|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obloge na jeziku
27.12.2010 11:09:54   
gupika
O tem je bilo že toliko napisanega, pa vendarle...

Sin je bil v bolnici 14 dni. Imel je en kup viroz (virusna pljučnica, rota virus, pa še kaj bi se našlo), bakterije v urinu, vneta ušesa, oči. Zdaj ko smo prišli domov, pa se mu je vnela tudi ritka in opazila sem tudi obloge na jeziku. Imunski sistem je popolnoma oslabljen in me sploh ne preseneča, da je staknil še glivice.

Nisem pa povsem prepričana, ali je to sor ali ni? Te rumeno-bele obloge ima samo na zadnjem delu jezika. Brala pa sem, da naj bi bilo po celi ustni votlini. Zdaj pa ne vem, ali lahko uporabim Daktarin kar na lastno pest? Pediatrinja ima ta teden dopust, pa tudi ne gre se mi ravno v zdr. dom, ko so take gužve (da bog ne daj stakne še kakšen virus).

10 mesecev popolnoma zdrav, zdaj pa vse naenkrat... za popiz***. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obloge na jeziku
27.12.2010 11:29:52   
smokyhawk
ja moj user posted image je mel obloge čist malo,tu pa tam je blo kaj belega in ne po celi ustni votlini....in nam je pediatrinja dala daktarin,nevem,skoraj prepričana sem da je sor,vendar....jaz bi mu dala daktarin,če pa nis čist 100% pa pojdi do lekarne in naj mu tam una pogleda....se tudi one spoznajo na to in marsikaj.....

upam da se čimprej porihtate....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2010 12:19:34   
kristinaj
soor... naš je to imel ko je bil star 14 dni... v ustih bele pikice in po jajčkih rdeče pikice, dobili daktarin oralni gel in daktarin za zunanjo uporabo.... ko boš to mazala izgine v enem,dveh dneh, samo potem še preventivno maži nekaj časa (vprašaj koliko) ...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
27.12.2010 14:01:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2010 18:15:04   
mini86
js bi ti priporočala da skuhaš ene fajn sladke kamilice-bakterije oz glivice se primejo na sladko..v to pomočš gazo in podrgneš po jeziku..to z večimi gazami probaš dt dol-boš vidla kok rumenga bo na gazi..pa ne se ustrašt če se bo malemu kej dvigval k mu boš jezik pucala..
no in ko tole spucaš mu namaži z daktarinom pa je..ponovi še zjutraj in boš videla če je potreben obisk pri P...mislim pa da ne bo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?