. Prijateljice, sosedje, vsi. Vsem rečem, da tam enkrat oktobra pa bomo res rodili. Trebuh imam takšen, da me bo dol potegnilo. Težko že sedim, tudi moja mama pravi, da je že tako nizko, da bi se moralo zgoditi, pa nič. Vse me boli, vsaka kost posebej, sama sebi sem na poti, zdi se mi, kot da imam 100 kg in sem slonica, ne pa nosečnica. Eh.... Takega čakanja vam res ne želim... LP Talči
|