Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 16:42:59
|
|
|
|
Klemy82
|
Maktub, pa a nimaš ti enega mičkanega že doma? Ja, verjamem, da si ful presenečena, mene bi tud pribilo na stol najbrž... res je majhna verjetnost, da ti rata zanosit s predsemensko tekočino, ampak seveda da je možno in se dogaja. Če ti je test pokazal , potem je verjetno to to. Seveda lahko ponoviš test, če misliš, da kaj ni kul, za 100% ti bodo pa pri G povedali, kaj je s tem. Ko boš pa prišla malo k sebi boš pa povedala, al ti čemo čestitat al raj ne... Drži se!
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 16:44:44
|
|
|
|
mamika25
|
Kaj naj rečem, vse je možno:) Počakaj še kakšen teden pa ponovi test. Je možno da je lažno in je možno da si noseča, tako da pravega odgovora ti nobena po moje ne more dat, počakaj in ponovi test. Srečno"!
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 16:44:54
|
|
|
|
maktub
|
ja moj mulc bo kmalu 3 leta star... ne čisto me je obrnilo ker nikoliii nikoliii si nisem in nebi mislila da se mi bo kaj takega pripetilo..pa glih tko maloo maloo možnosti je pa glih meni... jaaa sej vesela sem sam te sezuje res..se posebno ko tko zanosis... ja jutri nardim ponovno se enega.. no mogoče se danes če nebom zdrzala do jutri....
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 16:48:05
|
|
|
|
eva1
|
ja možno je tut da je lažno pozitivno-jaz sem ga imela zaradi ciste na jajčniku, M nisem imela skoraj 2 meseca...ful sem mela nekih hormonskih nihanj, šla sem potem h G , mi je naredil UZ in je pokazalo cisto ki je vzdrževla nek hirmon ki lahko pokaže tudi lažno ... Jaz bi na tvojem mestu naredila še test, pa boš videla..pa je bla to konkretna črtica, al bolj švoh?
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 16:50:08
|
|
|
|
Klemy82
|
sej bo! Pol pa zgleda, da bo Božiček fajn nosil letos pri vas... Ti kar ponovi test, da boš bolj ziher!
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 16:53:04
|
|
|
|
lilip
|
Meni se zdi, da zanositev na tak način sploh ni redkost. Jih poznam kar nekaj, ki jim je "uspelo" na tak način. Globoko zadihaj, ponovi test... Pa srečno:-)
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 16:53:24
|
|
|
|
maktub
|
eva.. črtice so kr fajn vidne.... ja jaz sem bila okt pri gink. na rednem pregledu in mi je jajčnike celotni pogledala naredila UZ in vse in je rekla da je pop. vse ok.. tko da nevem... v kolikem času pa se ciste lahko pojavijo... malo mi je čudno saj danes kot zanalasč hodim non stop na wc.. al je to zato ker mam to v glavi ali pa od noselnosti saj za prvega sem bila več na skoljki kot kjer drugje...
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 17:36:55
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maktub eva.. črtice so kr fajn vidne.... ja jaz sem bila okt pri gink. na rednem pregledu in mi je jajčnike celotni pogledala naredila UZ in vse in je rekla da je pop. vse ok.. tko da nevem... v kolikem času pa se ciste lahko pojavijo... malo mi je čudno saj danes kot zanalasč hodim non stop na wc.. al je to zato ker mam to v glavi ali pa od noselnosti saj za prvega sem bila več na skoljki kot kjer drugje... Ja men je G razložil tako, da ko pride do O, da se potem nek hormon ne pade in potem tudi do M ne pride, ampak rumene telo vzdržuje ta hormon, dokler cista ne poči in potem v 14 dneh pride do O...nekak tako... Ne vem, najbolj sigurno je, da greš jutri v labaratorij in narediš krvni test nosečnosti
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 19:05:53
|
|
|
|
SMT3
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilip Meni se zdi, da zanositev na tak način sploh ni redkost. Jih poznam kar nekaj, ki jim je "uspelo" na tak način. Globoko zadihaj, ponovi test... Pa srečno:-) Ni ne,lej mene
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 20:08:34
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Tudi jaz sem tako zanosila drugič, kot bi od svetega duha prišel , pa se potem ni dobro končalo, potem v tretje pa ni hotelo takoj uspeti, psiha očitno res deluje Vso srečo
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 20:12:24
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: SMT3 IZVIRNO SPOROČILO: lilip Meni se zdi, da zanositev na tak način sploh ni redkost. Jih poznam kar nekaj, ki jim je "uspelo" na tak način. Globoko zadihaj, ponovi test... Pa srečno:-) Ni ne,lej mene Tudi pri nama je bilo tako
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 20:44:25
|
|
|
|
branka81
|
Očitno imaš zelo plodnega moža hehe...isto kot jaz ...sej a ni lepo,da boste imeli dojenčka
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 21:02:33
|
|
|
|
hubi
|
Jaz sem tudi tako ratala.
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 21:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
100 procentno boš vedela, če si res noseča, če boš naredila urinski test v zdravstvenem domu v laboratoriju. izvide dobiš takoj naslednji dan in to je zares točno. veliko bolj kot testi, ki se kupijo v lekarni ali trgovina ala dm.
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 23.12.2010 23:25:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna ti pa si malo Urinski test v zdr. domu je isti šmorn kot če ga doma delaš verjetno misliš krvni test
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 24.12.2010 8:41:08
|
|
|
|
kristinaj
|
mulc bo dubu družbo , čestitam
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 24.12.2010 9:53:30
|
|
|
|
maktub
|
ja naredila sem 2 test in tako da... ni dvomaa:))))) nooo pa nama je boziček letos res nenapovedano prinesel zelo zelo lepo darilo:)
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 24.12.2010 10:00:44
|
|
|
|
Čebel@
|
predvidevam da ti lahko čestitamo ....vse dobro do konca ti želim in eno lepo,zdravo,dišečo štručko
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 24.12.2010 10:01:58
|
|
|
|
Klemy82
|
Čestitam, maktub!
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 24.12.2010 10:27:19
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
Božični čudež!!! iskrene cestitke!!!
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 24.12.2010 10:51:03
|
|
|
|
maktub
|
punceeee... jaaa res je BOŽIČNI ČUDEŽ:) hvalaaaa hvalaaaa vseeemmmmm morem se pridet k sebi ampak počasi se daleč pride:)
|
|
|
|
RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina 24.12.2010 10:56:04
|
|
|
|
eva1
|
Čestitam!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
služba po porodniškiMichonne RRAli ste/boste po končani porodniški odšle v službo?Da (
96%)
Ne, ostala sem/bom doma (
4%)
Število vseh glasov: 28Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!