Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 10:15:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda je logično. Ampak jaz do sedaj tudi pomislila nisem na to :ups: Pravzaprav z možem nisva izbirčna, le nekatere hrane ne marava. oz. je jaz ne maram. Recimo lubenico:grrr:, pa paradižnika :grrr:, pa rdečo peso. In me je bilo prav sram:ups:, ko me je sestrična vprašala, če ima Filip rad lubenico, če mu jo lahko ponudi. Ker jo jaz ne maram, je avtomatsko nisem kupila niti mu jo ponudila, zato pojma nisem imela. Ta mal je pa kar planil po njej in jo jedel in jedel.:ups: In sem imela slab občutek. Ker je logično, da ima otrok izoblikovan svoj okus in niti slučajno ni nujno, da ne bo maral enake hrane kot jaz. in zato sem mu naslednji dan ponudila surov paradižnik. Uf, je užival, tako mu je bil dober :bravo:, prav tako rdeča pesa:ups::ups::ups: Pa me zanima, če ve otrokom ponudite hrano, ki je drugače sploh ni na vašem jedilniku?
|
|
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 10:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas ne jemo vampov, zato jih ne kuhamo in ne kupujemo, tudi za Jana ne... Če so mu pa všeč, pa ne vem... ampak doma jih ne je...
|
|
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 10:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne se sekirat, hrane je na tržišču toliko, da vse pa res ne moreš ponuditi otroku. Meni se velikokrat tako zgodi pri stari mami, ko me vpraša, če Tibor je to in to. Pa nekaj zamomljam in je stvar rešena. Tibor sicer potem itak nič ne je, ampak tudi če bi.
|
|
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 10:24:25
|
|
|
|
Marogica
|
Mi je všeč, kaj si naredila z lubenico in rdečo peso!! Pri nas je tako, da tudi nismo preveč izbirčni in imamo srećo, da če jaz česa ne jem, pa je moj mož ali obratno. Jaz ne jem svežega paradižnika-moj mož ga obožuje, poleti pa dostikrat naredim paradižnikovo solato, sicer z papriko, tako da jaz jem papriko, mož in ta mali pa oboje. Mož ne mara kislega mleka ali navadnega jogurta, jaz ga obožujem, tako, da ta mali to je /pije z menoj(preventiva, kadar je pojedel preveč sladkarij) To sta le dva primera Kot pa je bilo omenjeno, se ne sekiraj-če ne sedaj pa bo tvoj otrok kasneje ugotovil, kaj mu je všeč in kaj ne
|
|
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 10:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Naprimer jaz sem absolutni antijedec mesa. Moji otroci pa vsi jejo meso. Nora sem na zelenjavo...ponujala otrokom..pa niso hoteli jesti.No najmlajša se je navdušila za grah. Moja starejša rečmo ni glih zbirčna so pa jedi ki jih ne je.Timiju pa vedno ponuja različne jedi,ene poje druge zavrne pol ne vstrajamo da bi jih jedel na vsak način. Edino prisadju ni problemov,katerega koli ponudiš vsakega poje.Na kile raznovrstnega sadja je.
|
|
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 10:44:32
|
|
|
|
puncica
|
Pri nas je tako da je več stvari takih ki jih moj dragi ne je, jem jih pa jaz, primer paradižnik, zelena solata, kumarice, špinača. Vse to jst jem, naša tamala pa kokr ji paše, špinačo ima ful rada, kumarice tudi, paradižnik, ne vem kako ji ga naj dam, solato pa ne mara, jo kr ven plune, verjtno ji ne paše kis pa olje. Jaz težim k temu, da ji čim več pokažem in dam za jest, sam nekaj kar midva ne jeva, pa tud ne kuhamo.:zmeden2:
|
|
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 10:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pr ns so tak primer ribe, js jih vidt ne morm, mož jih sicer je, ampak bl une iz konzerve. tamala jih je, če ma prilko, ji je pa zanč on dal tuno iz konzerve jo je pa sam vn plunla. negov komentar: čist taka je k ti :) hihi! lp, lara
|
|
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 11:21:27
|
|
|
|
Lunca1
|
do zdaj mlečni gres in navaden jogurt, tega jaz ne spravim dol, pina pa:bravo:
|
|
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 12:16:39
|
|
|
|
jazz
|
Itak, samo sem ugotovila, da tudi moj Matic ni ljubitelj polente- tako kot mami ne! Drugače pa naprimer moj:love: ne je mesa že 13 let in niti pomislila nisem da ga malemu ne bi dajala, jaz ga seveda jem, ampak tudi nisem ne vem kakšen ljubitelj.
|
|
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 13:15:50
|
|
|
|
mamsi
|
Kristina, naša tamala je bila na vrtu z mano, ko sem paradajz obirala in ga dajala v skledo na tleh. Na kraj pameti mi ni prišlo, da bi njej paradajz zadišal, in nisem mirkala. Ko jo jaz kar naenkrat zagledam s celim paradajzom u rokicah, ga je komaj držala, in ona lepo z užitkom gloda, vsa navdušena nad novim odkritjem, jaz pa malo manj nad packarijo.;) Obožuje zelenjavne juhe, mesa ne mara - jaz ga obožujem. Rada ima celo olivo, ji dam celo, pečko sama ven flikne. So modeli, ti naši otroci.;)
|
|
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 13:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz na primer ne jem žajfe, Ana pa 8)
|
|
|
|
Logično, da ima otrok lahko rad hrano, katere... 8.8.2005 14:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Meta :)-:)-:)- Ja po komu pa ej potem Ana:zmeden2:
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?