|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hormoni??
8.8.2005 7:20:24   
Marijeta
:kava:moja jutranja kava mi danes zelo rpija...na vas s e obračam, ker vas tudi berem in mi je zanimivo kako zelo se menite o nosečnosti....sedaj sem se le "opogumila" tudi sama in vas prosim za nasvet.
Noseča sem 29 t (novemberka sem, ja....tko, da bomo imeli doma škorpijona...):metulj:. Sem zelo srečna nosečka in komaj čakam na ves rom pom pom ko bo naša bebica prikukala na svet. Sedaj že močno brca in je fini občutek imeti nekaj takega v sebi....9nebesa
Imam pa probblem za katerega prosim VAS za nasvet....občasno sem zelo vzkipljiva (to sem bila tudi prej), a recimo če moj dragi (ubogi revež) naredi kaj kar meni ni všeč jaz postanem zelo užaljena in grem ven ali pa kar npr. spat...potem ga pa kakšen dan ali dva popolnoma ignoriram....ali so to nosečnisški hormoni ali kaj :hudicek: se dogaja z mano...lahko se pa tudi v roku pol ure blazno dobre volje in vsa nasmejana in srečna kot v 9nebesa.....sploh se ne razumem....ali se kaj taklega dogaja tudi vam...lp.

:kuza::kuza:hitim delati.......se še beremo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hormoni??
8.8.2005 7:22:11   
Anonimen
Na istem sva, Marjeta...
Jaz za vse krivim hormone, moj :love: pa upa, da bo čimprej mimo...
Ja, revež, ker ne ve, kaj sledi potem... :)-:)-:)-

(odgovor članu Marijeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hormoni??
8.8.2005 7:24:00   
Marijeta
:rozica:hvala za tolažbo....moj me včasih prav čudno gleda in sploh ne ve kaj lahko reče in kaj ne...zgodi se namreč tudi to, da včasih kar planem v jok..ojoj....kaj hormoni delajo, kajne
?

:kava:(dobro da mamo kavico)

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hormoni??
8.8.2005 7:25:02   
Anonimen
Vanilijeva :kava:, ja... Samo naj mi jo poskusi kdo vzeti... :)-:)-:)-
Svojemu :love: pa kar povej, da je tole zdaj še OK... Bo videl, kaj bo potem... :)-:)-:)-

(odgovor članu Marijeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hormoni??
8.8.2005 7:28:19   
Marijeta
:muca:hmmm..tole sedaj me je malce zaskrbelo, priznam..kako to misliš kaj bo še kasneje?? lahko malo razložiš???

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hormoni??
8.8.2005 7:29:56   
Anonimen
Ko bo :duda: pri hiši, boš nevede postala pedantna... Če bo prenaglas hodil, ko bo :duda: spal-a, ne bo prav... Če se ne bo ukvarjal s tabo takrat, ko ne boš imela dela s :duda:, spet ne bo prav... Če ti ne bo pomagal, bo ogenj v strehi... Če bo ves čas nekaj delal, se bo vmešaval... Itd., itd., itd... :)-:)-:)-

(odgovor članu Marijeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hormoni??
8.8.2005 7:41:06   
Udb
Marijeta, čist neumesno vprašanje - a si sigurna da si že novembrka?? Ker jaz imam rok 15.10. pa sem noseča 30 t in 2 d.

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hormoni??
8.8.2005 7:52:55   
Marijeta
ja pri meni je pa takole...imam rok 29.10. .....torej 29t....imam pa še en izračun po zadnjem UZ ki pa pravi, da bo 15.11-3 tedni razlike.....glede na velikost ploda in tudi G mi je rekla, da bom verjento rodila novembra.....:sloncek:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hormoni??
8.8.2005 9:36:27   
Marogica
Marijeta, kar se vzkiplivosti tiče, nisi nič "posebnega". To so morali prenašati vsi atiji. Moj je bil celo tako zmeden od mojega obnašanja, da je šel k prijetelju, ki ima dva otroka in vprašal, če je to normalno. Je rekle, da sem "čisto druga". Mu je tudi on potrdil, da je z mano vse v redu-sem pač noseča.
Se pa mi je na momente prav zasmilil.
Lepo nosečnost želim

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hormoni??
8.8.2005 11:56:36   
Aleksandrin
Kot, da bi svoj post brala :)-:)-:)-
Problem nastane, ker sva oba kozoroga in trmasta, tako, da noče nobeden popustit :(

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Hormoni??
8.8.2005 12:07:43   
Andy13
Tudi jaz mislim, da me "dajejo" hormoni, saj sem bolj občutljiva, kar zlahka se zjočem, bolj sem nesigurna, manj samozavestna...:( se pa kontroliram in se v takih trenutkih najraje umaknem, potem mine in sem spet OK. ;)

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
8.8.2005 12:15:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marijeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Hormoni??
8.8.2005 12:26:36   
Marijeta
uf..potem pa le nisem edina...he he he...:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Hormoni??
8.8.2005 12:32:13   
Felicity
Pozdravljene punce,

sem prav pomirjena, ko prebiram vaše odgovore, saj sem mislila, da je kaj narobe z mano.

:(( je pri meni vsaj 1x na teden, da o slabi volji, trmi in podobnim niti ne izgubljam besed.

Z :love: pa imava večkrat tihe dneve, saj se mi ne da razlagat kaj mi je, ker odgovora itak ne vem. (:nosecka: ne?, saj to dovolj pove).

Komaj čakam, da bo :duda: z nama.

Lepo se imejte!!!:)

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
8.8.2005 12:47:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marijeta)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Hormoni??
8.8.2005 14:38:21   
Marijeta
ma nalin ne ve sedaj več....kolikor pa vem imam sedaj (natančno) 28t2d, torej bo v soboto 29t....in po teh tednih imam rok 29.10....ali pa ne znam računati......:sloncek:

Mogoče so pa vsega krivi ti naši nosečniški hormoni, ki nam ne dajo miru.....:grrr:

Samo bo že bolje (vsaj upam)....9nebesa

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?