Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Igriva vadba za dojenčka 3.1.2011 12:25:54
|
|
|
|
nananaja
|
Jaz sem knjigo dobila pri mlajši za darilo, pa sem jo nekaj mesecev kar brala in sva se zabavali s temi vajami. Ne morem pa komentirati napredka, ker tamala res ni imela nobenih težav in je bila že tako hitrejša od starejše, ki se je tudi pozno začela kotalit, kobacat, je pa hitri in čisto brez vpodbujanja shodila. Bi mi pa pri prvem rojstvu taka knjiga prišla prav, ker je veliko malenkosti, na katere nisem bila pozorna in so na določene stvari mogoče vplivale.
|
|
|
|
RE: Igriva vadba za dojenčka 3.1.2011 14:23:58
|
|
|
|
nusi
|
imam knjigo in se mi zdi čisto ok, od tebe je odvisno koliko jo boš uporabljala. Slikice so nazorne zato pri izvedbi ne bi smela imeti večjih težav. je pa moj tudi bajsek in je bil precej len, zato sva jo bolj gledala . sedaj postaja bolj aktiven in včasih dobim notri kakšno idejo, da nama dan hitreje mine.
< Sporočilo je popravil nusi -- 3.1.2011 14:25:33 >
|
|
|
|
RE: Igriva vadba za dojenčka 3.1.2011 19:31:23
|
|
|
|
parga
|
Tudi sama sem nameravala kupiti to knjigo, vendar sem se raje odločila za obisk vadbe - igriva vadba. Meni se zdi bolje, če ti določene prijeme pokažejo, kot pa da bi sama ugotavljala ali delam prav ali ne. Ravno danes sem bila na tej vadbi s svojo malo prvič in moram reči, da je bilo super.
|
|
|
|
RE: Igriva vadba za dojenčka 3.1.2011 22:19:30
|
|
|
|
nusi
|
tudi jaz sem šla na vadbo, samo nimam dobrih izkušenj. V prostoru je bilo 8 otrok, kar je čisto preveč za tisti, sicer je bilo to menda izjemoma. Prostor je bil topel, kar je sicer dobro in lahko otročka slečeš, vendar tako brez zraka, da zagotovo nihče ni prezračil že od jutra. Vaje so si kar hitro sledile, vmes so otroci jokali - enkrat eden, drugič drugi, moj mali ni užival... zato je tudi meni bolj prijetno telovaditi v domačem okolju. Je pa res, da je vse skupaj verjetno odvisno od vaditeljic.
|
|
|
|
RE: Igriva vadba za dojenčka 4.1.2011 7:38:28
|
|
|
|
lilDragon
|
Tečaj za naju odpade zaradi prevoza - tudi nekako ne vidim logike, da malega mučim dobro uro v lupinici (ki je res ne mara), da se bo pol ure razmigaval ;) Če bi bilo tu blizu bi bilo drugače. Sicer sem pa knjigo naročila, hvala za odgovore, pa da vidimo, kaj bo. Mali je ena sama kita, ker že od (pred)rojstva blazno brca, če ga odložim na tla pa najprej pol minute drži gor glavo in noge, ker se poskuša kar iz trebušnjaka usesti. Pri tem pa niti ne zašvica ... Zato se mi zdi nujno, da bi več telovadila, da se ta energija bolj kuri, upam, da bo potem tudi več spal. Bom magari javila, kako se bo stvar iztekla
|
|
|
|
RE: Igriva vadba za dojenčka 4.1.2011 7:58:12
|
|
|
|
moci
|
tudi jaz sem bila malo razočarana. bolj pametno bi bilo če bi šla na eno individualno uro. skupine so prevelike, vroče je, jokajo, ....
|
|
|
|
RE: Igriva vadba za dojenčka 4.1.2011 21:20:13
|
|
|
|
JanaB
|
Tudi mi smo šli na to vadbo in je bila katastrofa. Mala je tako neutolažljivo jokala kot le redko kdaj tako, da sem se takrat odločila, da to očitno ni za nas. Zdaj pa vidim, da vas kar nekaj ni bilo ravno navdušenih. Meni je vaditeljica pustila zelo slab vtis. Ne dvomim v njeno strokovnost vendar je žal brez občutka za ljudi.
|
|
|
|
RE: Igriva vadba za dojenčka 19.1.2011 8:25:30
|
|
|
|
lilDragon
|
No ja, knjiga bi tudi potrebovala nekoga, ki zna pisati, poleg tistega s strokovnim/praktičnim znanjem. Opisi prijemov so zame precej konfuzni, patudi slike bi bile lahko dosti bolj nazorne (v bistvu se mi zdi, da v takih primerih dvostopenjske ilustracije bolje delujejo). Ampak vseeno, pač prebereš večino vaj 3-4x,pa gre. Mali se po moje dobro odziva nanje, pa ideje dobivava, kaj početi z njim. Mogoče predvsem dobiš potrditev, da ideje, ki si jih imel, so dobre in jih je varno izvajati. Ni, da se ne bi dalo brez knjige, pa vseeno ni mi žal, da sem jo kupila. Za vaje sem pa tudi jaz potem oboje slišala. Če bi mi bile bolj dostopne, bi se po moje vseeno odločila za eno uro, individualno, da vidim prijeme v živo. Sicer ne, blazino imamo doma, toplo sobo tudi, da lahko miga v plenički, tako da mislim, da nam gre kar dobro. Hvala vsem za odzive in pomoč pri odločanju.
|
|
|
|
RE: Igriva vadba za dojenčka 20.1.2011 16:01:56
|
|
|
|
archie
|
mi imamo en del vaj na masaži (nas ima Tjaša). In meni so te vaje fantastične! Če ne bi imela 1h do Lj, bi se takoj vpisala... čakam, da bodo imeli tečaj kje bližje. Knjige pa ne poznam.
|
|
RE: Igriva vadba za dojenčka 5.2.2012 22:30:56
|
|
|
|
suzyl.
|
Sama sicer knjige ne piznam čist, sam sem sama s svojo punčko hodila že v zgodnji razvoj, sedaj sva v igrivi vadbi 2..ja men je tok fajn, hodva 2x na teden in mi je tud zarad mene fajn, da grem mal med folk, mamice, da se mal začvekamo, pač nekak mamo skupne interese, probleme, vprašanja in je ful fajn mal tkole počvekat, vmes pa se še otročički nam optimalno razvijajo..z drugim (in tretjim) otročičkm grem tud definitivno:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?