|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zgodilo se je-predsemenska tekočina
23.12.2010 16:36:57   
maktub
punceee...danes sem doživela pravo presenečenje, sok,srečo mozgani totalni off....
user posted image mi zamuja celih 6 dni in sem se naročila k ginek. na pregled saj mi že 2 m tako nagaja in do sedaj res nisem imela takih problemov.. pa mi reče sestra.. da morem prej test narediti ker drugače negre... jaz pa se vsa razburjena kajti se mi ni zdelo smiselno počet to saj z možen na tem pač ne delava.. oz. v mene ni prislo do izliva......no pa sem kupla tale test in.... sooookkk test je pokazal user posted image ... mene je kr za sekundo pobralo saj jaz tega ne morem verjetii.. le kako se je to lahko zgodiloooo??? trenutno sem v zelo stresnem obdobju z samini problemi.... torej zanosila sem z predsemensko tekočino in enostavno nemorem verjet resss..negre mi v glavoo saj tega nisem nikoli na tem svetu pričakovalaaaa....
a se je tudi kaki to zgodilo?... a je kaka verjetnost da bi test pokazal napačno...saj kolegici je tudi pokazal + ginek. pa ni nobene nosečt. vidla

jaz se orpavičujem za taka vpr. ampak sem tko presenečena sokirana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zgodilo se je-predsemenska tekočina
23.12.2010 16:42:59   
Klemy82
Maktub, pa a nimaš ti enega mičkanega že doma?user posted image
Ja, verjamem, da si ful presenečena, mene bi tud pribilo na stol najbrž... res je majhna verjetnost, da ti rata zanosit s predsemensko tekočino, ampak seveda da je možno in se dogaja. Če ti je test pokazal user posted image , potem je verjetno to to. Seveda lahko ponoviš test, če misliš, da kaj ni kul, za 100% ti bodo pa pri G povedali, kaj je s tem.
Ko boš pa prišla malo k sebi boš pa povedala, al ti čemo čestitat al raj ne...user posted image Drži se!user posted image

Jst.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2010 16:44:44   
mamika25
Kaj naj rečem, vse je možno:)
Počakaj še kakšen teden pa ponovi test. Je možno da je lažno in je možno da si noseča, tako da pravega odgovora ti nobena po moje ne more dat, počakaj in ponovi test. Srečno"!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2010 16:44:54   
maktub
ja moj mulc bo kmalu 3 leta star...
ne čisto me je obrnilo ker nikoliii nikoliii si nisem in nebi mislila da se mi bo kaj takega pripetilo..pa glih tko maloo maloo možnosti je pa glih meni...
jaaa sej vesela sem sam te sezuje res..se posebno ko tko zanosis... ja jutri nardim ponovno se enega.. no mogoče se danes če nebom zdrzala do jutri....

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2010 16:48:05   
eva1
ja možno je tut da je lažno pozitivno-jaz sem ga imela zaradi ciste na jajčniku, M nisem imela skoraj 2 meseca...ful sem mela nekih hormonskih nihanj, šla sem potem h G , mi je naredil UZ in je pokazalo cisto ki je vzdrževla nek hirmon ki lahko pokaže tudi lažno user posted image ...
Jaz bi na tvojem mestu naredila še test, pa boš videla..pa je bla to konkretna črtica, al bolj švoh?

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2010 16:50:08   
Klemy82
user posted image sej bo! Pol pa zgleda, da bo Božiček fajn nosil letos pri vas...user posted image Ti kar ponovi test, da boš bolj ziher!

Jst.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2010 16:53:04   
lilip
Meni se zdi, da zanositev na tak način sploh ni redkost. Jih poznam kar nekaj, ki jim je "uspelo" na tak način. Globoko zadihaj, ponovi test... Pa srečno:-)

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2010 16:53:24   
maktub
eva.. črtice so kr fajn vidne....
ja jaz sem bila okt pri gink. na rednem pregledu in mi je jajčnike celotni pogledala naredila UZ in vse in je rekla da je pop. vse ok.. tko da nevem... v kolikem času pa se ciste lahko pojavijo...
malo mi je čudno saj danes kot zanalasč hodim non stop na wc.. al je to zato ker mam to v glavi ali pa od noselnosti saj za prvega sem bila več na skoljki kot kjer drugje...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2010 17:36:55   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

eva.. črtice so kr fajn vidne....
ja jaz sem bila okt pri gink. na rednem pregledu in mi je jajčnike celotni pogledala naredila UZ in vse in je rekla da je pop. vse ok.. tko da nevem... v kolikem času pa se ciste lahko pojavijo...
malo mi je čudno saj danes kot zanalasč hodim non stop na wc.. al je to zato ker mam to v glavi ali pa od noselnosti saj za prvega sem bila več na skoljki kot kjer drugje...

Ja men je G razložil tako, da ko pride do O, da se potem nek hormon ne pade in potem tudi do M ne pride, ampak rumene telo vzdržuje ta hormon, dokler cista ne poči in potem v 14 dneh pride do O...nekak tako...
Ne vem, najbolj sigurno je, da greš jutri v labaratorij in narediš krvni test nosečnosti

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2010 19:05:53   
SMT3
IZVIRNO SPOROČILO: lilip

Meni se zdi, da zanositev na tak način sploh ni redkost. Jih poznam kar nekaj, ki jim je "uspelo" na tak način. Globoko zadihaj, ponovi test... Pa srečno:-)

Ni ne,lej mene user posted image  

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.12.2010 20:08:34   
x_srečka_x
Tudi jaz sem tako zanosila drugič, kot bi od svetega duha prišel user posted image , pa se potem ni dobro končalo, potem v tretje pa ni hotelo takoj uspeti, psiha očitno res deluje user posted image Vso srečo user posted image

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.12.2010 20:12:24   
Sacherca
IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

IZVIRNO SPOROČILO: lilip

Ni ne,lej mene user posted image  

Tudi pri nama je bilo tako user posted image

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.12.2010 20:44:25   
branka81
Očitno imaš zelo plodnega moža hehe...isto kot jazuser posted image ...sej a ni lepo,da boste imeli dojenčkauser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.12.2010 21:02:33   
hubi
Jaz sem tudi tako ratala. user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.12.2010 21:55:01   
Anonimen
100 procentno boš vedela, če si res noseča, če boš naredila urinski test v zdravstvenem domu v laboratoriju. izvide dobiš takoj naslednji dan in to je zares točno. veliko bolj kot testi, ki se kupijo v lekarni ali trgovina ala dm.

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
23.12.2010 23:25:17   
Anonimen
Anonimna ti pa si malo user posted image
Urinski test v zdr. domu je isti šmorn kot če ga doma delaš verjetno misliš krvni test

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
24.12.2010 8:41:08   
kristinaj
mulc bo dubu družbo user posted image , čestitamuser posted image user posted image user posted image

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.12.2010 9:53:30   
maktub
ja naredila sem 2 test in user posted image tako da... ni dvomaa:))))) nooo pa nama je boziček letos res nenapovedano prinesel zelo zelo lepo darilo:)

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.12.2010 10:00:44   
Čebel@
predvidevam da ti lahko čestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....vse dobro do konca ti želim in eno lepo,zdravo,dišečo štručko

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.12.2010 10:01:58   
Klemy82
Čestitam, maktub!user posted image

Jst.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.12.2010 10:27:19   
*miska.mcc*
Božični čudež!!!user posted image

user posted image

iskrene cestitke!!!user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.12.2010 10:51:03   
maktub
punceeee... jaaa res je BOŽIČNI ČUDEŽ:)
hvalaaaa hvalaaaa vseeemmmmm morem se pridet k sebi ampak počasi se daleč pride:)

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.12.2010 10:56:04   
eva1
Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.12.2010 11:50:46   
vesna_b
čestitke tudi iz moje strani.
he he, ko sem brala in iz tvojega začetnega šoka kasneje videla veselje... ma mam kar solzne oči... user posted image
kaj čmo, nosečniški hormoni, saj veš oz boš kmalu spet vedela...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

služba po porodniški
Michonne RR

Ali ste/boste po končani porodniški odšle v službo?

Da (96%)

Ne, ostala sem/bom doma (4%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!